25th Birthday


25-vuotias ja jonkinmoinen ikäkriisi alkaa jo kutitella. Synttäreitä en oikeastaan kummemmin viettänyt tänä vuonna. Eikä tänne ketään tullut kyläilemään liian myöhäisen avoimen fb-kutsun vuoksi, mikä ei yllättänyt.
 

Lauantaina tein vadelmapiirakan, siivottiin kämppä, käytiin kävelyllä ja mussutettiin hamppareita. Sunnuntaina käytiin Bravuriassa syömässä kunnolla ja sen jälkeen katsomassa leffassa Tale of Tales, joka ei oikein täyttänyt kummankaan odotuksia. Olisi pitänyt mennä katsomaan Kätyrit.


Maanantain, eli oikean synttäripäiväni, kulutin bussissa. Matkasin Hämeeseen pikavisiitille jatkamaan Taan lahjaa, joka muuten on ihan kohta valmis, ja viemään kirahvit.
Tiistaiaamuna äiti heitti minut Parolaan, josta sitten siskojen ja poikien kanssa matkattiin Helsinkiin. Pyörähdettiin muutamassa kaupassa, syömässä ja luonnontieteellisessä museossa.

 
 

Yritin etsiä jotain mielenkiintoista sanottavaa numerosta 25, mutta en löytänyt kuin jonkin netissä pyörineen "25 things you don't know about me" jutun, joten mennään sillä. Tässä siis 25 satunnaista faktaa minusta, joita (ainakaan kaikkia) tuskin tiesit:
 
 1. Saatan vaikuttaa uusille tuttaville ujolta ja hiljaiselta, mutta ihmiset, jotka oikeasti tuntevat minut, eivät voi kuvitella luonnehtivansa minua noilla sanoilla.
 2. Assosioin tuttuihin ihmisiin värejä (esim. Taa on harmahtava oliivin/armeijan vihreä).
 3. Puhun paljon itsekseni.
 4. Käytän paljon käsiäni asioiden havainnoimiseen ja hiplaankin siis vähän kaikkea. Rakastan eri materiaalien, pintojen ja muotojen tuntua käsissä.
 5. Piirtäminen on minulle kuin suurimmalle osalle musiikin kuuntelu.
 6. Pärjään hyvin ilman musiikkia pitkiäkin aikoja.
 7. Kärsin liikahikoilusta. En voi siis käyttää kaikenlaisia vaatteita tai juosta bussiin...
 8. Kärsin myös zombie-fobiasta. Pelkään siis niin zombeja, kuin ruumiitakin.
 9. Katson kuitenkin zombie leffoja ja sarjoja.
 10. En välitä pornosta.
 11. Olen nimennyt tissini ja mahani: oikea on Boo, vasen Bii ja maha kulkee nimellä Kaarlo.
 12. Nimeän myös viherkasvit, tietokoneen, hämähäkit... Ja yleensä unohdan ne nimet aika nopeasti.
 13. Minulla tuntuu olevan ikuinen nuha.
 14. Minusta on tullut erittäin huono artikuloija ja selitänkin asiat nykyään mieluummin piirtäen.
 15. Teen lettuja surullisena ja masentuneena.
 16. Rakastan järjestelyä ja erilaisten listojen tekoa, mutta kämppäni ei silti pysy millään järjestyksessä.
 17. Kotoa lähtiessä varmistan pariin otteeseen että uuni on pois päältä, pehmeää muovia ei ole kissan saatavilla, ikkuna on kiinni, kaikki tuli mukaan, vessaan ei jäänyt valoja ja ovi meni varmasti kiinni...
 18. Suklaa ei ole mielestäni mitenkään ihmeellistä.
 19. Eikä kyllä jäätelö tai kahvikaan.
 20. Tietyt ruoka-aineet lautasellani eivät saa koskea toisiinsa (esim. salaatti ja lämpimän ruoan kastikkeet tai ketsuppi).
 21. Olen aina ajoissa paikalla.
 22. Projektit, läksyt yms. jätän kuitenkin usein viimetinkaan tai palautan myöhässä.
 23. Vasemman ja oikean toisistaan erottaminen tuottaa minulle vaikeuksia.
 24. Näen todella eläväisiä ja kummallisia unia.
 25. Lempivärini on sininen.

Siinä, rehellisiä ja osa jopa nolohkojakin tunnustuksia koko internetille. :D
Yllättikö jokin?


Btw, alensin osan tuola For Sale -välilehdessä myynnissä olevien kuvien hintoja. Koitan tässä myös piakkoin katsoa löytyykö multa muita töhryjä, joista haluan eroon. Mitään kauhean upeaa on kyllä turha odottaa.

 

Translation:

I turned 25 this Monday but I didn't actually celebrate my birthday this year. I did make a raspberry pie at Saturday though. On Sunday me and Taa had a dinner at Bravuria and went to see Tale of Tales, which wasn't as good as we had hoped it to be. We should have watched Minions instead.
On Monday I visited my parents and carried on making Taa's birthday present, which is almost finished. I came back to Helsinki with my sisters and their boys on Tuesday. We did some shopping and visited the National History Museum.

Comments

 1. Myöhäiset synttärionnittelut!

  Ja täällä ilmoittautuu toinen tarkistelija :D Aina kotoa lähtiessä kauhea lieden kyttääminen ja asiaan kuuluvaa "onko se nyt varmasti kiinni" oven riuhtomista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)
   Olis kiva pystyä painumaan suoraan ovesta pihalle kun mikäkin viilipytty, mutta ei vaan onnistu ennenkun kaikki on tarkistettu. Muuten ne jää vaivaamaan.

   Delete
 2. Minäkin tarkistelen aina, että kaikki on kunnossa ja sen kerran kun en tarkista, on uunilevy kaksi tuntia päällä turhaan. Ja arvaapas monta kertaa kävin keittiössä sen kahden tunnin aikana, kun ruoka oli uunissa.

  Minä assossioin musiikkikappaleet väreihin, tietyntyyliset ja nimiset kappaleet on tietynvärisiä ja yleensä se väri tulee samantien mieleen kuunnellessa :)

  T. ikuinen nuha täälläkin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla muidenkin omituisista assosiaatioista. :) Mä en osaa yhdistää musiikkia väreihin, mutta joihinkin harvoihin sarjakuviin/kirjoihin kylläkin.

   Delete
 3. Ja minkäköhän värinen mä oon? 😃

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yleisimmin tommonen baker-miller pink: https://en.wikipedia.org/wiki/Baker-Miller_Pink

   Delete

Post a Comment