Project Charity Cats; follow the project on Instagram


Olo on ollut kaikkea muuta kuin iloinen ja ahkera. Pienen muotoilijan raivolla hapuilen epätoivoisesti kohti työkokeilun loppumisen ja joulun tuomaa levähdyshetkeä. Kaikenlaista mielenkiintoista pientä on ehtinyt tapahtua tässä muutaman viikon aikana, mutta teitä varmaan kiinnostaa eniten, mitä kisuprojektille kuuluu.

No... Projekti etenee yhtä hitaasti kuin laiskiaisten matka viereiseen puuhun. Jos totta puhutaan, niin ne laiskiaisetkin ovat 100 kertaa nopeampia kuin minä. Yhden kuvan olen kuitenkin saanut jo tehdyksi!


Projektin välivaiheita voi seurailla uutukaisesta Instagram-tilistäni, jonne varmaan päivittelen paljon tiheämmin, jos ette malta odotella täälä. Kunhan nyt saan ensin itseäni niskasta kiinni ja tartuttua niihin kyniin ja siveltimiin. Pyydän kuitenkin kärsivällisyyttä.

Valokuvia kisuista on nyt kasassa kiitettävä määrä, joten enempää en tällä hetkellä tarvitse. Jos halua ja aikaa on raapustaa tekstit ja valita kuvat, niin otan kuitenkin mielelläni edelleen vastaan!

 

Translation:


I finally joined Isntagram!

My mood hasn't been very good lately and I've been super unproductive. That's why it's been a bit quiet in here. Even though I'm now a depressed lazy ass, I managed to start my charity project, but it comes along really sloooow... I will be uploading pictures of the process more regularly on Instagram than here. So be sure to follow me there if you're interested in seeing the pictures beforehand!
 

Comments

 1. Ai ne oli sukkikset/sukat? Katoin ensin että tatskat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sukkikset. :D Emmä noin keltanen ole.

   Delete
  2. No se voi johtua vaikka valosta. Tai jostain viltteristä. Tai.

   Delete
  3. Mutta ei olis pöllömmät kuvat.

   Delete
  4. Ei ois ei... En oo ees viä ajatellu pohkeisiin mitään.

   Delete
  5. Yyh mun tekee ikävää ajatella akilesjänteen päälle :D

   Delete
 2. Tutun näkönen kisuli sielä :) <3

  ReplyDelete

Post a Comment