I wish I could save every kitty in the world


Minulla on idea. Ja haave. Haluaisin nimittäin pelastaa kisuja.
Monet teistä varmaan tietää, kuinka pienillä rahamäärillä erilaisia kissojenpelastusyhdistyksiä pyöritetään. Aika usein tällainen toiminta tuntuu perustuvan suurimmaksi osaksi vapaaehtoistyöhön. Koska nämä pienet, mutta pirulliset ja sisukkaat otukset ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja en nyt oikein rahallisesti, perinteisellä vapaaehtoistyöllä tai adoptoimalla pysty auttamaan, päätin kantaa korteni kekoon muuta kautta.

Ajattelin siis piirtää A4-kokoisia kissakuvia, jotka lahjoitan jollekin yhdistykselle (tai useammalle) huutokaupattavaksi, sillä ehdolla, että tuotot käytetään kissojen hyväksi esim. ruokahankintoihin, herkkuihin, aktivointiin tai rokotuskustannuksiin. Minä itse siis en saa tästä minkäänlaista rahallista korvausta.
Miltä tämä teistä kuulostaa? 

 
Tämän tyyppisistä kuvista on siis kyse.
En ole vielä päättänyt näiden kuvien osalta, tulevatko ne mukaan projektiin, vaiko eivät.

Jos idea kuulosti hyvältä, niin minulla olisi tähän lisäidea. Toivoisin, että voisitte lahjoittaa minulle omista kissoistanne kuvia inspiraatioksi. Näin tekin pääsisitte osallistumaan ja minun ei tarvitsisi kuluttaa aikaa inspiraation etsimiseen.
Käyttäisin siis kuvianne mallina piirustuksiini, joten kuvan tulee olla teidän itse ottamanne tai teidän tulee olla pyytänyt kuvaajalta lupa! Kuvan ei tarvitse olla mikään super tarkka, eli kännykällä otetut kuvatkin käyvät, kunhan siitä nyt saa jotain selvää. Muistakaa kuvaa valitessanne, että hienot maisemat/taustat jäävät melkein poikkeuksetta hyödyntämättä.

Haluaisin myös esitellä blogissani alkuperäiset kuvat ja kuvan kissan tarinan tai esittelyn. Noin 150 sanaa on aika hyvä määrä. Jos bloggaat, niin laitan myös mielelläni linkin blogiisi. Jos et halua kirjoittaa mitään, niin mainitse vähintäänkin kissan nimi.

Lähettämääsi kuvaa käytän siis vaan tämän projektin yhteydessä; oman tuotokseni mallina, blogissani ja ehkä myös portfoliossani, en muuten. Jos en jostain syystä piirräkään kuvastasi, niin ilmoitan sinulle syyn, jotta voit halutessasi osallistua uudella kuvalla. Useampikin kuva on tervetullut, jos haluat antaa minulle valinnanvaraa, mikä on aina kiva. Pyrin saamaan kuvat piirretyksi tammikuuhun mennessä. Tämä tietty riippuu ihan siitä, montako kuvaa saan ja kuinka nopeasti jaksan työskennellä vetämättä itseäni piippuun. :D Infoan teille aina välillä, miten sujuu.

Osallistutpa projektiini kuvalla tai et, niin olisi kiva kuulla mielipiteesi siitä, mikä yhdistys mielestäsi ansaitsisi rahat? Koita ehdottaa yhdistystä, jolla on aktiivinen facebook-ryhmä, sillä kuvien myynti on helpoin toteuttaa somen kautta.


Kuvat tarinoineen voi lähettää osoitteeseen kasipalloart( a )gmail.com.

Iso kiitos näin etukäteen kaikille kisujen auttajille!


P.s. Tätä projektia voi ja kannattaakin mainostaa, sillä mitä enemmän kuvia ja projektistani tietoisia ihmisiä, sen enemmän rahaa kisuille! Ainakin toivon mukaan.
P.p.s. Jos projekti ei jostain syystä toteudukaan, esim. mikään yhdistys ei kiinnostu ideasta tai palan itse loppuun, niin katsotaan sitten, mitä tehdään kuville, jotka olen jo saanut aikaiseksi.


