Neat way to store cat litter
Picture from www.petco.com


Kuinka teillä säilytetään kissanhiekka?
Meillä oli ennen ongelmana se, että kissan vessa sijaitsi märkätiloissa ja ostamamme hiekka oli pakattu pahviseen pakkaukseen. Meillä on käytössä Ever Clean hiekkaa, jota myydään 10 kg pakkauksissa. Ostin joskus muutama vuosi takaperin koirien kuivaruoan säilytykseen tarkoitetun Curver 25 l -astian ajatuksenani tehdä siitä kissanhiekan säilytysastia.
Alunperin haaveilin itse suunnittelevani säilytysastian, mutta omat designit jäivät sitten tuottamatta.


Koirien kuvat laatikon kyljessä ovat oikein söpöjä jne., mutta omaa silmää ne eivät kuitenkaan miellyttäneet niin paljoa, että olisivat saaneet jäädä siihen. Näin ollen laatikko on alaosastaan maalattu harmaalla spraymaalilla (n.3 kerrosta, jos muistan oikein). Lisäksi siihen on tarrakiinnityksellä lisätty kaksi koukkua, johon voi ripustaa kissan hiekkalapion tai laatikon siivousvälineet.Laatikon mukana tuli myös kauha, jolla on helppo lisätä kissalle hiekkaa.

Nykyään molemmat, sekä vessa, että hiekan säilytys, sijaitsevat eteisessä, mutta tämä ratkaisu on silti mielestäni nätimpi ja käytännöllisempi, kuin kissanhiekkapakkaukset.Translation

How do you store cat litter? In our previous apartment litter box used to be in bathroom and the litter that we buy is packaged in a cardboard box. We use Ever Clean, which is sold in 10 kg packages.

I was supposed to design a storage box for cat litter myself but I bought this Curver 25 l pet food container and tweaked it a bit instead.
The box came with a scoop that I use for adding the sand in the litter box. 
The dog pictures on the sides did not please me, so I spray painted the sides gray. I also added 2 hooks for the scoop and cleaning tools.

In this apartment the litter box and the storage box are located near the entry, but I still think this is way neater and more practical solution to store litter than their original packages.

Comments