Project Charity Cats; Cat storiesTässä ne nyt viimein ovat - kaikki kissat tarinoineen ja alkuperäisine kuvineen. Aloitetaan loogisesti allekirjoittaneen omasta karvastajasta. Loput kuvat eivät ole missään erityisessä järjestyksessä.


"Predator, Roottori, Roope... Rakkaalla lapsella on monta nimeä kuten arvata saattaa. Predatorin nimi ei ole peräisin siitä Arnold Schwarzenegger leffasta, vaikka moni niin kuvitteleekin. Sisällä tämä kissa osaa olla nimensä veroinen (kunhan paikalla ei ole vieraita isoja miehiä), mutta ulos joutuessaan muuttuu pahimmaksi vellihousuksi, jota saa suostutella ulos kantokopasta.
Olen varma, että Roottori on sekoitus apinaa, oravaa, koiraa, alligaattoria ja mammanpoikaa. Roottori on sosiaalinen, erittäin äänekäs ja osallistuva kissa, joskus vähän liiaksiinkin. Kuvia piirtäessä sylissä oli usein enemmän kissaa kuin paperia. Fiksuna ja sosiaalisena kissana se on oppinut monen monta temppua mm. istumisen, pussaamisen, tassujen annon ja mahan näyttämisen. Persous nameille saa sen oppimaan mitä vaan.
Vaikka namit menevätkin, on Roottori erittäin nirso ruoan suhteen. Se osoittaa herkästi mieltään, mikäli ruoka ei ole juuri oikeaa. Joskus eilisen lempiruoka on seuraavana päivänä suurinta inhokkia. Ihmisten ruokaa on kiva kerjätä hymyillen ja hyristen, mutta ei se kelpaa kuitenkaan tarjottaessa ellei se ole leivänpäällismakkaraa. Pienenä Roottori kuitenkin maisteli kaikenlaista jugurtista leipään ja jauhelihasta sitruunaan.
Roottori on ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen kissani. Seuraavan nimeän Terminatoriksi. ;D"
~Eni


"Pöppis ja Bablo, nuo ikuiset taistelutoverit ja salarakkaat.
Pöppis on kaksikosta vanhempi, mutta silti leikkisämpi ja muutenkin aktiivisempi. Bablon lempipuuhaa on yleinen loikoilu telkkaria katsoen ja nukkuminen. Pöppis ei television päälle ymmärrä vaan viettää mieluummin aikaa katsellen ikkunasta ulos maailman menoa.
Ruokakupilla Bablo on ehdoton kunkku. Bablon ei tarvitse kuin lähestyä Pöppiksen kuppia ja Pöppis väistyy luovuttaen ruokansa ahmatti-Bablolle. Bablo tykkää yleensä ruuassa lihoista, Pöppis hyytelöstä ja kastikkeita. Bablo ei paljoa napuista välitä, toisin kuin toveri Pöppis.
Muualla kuin keittiössä, Pöppiksellä on valta. Se jahtaa Babloa ja ottaa Bablon nukkumapaikan haltuunsa jos siltä tuntuu. Pöppis pitää paljon punaisen pisteen jahtaamisesta kun taas Bablolle mieluisinta puuhaa leikkiessä on pitkän narun kantaminen suussa. Pöppis on oikea kiipeilymestari, se tykkää hyppiä ovien päälle keikoilemaan ja tasapainoilla pitkin ohuitakin reunoja, Babloa taasen ei ole siunattu tasapainolla yhtään vaikka niin voisi olettaa johtuen sen ylimääräisistä varpaista. Silloin kun Pöppis tekee ilkeyttä eikä sitä kukaan kaksijalkainen ole näkemässä, Bablo antaa Pöppiksen ilmi huutamalla niin kauan, että joku tulee komentamaan.
Bablo rakastaa pusuja ja kaipaa niitä paljon varsinkin kun kaksijalkaiset ovat olleet pitempää poissa kotoa, ilmeisesti tämä karvalapsi kokee ikävää. Pöppis ei pusuista piittaa, mutta pitää kyllä sylissä olosta silloin kun itse siitä saa päättää. Bablo yleensä suuttuu jos syliin joutuu. Pöppis on aika sosiaalinen muita kaksijalkaisia kohtaan, häntä usein nimitetäänki kaikkien kaveriksi kun taas Bablo mieluusti viihtyy omassa rauhassa kun talossa on vieraita. Poikien yksi suosikki kaksijalkaisista on selkeästi mummu joka tuo pojille silloin tällöin uusia leluja ja herkkuruokaa.
Keskenään pojat saattavat olla välillä melkoisia riitapukareita, mutta vastapainoksi varsinkin kun kukaan ei ole näkemässä, pojat nukkuvat yhdessä. Noin muuten Pöppis yleensä pesee Babloa, harvemmin toisinpäin.
Iltaisin Pöppis tulee nukkumaan kaksijalkaisten kanssa sänkyyn, ensiksi mahan päälle ottamaan iltarapsut ja sitten siirtyy jalkoihin kerälle nukkumaan. Bablo nukkuu yleensä itsekseen olohuoneessa, mutta kausittain aamunpuolella siirtyy kaksijalkaisten väliin nukkumaan ja kerjäämään pusuja.
Monessa suhteessa nämä rakkaat karvalapset ovat kuin vastakohdat. Pojat ovat erottamattomat kaverukset, vihamiehet kuin myös toisiaan rakastavat veljekset."
~Nänni 


