Litter ChampOlo on taas vaihteeksi hieman flunssainen. Tässä sitä ollaan vaan pyöritelty peukaloita ja ihmetelty, mitä tällä elämällä oikein pitäisi tehdä. Koska en saanut tänään mitään muutakaan aikaiseksi niin päätin sitten taas kerran jakaa teille tietoa kissatalouksia mullistavasta uutukaisesta lemmikkituoteostoksestani.


Elokuussa meille kotiutui Litter Champ -kissankakkaroskis. Pienessä kämpässä on ollut ongelmallista säilöä noita kakka- & pissapaakkuja. Ennen säilöimme kissan jätökset keittiön roskikseen pikkupusseissa. Kissanpissan haju keittiössä ei lisännyt pienen asuntomme mukavuutta sitten yhtään. Varsinkin kun keittiö, makkari ja olohuone on käytännössä samaa aluetta. On paljon helpompaa vaan kaapia jätökset laatikosta suoraan hajuja pitävään roskikseen kuin pieneen muovipussiin, joka sitten kiikutetaan asunnon ainoaan elinkelpoiseen tilaan.


Litter Champ vie tilaa tavallisen paperiroskakorin verran, mutta on parempi vaihtoehto kuin roskakori tai vaikka kannellinen ämpäri, sillä se tuntuu pitävän hajut paremmin sisällään.

Se sopii myös hyvin lapsiperheelle, koska sen luukkuja eivät pikkulapset saa niin helposti auki, sillä roskapussin suuaukolla on lukkomekanismi ja syvyytensä ansiosta ei kovin moni 'maista-kaikkea-minkä-saat-käteen' -ikäinen sen sisuksiin yletä, ellei se ole ihan täysi.

Litter Champ sopii hyvin paakkuuntuvalle mikrohiekalle, mutta uskoisin sen käyvän myös muidenkin hiekkalaatujen kanssa. Meillä on tällä hetkellä on käytössä Tigerino Canada -kissanhiekka.


Jos jotain parannettavaa Litter Champista pitäisi keksiä niin lisäisin sinne kantokahvan taakse, joka helpottaisi huomattavasti vekottimen siirtelyä, sillä joskus näitä tavaroita tulee siirreltyä syystä tai toisesta. Lisäisin myös siihen jonkinlaisen lukitusmekanismin, että luukun saa pysymään auki. Näin hiekan kokonaisvaihto sujuisi helpommin. Muuttaisin myös Litter Champin värityksen mustaksi tai kokonaan harmaaksi, koska koen sen tekevän tuotteesta hieman elegantimman. Nyt se näyttää joltain sairaalatuotteelta. Ehkäpä siis tuunaan tämänkin tulevaisuudessa. (Elämä, miten näitä tuunattavia kohteita löytyykään kokoajan...)

Eläinkaupoista saa myös toista samantyylistä tuotetta nimeltä Litter Locker. En valitettavasti voi kertoa kumpi kannattaa ostaa, sillä pähkäilin tämän kanssa pitkään itsekin saamatta vastausta. Olen kuitenkin ollut tyytyväinen tähän.

Minusta alkaa tuntua, että olen tehnyt kissastani harrastuksen. Sen viikoittainen ruoka maksaa ehkä enemmän kuin omani, ostan sille kalliita vempeleitä ja kärsin hiirenraadoista pakastimessani. Toisaalta, haittaako tuo? Lemmikkituotteet on ihan super kiinnostavia ja haluaisin joskus suunnitella niitä päätoimisesti. Yrittäjäksi en tällä hetkellä kuitenkaan halua. Translation:

Last month I bought Litter Champ disposal system for cat litter. Our living conditions are quite confined and that's why we've been disposing the litter like everything else - using our kitchen trashcan. Smelly cat litter in our kitchen (which is practically the same as our living- and bedroom) doesn't make our apartment any comfier at all, believe me. Now the used cat litter is stored next the litter box. It's also much easier to just scoop the used litter in a waste bin next to the litter box than in the little plastic bags and then carry them to the other side of the apartment.
We use Tigerino Canada cat litter which works well with Litter Champ. Litter Champ also keeps the smell away quite nicely. It doesn't take much space - just as much as a regular waste bin would. It also suits well for families with children for it has a locking mechanism to keep the children away. Even if you don't use the lock, it's still quite deep so that your smallest children who tend to put everything in their mouths can't reach the poos and pees in there. 
If I had to change something, firstly, I'd add a handle to make it easier to pick up. Secondly I'd change its colour to black or grey, because I find them to be a little more chic colours than white and grey colouring it now has. It looks like something from a hospital. And thirdly, I'd add a locking mechanism so that it would stay open to make it easier when changing the whole cat litter at once. 
I think I've made my cat my hobby. It's weekly food probably costs more than mine, I spend money on these weird expensive products and I store mice in my freezer. I don't know if it's a bad thing or not. I actually don't even care. I do find pet products interesting and I'd love to have a job where I could design them.

Comments

  1. Täällä kanssa yksi litter champin tyytyväinen omistaja! Hiekkaroskis on ollut käytössä nyt kaksi vuotta ja pakko sanoa etten osaa enää kuvitellakaan eläväni ilman sitä : D Mäkin arvostaisin isosti jos ton pöntön sais kiiltävän kokomustaksi tai valkoiseksi, mutta kun parempaa värivaihtoehtoa ei ole tarjolla niin tämäkin menee. Jos jostakin kuitenkin pitäisi ruikuttaa niin ulvahtaisin niistä läpinäkyvistä roskapusseista, säästäisin mielelläni naapureitteni silmiä siltä näyltä kun raahaan säkillistä sitä itseään roskakatokselle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla oli ennen kannellinen metallipönttö kun asui silleen, että on oma ulko-ovi ja terassi, mutta tää normaali kerrostaloasuminen on tuonut uusia ongelmia. :D Onneksi onnistun viemään roskat sellaiseen aikaan ettei kukaan muu liiku. Kuolisivat parat siihen hajuun hississä ennenkun kerkeisivät edes näkemään, mitä sielä pussissa on.

      Delete

Post a Comment