Cleaning Day


 
Lauantaina on Siivouspäivä, eli jos joku eksyy Munkkiniemeen niin tulkaa moikkaamaan ja ostamaan meiän vanhoja tavaroita pois! Ihan vaan jutteluseuraakin otetaan vastaan enemmän kuin mielellään - kuolen muuten yksinäisyyteen ja tylsyyteen romujeni kanssa, varsinkin jos kaverini tekee oharit. :D

Myynnissä mm. vanhoja tietokonepelejä, kirjoja, vaatteita (kokoa s), pari laukkua ja ihan ihmeellistä romua. Täytyy vielä vähän kaivella, jos löytäisin lisää tavaraa tuohon kasaan. 
Perus kirppiskaman lisäksi myynnissä noita piirustuksia ja muita askarteluja, joista saa alennusta kun kertoo lukevansa blogiani. Kaiveskelin myös enemmän piirustuksia myytäväksi.  Ne ovat kuitenkin niin vanhoja raasuja, etten vaivaidu laittamaan niitä blogin puolelle myyntiin.
Myyntipaikka on säävarauksella Laajalahdenaukiolla jossakin varjossa (varmaan huoneistokeskuksen nurkilla), klo. 11-16 välisenä aikana. 


Ollaan muuten piakkoin menossa päivän visiitille Tukholmaan. Olisiko kellään mitään hyviä shoppailu-, ruokailu- tai nähtävyysvinkkejä? Vanhaan kaupunkiin nyt ainakin olisi suunnitelmissa mennä, jos löydetään perille ikinä. 
Translation:  

If you happen to be near Munkkiniemi this Saturday, come and buy my old stuff and my drawings. I'll be selling things I don't need or want anymore at Laajalahdenaukio at 11-15

We're taking a day trip to Stockholm soon, so if you have any good shopping, dining or other tips, I'd be delighted to hear! We're going to see the Old Town at least, if we ever find our way there.

Comments

  1. Jos et päässy repusta eroon niin mulla on käyttöö :) Toi Ninnun keltanen on vähän ruma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emmä päässy melkeen mistään eroon. :D Saat sen.

      Delete

Post a Comment