"Hän neiti Myy, ja nimenomaan neiti. Häntähän ei rapustella jos hän ei halua, ja jos hän haluaa niin silloinhan sitten on rapsuteltava. Tästä mun kissalaumasta Myy on vanhin ja aivan selkeä porukan johtaja ja äitihahmo. Myy on rauhallinen tyyppi eikä pienistä hätkähdä. Nauttii loikoilusta ja voi nukkua vaikka koko päivän. Ruuan suhteen hieman nirso ja leikkiminen on nuorempien puuhaa. Myy on selvästi enempi avomieheni perään ja nauttii tämän huomiosta. Todellinen kuningatar siis."
~Viivi K.


"Kalle oli mun sankari! Mä rakastin sitä niin suunnattomasti ja se oli niin helppo kissa! Ja niiin komea! Koska asuin pienessä kaupungissa kissani pääsi myös ulos ja se tykkäsi leikkiä tosi paljon naapurin kissan kans ja mua se seuraili ulkona jos vein roskia ja monesti sen kanssa sitten jäinkin ulos hengailemaan. Otin Kallen aina mukaan kun menin äitini luo ja sieläkin Kallen saattoi päästää ulos koska se tuli aina takaisin vaikka oltiin ihan eri paikkakunnalla. Kalle tykkäsi syödä villalankaa ja leikkiä leluilla. Myöhemmin muutin kaverini naapuriin jossa oli kaksi koiraa, mutta ei Kalle piskeistäkään välittänyt vaan sen pystyi päästämään koirien kanssa ulos ilman ongelmia. :D ..Mutta siten tuli se päivä kun Kalle katosi. Tähänkään päivään mennessä mä en tiedä mitä mun sankari-kissalle on tapahtunut, mutta sitä ei ole löytynyt mistään kuolleena, eiklä kenelläkään ole mitään näköhavaintoja, se vaan katosi. Vaikka ikävä on suuri niin silti muistelen Kallea lämmöllä ja hymyssä suin. :)❤"


"Eli, tässä on Reiska. Hän on iältään n. 10-13-vuotias, sillä tarkkaa ikää ei voida sanoa. Hänet on pelastettu löytöeläinkodista ja on siis aivan maatiaiskissa. Reiska oli löydetty koirien agilityradan lähettyviltä ja tästä syystä voidaankin epäillä Reiskan koiramaisuutta mm. tulee vihellyksestä, rakastaa palloja. Luonteeltaan hän on hyvin saalistusviettinen, ruokaa rakastava ja hellyydenkipeä herrasmies. Vaikka näyttäisi olevan kovinkin pahis, todellisuudessa Reiska on pikkuvauva ja tulee rakastamiensa luo kehräämään ja kuolaamaan paidan. :)"


"Pepita 15v = Kolmen pennun (Pipa, Papu ja Poppana) emä, jolla on pinkki nenu ja nykyään oikea silmä on vaihtanut värinsä vihreästä ruskeaksi. Rodultaan normi maatiainen. Se syö MELKEIN mitä vaan: tiikerikakkuu, juustoo, donitsii, pizzaa.. Siis ollaan vaa annettu sen maistaa niitä ruokia, emme tietenkää ruoki kissoja noin :p Eli hyvin perso ruualle... ja hiuksille. Sen käytöksestä huomaa hyvin, että se rakastaa minua, ja niin miäkin sitä (tai ehkä se rakastaa vain pitkiä hiuksiani). Siitä huolimatta vaikka se tappoi aikoinaan ensimmäisen kääpiöhamsuni... Ennen se inhosi ja valitti kun kynsiä leikattiin. Nykyään se lyllerö vaan tuijottaa minua ihaillen siinä sylis kiltisti istuen! Tykkää olla sylissä (niin se pääsee lähelle toisten hiuksia jauhamaan). Pepita on ihmisrakas, sekä tulee toimeen Poppanan kanssa, mutta jos kylään tulee joku muu eläin niin sovusta ei tietoakaan. Rakkaalla lapsella monta nimeä: Manta, Lollero.."


