Back Street clearance sale


Back Streetin liike Etelä-Haagassa lopettaa ja sielä on nyt loppuunmyynnit.
Empä olisi varmaan tästäkään saanut tietää, jossen olisi käynyt hakemassa eilen uutta hiusväriä. Juteltiin niitä näitä liikkeen omistajan kanssa ja Directions purkin lisäksi matkaan lähti kuvassa näkyvä Jawbreakerin toppi. Kokonaisuudessaan rahaa taisi kulua 26 €. Olihan sielä kaikkea muutakin kivaa superhalvalla, mutta nyt ei oikeasti ole tarvetta kun uudelle mustalle perushameelle.
Käytiin myös kaverin kanssa kirppiksillä viikonloppuna ja mukaan lähti sieltäkin halpoja löytöjä, joista joskus lisää, jos ja kun muistan.


Backs Street, an alternative fashion store here in Helsinki is having a clearance sale.
I bought just this Jawbreaker shirt and some Directions hair dye, even though there were lots of great things on sale, because all I actually need at the moment is a black everyday skirt.
I also went to flea market with my friend last weekend and got some great bargains. I'll tell you about those later if I remember.

Comments

 1. Oon niin kauhean katkera kun ei oo varaa lähteä törsäilemään Back Streetin loppyynmyyntiin! Muistan kun liike oli vielä jossain Kampin vierustalla ja voi että sitä tihkuvan kuolan määrää : D Kyllähän niitä vaatteita voi netistä tietty tilailla, muttei siinä ole sitä samaa fiilistä kuin silloin kun pääsee oikeasti hypistelemään ja sovittelemaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! :D Netin kautta kun ei oikein nää, miltä se riepu sitten loppujenlopuksi omalla vartalolla näyttää. Lisäksi, Back Streetin liikkeessä on ollut aina halvemmat hinnat kuin nettikaupassa. Olisipa vaan tarve ja ylimääräistä rahaa niin olisin ostanut yhden pitsipaidan ja pitkähihaisen myös.

   Delete
 2. Etkä sit mulle ostanu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et sä oo ilmassu tarvettas :D

   Delete
  2. Emmä tienny että siä oli tommosia paitoja :D

   Delete
  3. Onhan niillä ollu liike Tre:lläkin. Voin ma käydä kattoon jos se viä pystyssä ja löydät verkkokaupasta jotain kivoja. Näitä ei ollu enempää, ainakaan samalla kuosilla.

   Delete
  4. Tampereen liikehän pistettiin matalaks ajat sitten.

   Delete
  5. Mutta eipä se valikoima niistä ajoista oo niin paljoa muuttunu kuitenkaa.

   Delete

Post a Comment