For Sale


Heipat täältä paprukasan alta!
Jo jonkin aikaa olen yrittänyt myydä näitä töherryksiä sukulaisille, ystäville, kaverien kavereille ja mitä näitä nyt Facebook kaverilistallani onkaan. Osa kuvista on ollut semmoisia, että ne menevät sillä sekunnilla kun ne Facebookkiin olen laittanut, mutta osalle ei oikein ole menekkiä siellä. Ajattelin siis tarjota teillekin mahdollisuuden päästä apajille. Myynnissä olevat kuvat siis löytyvät tuolta "For sale" -välilehden alta ohjeineen päivineen.
 

Myyn kuvia ihan siitä syystä, että ne vievät tilaa, homehtuvat turhaan kansioissa ja niissä istuu kamala määrä rahaa käytettyjen välineiden ja materiaalien vuoksi. Ketä ne hyödyttävät muovitaskujen suojissa? En siis ole tienaamismielessä liikkeellä, mutta ei näitä ihan ilmaiseksikaan halua jakaa. Tai no, jakelenhan minä aika ajoin rappukäytävässä "saa ottaa" -laatikon muodossa, mutta siihen ei tarvitse nähdä sen suurempaa vaivaa kun vaan hissimatkan.


Pidän sivun auki ainakin kuun loppuun ja päivittelen sinne lisää sitä mukaa mitä nyt jaksan ja kerkeän näitä töherryksiä kaivelemaan. Toivottavasti joku löytää sieltä jotakin mieleistä.
Facebook-kansio pysyy pystyssä varmaan pidempään.Translation:

Hello from behind a big pile of paper!
For a while now I've been selling my drawings to my relatives, friends and friends' friends and anyone on my Facebook. Some of the pictures have been sold the minute I uploaded them on Facebook, but some just don't seem to interest people at all. Therefore I decided to give my readers a chance to buy them also. I'm not shipping these outside Finland for now, that's why the For sale -tab is only in Finnish, but I'll inform you if I ever will. In case you want something really really bad, I might make an exception.

Comments