Drawing challenge: week 5, the end of the challenge
30 päivän haasteen viimeset kolme kuvaa tulee tässä!

Here are the last three pictures of my 30 days challenge!28. Lentävä sateenkaaripieruhevonen
Kiitos tästä kuuluu siskoni kanssa käymälle pierukeskustelulle, referenssikuvalle ja kuvalle 27, josta kaikki lähti liikkeelle. Lisää pökköä pisti pesään työkkärintäteistä aiheutunut vitutus ja itsetunnon menetys. Mikä mestariteos!

28. Flying farting rainbow horse
I must thank my sister and our fart-conversation for this one. I also thank the reference picture and the picture number 27, which started all this. The ladies from employment agency are also to blame because they killed all my self-esteem and annoyed me greatly. What a masterpiece this is!

Reference: 1.
 

29. Pullongenki (ehdottanut: Nänni)
Muistatteko Alfred J. Kwakista pullonhenkijakson?

 29. Genie (requested by: Nänni)
Do you remember the genie from Alfred J. Kwak?


30. Jotain joka viittaa blogimaailmaan (ehdottanut: Nänni)
Stereotyyppinen suomalainen rättibloggaaja. Monella blogilla on se vika, että ne on oman genrensä sisällä vaan kopioita toisistaan. Vaikeaahan se on olla erilainen.

30. Something related to blogging (requested by: Nänni)
Stereotypical Finnish fashion blogger. Many Finnish blogs are just copies of each other inside their own genre. I know, it's hard to be different.Haikein mielin jätän hyvästit kolmenkymmenen päivän haasteelle. On ollut alamäkiä, jolloin olen kironnut koko haasteen ja idealistan syvimpään helvettiin, mutta on ollut myös ylämäkiä, jolloin olen älynnyt oppineeni jotain uutta ja piirtäminen on ollut hauskaa. Päällisin puolin haasteesta on jäänyt hyvä fiilis. Vesivärit ovat selvästi tulleet jäädäkseen, mutta ei ehkä näin suuressa määrin.

Iso kiitos kaikille, jotka antoivat piirustusideoita! Oman mielikuvituksen varassa tästä olisi tullut hyvin yksitoikkoista ja en usko että olisin jaksanut näinkään pitkälle.
Tässä pieni kooste omista suosikeistani.


This project has had its ups and downs. At some moments I've cursed it and the idea list to the lowest parts of hell. Sometimes I've surprised myself by learning something new and sometimes drawing was super fun. I'm more than happy that I took this challenge. Watercolours are definitely here to stay, but they won't be playing this huge part.

A huge thanks to all who suggested something for me to draw! Without your ideas this challenge would have turned monotonous and I don't think that I would ever have even finished it.
Here are some of my favorites.
 


Mitkä oli teidän suosikkeja?


Which were your favourites?


Related posts:

Drawing Challenge: week 4
Drawing Challenge: week 3
Drawing Challenge: week 2
Drawing Challenge: week 1
Drawing Challenge

 

 

 

Special thanks and reward:


Näin ihan lopuksi haluan vielä erikseen kiittää Nänniä, joka antoi heti alkuunsa julmettoman idealäjän. Kiitos! Lisäksi haluan myös palkita hänet yhdellä kuvalla, jonka hän saa valita alla olevasta kollaasista.  


Finally, I want to thank Nänni separately for she was the one to give me so many ideas. Thank you! I'm rewarding her with one of my drawings, which she's allowed to pick from the collage shown below.Nänni, laitatko mulle sähköpostilla (kasipalloart (a) gmail.com) jotain yhteystietoja, jonne valkkaamasi kuvan voin lähettää. :) Ei tietenkään ole pakko ottaa mitään, jos listassa ei ole mitään mieleistä. En pahastu! :D

Comments

 1. Mukavia teoksia haasteen päätökseen! Erityisesti viittaus blogimaailmaan on osuva ja nauratti! :D Mulla on muuten pienoinen muistikuva tosta pullonhengestä, ihan super siisti!

  Oli todella mukava seurata tätä haasteen etenemistä. Jotenkin joka kerta drawing challenge -otsikoituja postauksia tuolta syötteestä avatessa netti on (VARMASTI TAHALLAAN) hidastellu ja pitkittänyt ihailemaan pääsyä. Jokainen postaus on saanut ihmetellen ällistymään, hymmyilemmään ja ihastelemaan niin, että on pitänyt ukolle huutaa, että: TUU KAHTOO!!! Oot kyllä todella lahjakas ja oot nerokkaasti toteuttanut ideoita! ^^

  Ja voe ny sun kanssas! Sanattomaksi vetää halusi lahjoittaa mulle yksi noista upeista teoksista! En ymmärrä miten raskit, oot nähnyt niin paljon vaivaa! Enemmän kuin mielelläni annan kodin teokselle kunhan vaan osaan päättää näistä kaikista upeuksista mikä se on! Höhlä, oisippa nähnyt mut kun aiemmin lueskelin tätä postausta kännykällä ja pääsin loppuun asti.. :D Koneelle kömpiessä kerkesin vähän rauhottua ettei tää kommentti oo pelkkää OUMAIKAADIHANKSTOSISIISOMGOMGOMG - tohinaa. :DDd

  Kiitos kun ilahdutat blogimaailmaa erilaisella blogillasi ja upeilla teoksillasi ja kiitos erityisesti lahjasta, laittelen sulle sähköistäpostia kuhan saan päätöksen tehtyä! ♥ (mulla on olo niinku oisin kaupan herkkuhyllyllä valkkaamssa otanko suklaata vai karkkia ja hyviä vaihtoehtoja on liikaa.. :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos taas kerran. :D Musta on ihan kohtuullista lahjotella vähän pois. Kaikkia ei vaan pysty myymään ja mun säilytyskapasiteetit on rajalliset. Moni kuva lentää roskiin tai päätyy "saa ottaa"-laatikoihin rappukäytävään joka vuosi, mikä on vähän sääli, mutta ei sille oikein voi mitään.

   Delete
 2. Great, I love it! Enjoy the weekend!

  Check my last post here!

  Follow each other? Let me know and I'll do the same:
  My blog | Bloglovin

  ♥‿♥

  ReplyDelete
 3. Ihania teoksia! Koska löysin sun blogin vastikään, halusin mainita sen omassa blogissani, joten nimesin sen Liebster Awardissa. Oot tietty tehnyt yhden vastikään suomeksi, mutta nyt on englanninkielisiä kysymyksiä tarjolla tulevasta elämäkerrastasi. :D Täältä löytyy kysymykset: http://daughter-of-jaded-era.blogspot.fi/2015/05/liebster-award-everything-about-my.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Pitää kattoa jos vaikka jossain välissä jaksais. :)

   Delete

Post a Comment