DIY: Minna Parikka earringsParikka ei vielä ainakaan tietääkseni valmista korviksia. Mutta ei lannistuta. Päätin tässä hieman tapella glitterin kanssa torstain kunniaksi ja tuloksena oli enemmän tai vähemmän Parikan pupukorkkareitten jäljitelmät korumuodossa ja glitterin valtaama työpöytä. Tiedän, ettei mallikengissäni ole tuota pupun tupsuhäntää, mutta ei sen niin väliä. Tykkään tupsuista.


Omia pupukenkäkorviksia varten tarvitset liimaa, glitteriä, muovinpalasen, maalia, palleroita (Suomalaisesta), barbien kengät, lakkaa ja korvisten koukut. Tämä on niin superhelppo tehdä itse (jos jaksaa tapella sen kamalan kimaltavan pölyn kanssa), että en vaivaudu selostamaan tässä tarkemmin, miten ne on tehty.


Houkuttaisi tehdä lisää, mutta korvisten koukkuja ja barbien kenkiä ei ole enempää. Pitää varmaan mennä kirpparille.

Kuvissa pilkahtava heponen on muuten tuleva projekti. Kunhan nyt saan ensin muutaman muun pois alta.


Translation:


Minna Parikka does not manufacture earrings, not that I know of. But let's not despond. I decided to make my Thursday a bit more glamorous by having a combat with glitter. The outcome was earrings that looked more or less Minna Parikka's bunny heels and a table covered with glitter. Yes, I know that the reference shoes do not have the bunny tail pompoms, but I like pompoms.
To make your own bunny earrings, you need glitter, Barbie shoes, miniature pompoms, earring hooks, glue, piece of a thin plastic, paint and varnish. These are so easy to make that I won't bother to explain the stages.
I want to make more of these but I'm out of Barbie heels and earring hooks!

Comments

 1. Meillä on kenkiä ja koukkuja. Kaivan joku päivä.

  ReplyDelete
 2. Mullakin on kenkiä mutta niihin et tee reikiä.

  ReplyDelete
 3. Voi miten söpöt! Irtoglitter on kyllä niin paholaisen keksintö! Sillä voi saada aikaan niin kivoja juttuja, mutta kääntöpuolena on sitten se että sitä tarttuu ihan kaikkialle - tavaroihin, vaatteisiin, naamaan... :D

  Innolla jään odottelemaan mitä tuolle karusellihevoselle on luvassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sitten se vasta ärsyttääkin, jos on askarteluhetkiin osallistuva kissa. :D

   Delete

Post a Comment