DIY Devil's trap mouse padPöydälläni pyörinyt, nahasta leikattu yksinkertainen hiirimatto, joka joutui viikolla kissan oksennuksen uhriksi, on kokenut pienen muodonmuutoksen. Vaikka hiirimatto olikin nätti ja hyvin huomaamaton sellaisenaan, koin kuitenkin kokoajan palavaa halua maalata siihen jotakin. Pyörittelin mielessäni kaikenlaisia kalloja, ouija-lautaa, pääkallokiitäjää ja vaikka mitä kliseistä gootahtavaa aihetta, mutta mikään ei inspiroinut tarpeeksi. Viimein keksin, mitä maalaan. 


The simple leather mouse pad, that got its share of the cat puke, got itself a makeover. Even though it was pretty as it was, I had this burning urge to paint something on it. I thought of filling its surface with ouija, skulls, moths and all other gothic clichés that I could think of, but none of them inspired me enough. Finally I figured out what to paint.


Maalina käytin jotakin Artiedel -nahkamaalia ja pienemmät kuviot piirsin valkoisella geelikynällä. 


The paint that I used was Artiedel leather paint and the smaller details I drew with white gel pen.

"Regna terrae, cantate Deo,
psallite Domino
qui fertis super caelum
caeli ad Orientem--"

Supernatural on ihan hyvä sarja, mutta kuten monet suositut sarjat, alkaa silläkin olla ongelmana, ettei se osaa loppua. Jos sarja ei lopu seuraavaan kauteen, tai keksi jotakin uutta ja toimivaa, niin me saatetaan Taan kanssa jättää sen katsominen kesken, niinkuin jätettiin nyt Greyn anatomiakin. 
Ollaan katsottu Supernaturalia alusta asti uudelleen viime kuukausina. Tällä hetkellä meneillään neljäs kausi, ja voi elämä, kuinka Samin ääliömäisyys ja Rubyn kakkosnäyttelijä ottaa mua pannuun. Hypättiin kaikkien Ghostfasers -jaksojen yli suosiolla. 


Supernatural is a good series, but like other popular series, it doesn't seem to come to an end at all. If the series doesn't end at next season and it just keeps on repeating the same stuff, me and Taa will stop watching it, like we did with Grey's Anatomy.
On these past few months we've been watching Supernatural from the beginning. All the Ghostfacers episodes got skipped though. We're on season four at the moment and oh how much Sam's idiocy and Ruby's second actress get on my nerves.Comments

  1. Upea hiirimatto! Supernaturalin heikot kohdat on mun mielestä liika draamailu ja angsti. Ja on oikeastaan kauhean haikeaa, miten paljon veljesten välit on muuttuneet sitten ensimmäisen kauden. Paluuta sellaiseen veljeyteen ja luottamukseen ei enää ole. Parasta Supernaturalissa on kyllä fanikulttuuri, ja se miten sarjan näyttelijät (jä tekijät?) reagoi siihen. :D Esim. se, että sarjan tähdet esiintyy Hillywoodin videolla, on ihanaa ja suloista. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itseäni ärsyttää eniten se, että sarja toistaa samaa kaavaa uudestaan ja uudestaan: toinen veljeksistä kuolee tjs., toinen yrittää palauttaa elämään, elämä palautuu, ja taas alusta uusiksi. Fanikulttuuri ja avoimesti siihen osaa ottavat näyttelijät ovat kyllä kieltämättä sarjan yksi parhaimpia puolia. :)

      Delete

Post a Comment