"Musta kissa on Fiona, joka jouduttiin lopettamaan hänen ollessaan 19-vuotias vanhuuden takia. Fiona oli arka kissa, mutta piti silti paljon rapsutuksista :) Tipsu on taas tuo raidallinen kissa, joka jouduttiin myös lopettamaan 17-vuotiaana vanhuuden takia. Tipsu oli rohkeampi ja viihtyi hyvin ihmisten parissa. Molemmat tytöt olivat meillä jo ennen kuin synnyin ja olivat koko elämänsä osana perhettä <3 Elivät pitkät ihanan elämän ihan sisäkissoina. Ikävä on edelleen kova. Oon kissaihminen aina omalla tavalla vaikka on muitaki eläimiä ollut tässä vuosien aikana."


"Yuki, meidän 5-vuotias arka poitsu. Löydettiin 4kk ikäisenä ikkunan alta maukumasta nälkäisenä. Tehtiin ilmoitukset, mutta omistajien puuttuessa jäi meille. Pelkää kaikkea mahdollista paitsi omistajiaan. Myös hyvin mustasukkainen. Hellät hetket päättyvät siihen, että yuki puskee itsensä väliin. On hyvin puhelias ja omaa partafetissin."
~Jenni I.


"Nipa, joka on Latin pentu vuoden takaa. Alunperin halusin Nipan itselleni, mutta Nipa ei sitte halunnutkaan olla mun oma vaan siitä tuli enemmänkin äitini kissa. :D Nipa alias Pipa, on hyvin itsepäinen , se ei tykkää tulla syliin, ei tykkää kaikista ihmisistä, ei tykkää aina silityksistä, ei tule aina kun kissittää, ei voi sietää uusia kissoja, ei syö mitä tahansa. Muutenkin se on vaativa kissa, joka kaikista mieluiten sisällä ollessaan oleilee silityslaudalla ja mulkoilee rumasti. Pipasta lähtee ruma ääni jos sitä nostaa... Silittääkkin saa silloin kun se Pipa sitä haluaa sietää ja silloin se siitä tykkää, puskee ja kiehnää. Äitiä Nipa käskee silittämään puremalla ja lyömällä tassulla naamaan ja jos äiti ei puhu tai silitä Pipaa niin Pipa kyllä tekee olemassa olonsa selväksi eikä jää huomaamatta että se huomiota äitiltä haluaa. :D pipa on pieni mutta pippurinen.❤"


"Tämä pieni riiviö on Nala. Nuorin porukasta ja käyttäytyy kyllä iän mukaisesti. Kiusaa vanhempia ja saa välillä myös omistajien hermot kireälle kepposillaan. Mutta sitten kuitenkin pikkuinen kaipaa kovasti huomiota ja läheisyyttä. Melkein joka aamu alkaakin sillä että Nala pitää pusu session ja nuolee naaman puhtaaksi. Nala on utelias eikä pelkää mitään, joskus aivan pienenä tyyppi tuli suihkuunkin mukaan. Nalan "kummitäti" on goottirokkari henkeen ja vereen ja huomaan kyllä vaikutuksia Nalassa. Voisin hyvin kuvitella Nalan rokkaamassa metallifestareilla tukkaputkella."
~Viivi K.


"Jaska... Joka on nimestä huolimatta tyttö. On Kallen jälkeen seuraava mulle tullut kissa, samasta paikasta. Jaska on jokseenki epäkuvauksellinen ja itsepäinen tyttö. Rakastan Jaskaakin ihan suunnattoman paljon! Käytetyimpiä lempinimiä on jaskapaska, jassu ja naskali.
Jaska rrrrakastaa juustoa! Kunnon Oltermannia! Juustopallotkin on herkkua. Jos se sais valita niin se ei ikinä söisi mitään muuta kuin juustoa ! Jaska ei ole ikinä oikeen välittäny kavereidensa karvanlaadusta, vaan on ollut hyvä ystävä pupun, marsujen ja koirien kanssa, uusia kissoja kohtaan se on aluksi hiukan varautunut, mutta kyllästyy kiinnittämään niihin huomiota. Jaska on myös hiukan lihava ja sen häntä on pitkä, se on myös hyvin tarkka siitä ettei sen häntään kosketa. Eikä se ikinä miu'u, paitsi kun se haluaa juustoa. :D Jaska osaa myös hypätä oven auki. Ja halutessaan koittaa murtautua ihan mistä vaan ulos. Ulkona Jaska tykkää leikkiä lumipalloilla ja saa kaikkine kiloineen hulluja kohtauksia lumessa, ei se kesäisin rallittele. Jaska on ihana❤"


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~❤~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tähän loppuivat piirustukset. Mikä on teidän suosikkinne?
Koska nämä tarinat ovat ihania, laitan tänne loppuun myös ne, joita en ehtinyt piirtää. Mikäli satunkin piirtämään nämä, lisään ne tänne ilman erillistä ilmoitusta. :)


"Luna, meidän reilu 6-vuotias typykkä. Haluaisi olla koko ajan ulkona, mutta pääsee sinne vain valjaissa. Omaa kenkä-, pussi-, pahvilaatikko- ja käsilaukkufetissin. Tulee aina viereen katsomaan leffoja ja sarjoja."
~Jenni I.