Translation:

I have this crazy idea. As you might have known, most of the cat shelters run mainly by volunteer work. I have always wanted to help, but as I cannot participate in volunteer work, I don't have money to donate and I cannot adopt more cats at the moment, I've decided to help by doing what I do best. I want to draw kitty portraits and to donate them to a cat shelter for them to auction, only if they promise to use the money they gain from the action for the wellbeing of the shelter cats. I, personally, will not benefit from this financially at all.
What do you think?
If you think this is a great idea, I have an another idea for you.
I'd be delighted if you could participate by sending me a photo that I could use as a reference for it would save me a lot of time. Before sending me anything, remember that you must own the rights of that photo, meaning, that you must have taken the photo by yourself. I most likely will not draw backgrounds, so be sure to choose a photo that isn't dependent on it. I'd also love to hear and share the story of the cat in that photo. 150 words or less is fine. If you don't want to write anything, at least include the name of the cat.
So where and how will I use the photo you send me? I will use it as a reference of my drawing, post it here with the story you gave me and I might use it on my portfolio as well if I ever mention about this project there. That's all. 
You can send the photo(s) and the story at kasipalloart (a) gmail.com.
Note that you will not gain any rights to the drawing I make.
Thank you in advance for taking part in my humble effort to make the shelter cats' lives better!

Comments

 1. Aww! Tää on niin ihana idea. Itselläni ei kisseä, tai kissekuvia ole, joten sillä tavoin en voi osallistua, mutta lupaan mainostaa tätä projektia eteenpäin!
  Harmi vähän, että sulla näyttää ainakin täällä blogin puolella olevan melko vähän seuraajia. Toivottavasti saat mainostettua projektiasi ja toteutettuakin sen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Joo ei täälä paljoa porukkaa ole, mutta onneksi mun projektit eivät jää siitä kiinni. Jos ei kukaan muu halua auttaa, niin täytyy sitten valjastaa tuo meidän Roottori poseeraamaan mulle ja käyttää enemmän omaa mielikuvitusta.

   Delete
 2. Ihana idea!
  Itse olen toiminut vapaaehtoisena Hämeenlinnan kissojen ystävät ry:n Kissakoti Kattilassa nyt reilut 10vuotta. Itse adoptoinut kyseisestä paikasta nyt yht.8 kissaa :)
  Raha on aina tiukillia, mutta jokainen kissa hoidetaan kunnolla, eikä ainuttakaan kissaa lopeteta, ellei se ole kissalle paras vaihtoehto. (vakava sairaus, joka vaikeuttaa kissan elämää vakavasti)
  Toivottavasti saat paljon kuvia ja saat ideasi liikkeelle :)
  Voin itsekin laittaa muutaman kuvan tulemaan :)
  Terveisin: Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katja! Kissakoti Kattila on tuttu näin entisenä Hämeenlinnalaisena. :)
   Jokainen saamani kuva auttaa kovasti ja motivoi jatkamaan tätä projektia. Eli pistä ihan rohkeasti vaan tulemaan.

   Delete
 3. Pistin sähköpostiisi kuvat ja tarinat! Aivan mahtava idea! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Näin että ne tulivat perille. Katson läpi tänään illemmalla. :)

   Delete
 4. Tää on aivan tajuttoman hieno idea !!❤ laitan sulle kans sähköpostia heti ja ajattelin tietysti mainita tästä asiasta myös omassa blogissa (kun vaan saan aikaiseksi) toivottavasti homma etenee ja menee hyvin ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa! Noita tän postauksen kuvia saa lainata mainostukseen sitten.
   Ihana miten kannustavaa porukkaa löytyykään. :) Kyllä tää tällä kannatuksella lähtee varmasti etenemään.

   Delete
 5. Lähetin s-postia, kuvien ja tarinan kera. :) Ihan loistava idea! ♥ Oot ihan älyttömän taitava, ei voi muuta kuin nostaa hattua. ♥

  ReplyDelete
 6. Ihana idea, laitoin sulle s-postia! :)

  ReplyDelete

Post a Comment