Smileys, cherries, moons and the Christmas spirit


Käväisimpä tässä kirpputorilla viikolla, ja ihmettelempä vaan, miten joku raaskii myydä kahdella kympillä melkein 100€ arvoisen Eva Solon Smiley -kulhon. Kiitos kuitenkin kuin myit. Kulho oli ostoslistallani ja säästin nyt aika monta kymppiä. Kulhossa on pieni näkyvä kolhaus etukulmauksessa, mutta se ei minua haittaa. Muuten kulho on priimakunnossa.


Löysin myös pari viikkoa takaperin pari syötävän söpöä kirsikkaista metallirasiaa, jotka lähtivät matkaan ihan parilla eurolla. En vaan voinut vastustaa. Metallipurkit ja kirsikat. <3 Onneksi ei ihan kauhean usein tule käytyä enää kirpparilla kun sieltä tarttuu melkein joka kerta jotain mukaan.


Kirpparoinnin lisäksi olen vähän shoppaillut muuallakin.
Restylen pakettini saapui juuri sopivasti ennen postilakkoa. Ostin legginssit ja topin. Legginssit ovat aika ohuet ja venyvät. Ostin ne kokoa L, vaikka normaalisti suosin kokoa M. Paita taas on kokoa M ja tällaiselle pienirintaiselle, rintojen kohdalle jää vähän turhaa tilaa. Onneksi se on nopeasti hoidettavissa ompelukoneella.

Lisää kuu-aiheista asustetta löysin tänään Design District Marketilta, jonne suuntasin toivoen löytäväni yhdet joululahjat hieman halvemmalla. Suunnittelemiani joululahjoja sieltä en löytänyt, mutta sen sijaan ostin itselleni korvakorut.


Oletin, että EMPin paketti olisi nyt ainakin jumittunut logistiikkakeskukseen lakon takia, mutta sainkin perjantaina saapumisilmoituksen sähköpostitse ja kävin hakemassa sen pois postin nurkista pyörimästä. Paketista löytyi se synttärilahjalistani Nightmare Before Christmas-villapaita ja Taalle muutama pitkähihainen. Parempaa villapaitaa ei olekaan! Säästin hieman kun tilasin tuotteet EMPin ei-postikuluja -kampanjan aikaan ja lunastin vielä samalla jonkin -10% alennuksen, joka olisi mennyt umpeen seuraavana päivänä. Käytän nämä alennukset aika häikäilemättömästi hyväkseni. :D

Tehokkaan osteluspurtin lisäksi olen vaan lähinnä koomannut, katsonut sarjoja ja Taan pelaamista, sekä nukkunut liian pitkiä päikkäreitä. Ihan hirveä väsymys painaa päälle ja kaikki miljoonat projektit tuntuu vaan seisovan, vaikka intoa olisikin tehdä kaikkea. Ehkä se tästä kun lisäsin ruokavalioon D-vitamiinia.

Mulle on muuten tarttunut tämä muiden joulufiilis. Lunta ja pakkasia en kuitenkaan kaipaa yhtään, vaikka sitä valkoista ainetta jo hieman tänään autojen katoilla olikin. Joululahjat on melkein kaikki hankittu, ja loput, mitä ei vielä ole ostettu, ovat hyvin tiedossa. Ajattelin tässä lähiaikoina koota vinkkipostauksen joululahjojen ostoon liittyen, jos siitä vaikka olisi apua jollekulle.

Muistakaa muuten osallistua mun kisujenpelastuskampanjaan, että saan lisäpontta sen toteuttamiseksi! :) Pari kuvaa onkin jo sähköpostiin kolahtanut.English:

I did some shopping. A lot, actually, but most of them were on sale, cheap or found on flea-markets. Our postal service has gone on strike so it wasn't certain when I'd get my Restyle and EMP orders, but luckily they did come right on time.
I've felt myself a bit weary these past few weeks and all I've managed to do is to take way too long naps, watch some series and Taa playing. But even though I'm super tired, I'm full of Christmas spirit! Most of the gifts are already bought and wrapped!
 

Comments

 1. Ihania löytöjä, erityisesti nuo korvikset ja legginssit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D En uskalla enää mennä minnekään kun löydän nyt kokoajan jotain.

   Delete
 2. Tosi kivat noi leggingsit!! :o Tosi hienot! Olen itekin haaveillut kuviollisista leggingseistä, jotka mahtuisivat omaankin tyyliin. Ja toi kulho on tosi upea, joskus jotkut eivät vaan jaksa välittää todellisesta arvosta tai ottaa sitä selville :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näimpä. Ja sen rahamääränhän käsittää jokainen vähän eri tavalla. Köyhälle esim. 5e on iso raha kun taas jollekin paremmin tienaavalle se on taskuraha. :)

   Delete
 3. Ihania nuo kaikki kuu-teemaiset vaatteet ja erityisesti nuo korvakorut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. :) On ollut ahkerassa käytössä kaikki.

   Delete

Post a Comment