Project Charity Cats; Auction roundup and a raffle


Ensimmäinen satsi, eli kuusi kuvaa, on nyt huutokaupattu! Kiitos kaikille, jotka osallistuivat. :)
Kaikki kuvat nousivat hinnassa yli 30€/kpl ja yhteensä niistä kertyikin 223€, mikä ylitti täysin odotukseni. Ajattelin, että ei näistä varmaan tule yhteensä kuin 185€, mutta tuo summa taisi kertyä kasaan jo ensimmäisen päivän aikana. Toisena ja kolmantena päivänä näytti hieman hiljaiselta, mutta pieniä korotuksia tuli tasaiseen tahtiin. Nyt jännäillään, mihin tuo kaikki raha menee. Oli alustavaa puhetta kissanruoasta ja lääkkeistä.

Koska mentiin näin kirkkaasti yli 150 euron, joudun suorittamaan uhoamani arvonnan. Arvon siis n.A5 kokoisen kissa-aiheisen kangassiirtokuvan. Arvonnan voittanut saa itse valita haluamansa kuvan alapuolella olevista kuvista ja kiinnittää sen haluamalleen kangaspinnalle (paitaan, kassiin tms.). Kiinnitykseen tarvitsee silitysraudan. Annan tarkemmat kiinnitysohjeet voittajalle.

1. 2. 3.
4. 5. 6.
7. 8. 9.
10. 11. 12.
13. 14. 15. 
16.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen arpojen määrän (kts. tarkennus alapuolelta) ja haluamasi kuvan. Osallistumisaikaa on ensiviikon lauantaihin 16.4 asti. Arvonnan suoritamme Roottorin kanssa 17.4. ja voittaja julkaistaan erillisessä postauksessa.

Arpojen määrä riippuu siitä, kuinka moneen kohtaan voit sanoa kyllä:
1 arpa: Olit blogini julkinen lukija (=näyt lukijalistassa) ennen arvonnan alkamista. (Tämän postauksen julkaisemisen jälkeen liittyneet eivät saa lukijapistettä)
1 arpa: Lähetit kuvan/kuvia projektia varten.
1 arpa: Mainostit projektia blogissa, facebookissa tms. (Pystyttävä todentamaan pyydettäessä)
1 arpa: Osallistuit huutoihin. (Ei tarvitse olla viimeinen huutaja)

Tarkoittaa siis sitä, että jos olet vaikka lukija, lähetit kuvan ja kävit huutamassa piirustusta, lisään nimesi kolmesti arvontaan. Tai. Lähetit monta kuvaa ja mainostit projektia blogissa ja facebookissa, saat yhteensä kaksi arpaa. Jos taas et ole tehnyt mitään noista, etkä ole lukija, et valitettavasti tällä kertaa voi osallistua arvontaan. Tämän arvonnan tarkoitus on olla kiitos lukijoilleni ja projektiin osallistuneille.

Toista huutokauppaa aletaan suunnitella Kissakoti Kattilan kanssa ensiviikolla. Kannattaa edelleen osallistua ahkeraan, sillä kisuille ei voi koskaan olla liikaa rahaa ja saatan vaikka vahingossa keksiä uuden arvonnan - kuka tietää. ;)


Project Charity Cats; Raffle winner announced


English:

First batch (in other words 6pcs.) of the auction pictures are on their way to the highest bidders. Ssesy collected 223€ altogether with my drawings, which was more than I could have even hoped for. There was some talk about spending the money on meds and cat food, but we'll just have to wait and see.
I promised to have a raffle if the amount of the money exceeded 150. Since all of those who participated in this project in any way speak Finnish, I keep the raffle just between us Finns.

Comments

 1. Nämä ovat niin upeita, että pakko osallistua, yhdellä arvalla :) Ja kuva nro. 16!

  ReplyDelete
 2. 50 arpaa! Siskoetu :D Häh? Ai ei vai. Siirryn ip huuteleen sit muualle tosta kallosta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saat sen vaikka synttärilahjana. :D Siinä sulle siskoetua.

   Delete
 3. 2 arpaa, kuva 6.

  Saanko kolmannen arvan kun jaoin huutokauppaa Facessani?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiköhän me voida sulle kolmaskin myöntää :)

   Delete
 4. Nelijä (4) arpaa, kuva 16, ois iha sikasiisti lätkästä johki kassii!

  Miu, ihana arvonta. ♥

  ReplyDelete
 5. Kahdella arvalla osallistun. :) ja kuva nro 15 ❤

  Aivan ylimahtava idea toi kuvaprojekti ja hyvin toi tuottoa ainakin sesylle ! ❤❤

  ReplyDelete
 6. Bablon ja Pöppiksen mummu mukana 2 arvalla, kuva 11. :)

  ReplyDelete
 7. 2 arpaa, lähetin kuvia ja mainostin facebookissa. Lukija olen kyllä ollut jo ennen arvontaa, mutta bloglovinin puolella :D

  viivi.korpela@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Etköhän sä sen kolmannenkin arvan ole sitten ansainnut. :D Laitatko vielä minkä kuvan haluaisit?

   Delete

Post a Comment