"Sulo on Jaskan veli, mutta Sulo on äitini kissa. Suloa kutsutaan vanhukseksi ja vanhaksipojaksi, vaikka Sulolla on ikää vasta 4. Ihmisen ei tarvitse olla kissaihminen pitääkseen Sulosta, vaan sulo-ihmiset on asia erikseen. :D Sulosta pitää lähes tulkoon kaikki! Sulolla on lonkassa vikaa. Sulokin on hiukan lihava lylleröpallero, mutta se tykkää syödä! Sulo on ehkä hiukan nössö, sellanen mammampoika, kun reviirille tulee vieraita kolleja niin Sulo menee mielummin piiloon ku pitää puoliaan. Sulo rakastaa piiloutua lakanoiden, muovipussien ja kaiken mahdollisen alle ja sieltä se sitten syöksähtelee liikkuvien asioiden kimppuun, sänkyä on siis lähes tulkoon mahdotonta pedata, ilman pientä leikki tuokiota Sulon kanssa. :D Sulo ei pidä ukkosesta vaan piiloutui kesällä pihalle sohvan alle. Sulo rakastaa ihmisiä, sylejä, rapsutuksia ja rakkautta!❤"

"Latimir on pehmeän harmaa mölytoosa oranssilla päälaikulla. Lyhyemmin kutsuttu Lati on siskoni kissa joka asuu Sulon ja Jaskan kanssa samassa talossa. Lati on pulukissa, välillä kantaa puluja portaille ja pitää pulumaista ääntä ! .. Sen lisäksi Lati on erittäin kova pitämään meteliä itsestään, jos Lati esim tahtoo makkaraa eikä kissanruokaa niin sen kyllä huomaa, se kyllä pyörii tiellä, aina jääkaapin auetessa muistaa tulla istumaan keittiön ovelle ja huutaa .. Ja huutaa .. Ja huutaa, kunnes se saa sitä makkaraa, jota se ei suostu jakamaan vaan tyylikkäästi vaikka makaa makkaralautasen päällä ja murisee pitääkseen muut kaukana! :D Lati on muutenkin kova juttelemaan, välillä se on söpöä mutta kyllä se välillä ärsyttää suunnattomasti kun se ääni ei ole aina pieni ja söpö vaan nariseva ja hyvin äänekäs ! Lati pitää rapsutuksista, mutta ei tykkää olla nostettavana tai sylissä, nostaessa ja syliin ottaessa se murisee ja raapii, tarvittaessa sähisee ja puree. :D silti se on ihana!❤"

"Tämä on Pikachu, kavereille Pika. Tämä neiti pelkää kaikkea mahdollista imurista mun anoppiin. Pikalle tärkeintä maailmassa on täysi ruoka-astia ja hän syö kaikkea mahdollista mitä vain tarjolla on. Lempiherkkuina juustonaksut ja jäätelö, mutta kuiva ruisleipäkin maistuu. Pikan rakkaudesta ruokaan kertoo, että makupalan toivossa hän oppi antamaan ylävitosen. Narunpäässä olevalla sulalla Pika leikkii niin kauan ettei enään henki meinaa kulkea. Ja Pika on todellinen mammantyttö, eli jos en ole kotona neitokainen on ihmeissään ja vähän peloissaan, koska miehethän on ihan kamalia. Pika on keskimmäinen ja hän välilla tulee kahden muun toimesta kohdelluksi myös näin."
~Viivi K.English:

These are the drawings I made for the auction and the photos that people sent me for reference. :) I won't translate the stories because it would take me a long time to do that, but encourage you to contact the owners of the cats if you want to know more about these furbabies.

Comments

 1. Kaikki niin suloisia ja hellyyttäviä kissoja! :) Ihan mahtavia töitä! ♥

  ReplyDelete
 2. Nämä on kaikki niin upeita! Erityisesti mieleen jäi tuo pizzakissa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se ehkä erottuu eniten joukosta. :D

   Delete
 3. AWWW Pepita ja pizzan pala! >D

  Aivan mahtava, kiitos!

  ReplyDelete

Post a Comment