Not a very nice week

Viimeviikko on ollut vähän mitä sattuu. Sisälämpötilat ovat olleet koko viikon siinä 28 asteen hujakoilla, joten ei täälä kauheasti jaksa mitään tehdä. Syksyä odotellessa.

Maanantaina kävin Papa-kokeessa, kun sinne tuli seulontakutsu. Käden rasitusvamma kiusaa ja rannetuki on hiostava. 


Tiistaina pelattiin monta peliä Dead of Winteriä Taan kavereiden kanssa ja voitin kahdesti, ekaa kertaa. 

Tiistai-keskiviikko yönä pissatti ihan kokoajan ja pissasin sitten verta. Soitin aamulla lääkäriin ja sain lähetteen labraan, jonka tulokset sain sitten vasta perjantaina vaikka olisi pitänyt saada jo aiemmin. Tässä sitä sitten tänään vikoja antilooppeja ja maitohappobakteereja, ja toivotaan etten saa vielä hiivatulehdusta tähän päälle niinkun yleensä antibioottien syönnin jälkeen saan. 


Ei tässä muuten mitään, mutta kun näitä ennen jouduin tappelemaan peräpukamien kanssa puolisen vuotta, joten alkaa jo lääkkeet tulemaan ulos korvista. Pukamat sentään ovat onneksi helpottaneet ja olen saanut kutsun leikkausarvioon. Ihan hirveä stressi kokoajan päällä.

Torstaina ei onneksi ollut mikään mahdoton olo joten uskaltauduin käymään Malmilla Pöytäparkki-kirppiksellä kaverin kanssa. Mukaan tarttui pinkki pyörälaukku (4€), musta pitsihihainen paita (4€) ja huivi (1€). 


Samalla reissulla ostin Cittarista turkoosit balleriinat (9€), koska kaikki vanhat vetelevät viimeisiään. Pyörästä katkesi muuten vaihdevaijeri viime kuun puolella, joten laukun käyttöönotto odottaa nyt sitä, että saan aikaiseksi vietyä pyörän huoltoon. :D Vaivalla putsasin ja öljysin pyörän, kuljetettiin se Hämeestä Helsinkiin, vaihdettiin renkaat ja sitten vaihteet sanoo poks! Onneksi on satanut paljon tai ollut superkuuma niin ei ole ollut edes halua pyöräillä.

Askartelin lauantaina yksin ollessani muutamat kortit Yhteishyvä-lehdestä leikkaamistani perhosista. Pahvit ovat peräisin jonkin painofirman näytekansiosta, jota joku oli heittämässä pois, eli eivät nekään maksaneet minulle mitään.

For Sale -välilehti on muuten saanut muutaman vanhemman kuvan lisää, joten käykääpä taas vilasemassa, josko löytyisi jotain mieleistä!Translation: 

Last week wasn't very nice. For the whole week it's been over 25 C degrees inside our apartment, day and night. It's been exhausting. Eagerly waiting for autumn. 
On Monday I went to Pap test, because I got an invitation. Repetitive strain injury on my wrist is annoying me and the brace is sweaty. 
On Tuesday we played many rounds of Dead of Winter with Taa's friends. I won twice. That night I got a feeling that I need to pee constantly and I peed blood. I called a doctor on Wednesday morning and went to lab to give a pee sample. I had some kind of a urinary tract infection. Got antibiotics as late as Friday, because no one called me from the medical center even though they should have. 
On Thursday I felt ok so I went to see my friend. We went to a flea market where I found myself a shirt, a pink pannier and a scarf. I can't use my new pannier until I get my bike fixed. My gear cable snapped last month and I've been meaning to take my bike to be fixed ever since. 
I spent most of the Saturday alone so I made some cards out of some junk mail and sample cardboards.

Comments

 1. Älä ny manaa siä. Koko hiivatin kesä satanu vaan ja nyt on ees vähän lämmintä. (Mistä puolet ollaan siivottu sisällä, kun en kestä enää tätä muuttokaaosta :P )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei oo haitannu yhtään se sade. Talvella oli mukavaa kun ei ollu lunta eikä kunnon pakkasia ja tää kesän alku on ollu ihan jees kun ei oo paahtunu. Viikko - 2 hellettä on ihan jees että säilyy muistikuva kuin kamalaa se on.

   Delete
 2. Täällä Itä-Suomessa ei ole ollut hellettä kertaakaan tämän kuun puolella ja viime kuussa taisi olla parina päivänä juuri ja juuri hipoen 25,1 astetta ja silloin olin töissä... En ole saanut koko kesänä oikeasti nauttia kesästä, mutta toisaalta nyt kun olen lihonut ja ollut kuumissani, on 22 astetta ihan hyvä kesäsää. Silti olisi niitä helteitä voinut käydä täälläkin edes muutaman peräkkäisen päivän ajan... :/

  Tuo hattu on aivan ihana! Ja nyt pakko myös sanoa, että miulla on kans Tomppa-kassi :D Töissä käytän, kukaan ei ole vielä huomannut/huomauttanut kuviosta, höhöhö. Siihen mahtuu hyvin työkengät ja eväät aina maanantaisin ja perjantaisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielellään lähettäisin nämä helteet sinne kun oma kuumansietokyky on tosi huono. Sen lisäksi etten kestä lämmintä, on pakko pitää kaikenlaisia hattuja ja pitkähihaisia, ellei halua lotrata aurinkorasvojen kanssa. Palan nimittäin todella helposti.

   Tompasta on tullu mun suosikkikassi kun sinne mahtuu vaikka mitä ja on kestävä. :D

   Delete

Post a Comment