Sample sales and fairs

Kaikkeen sitä pieni ihminen aikansa (ja rahansa) tuhlaakaan. Kolme tuntia vierähti rattoisasti perjantaina jonottaessa Minna Parikan sample saleen. Jonon hänniltä on hyvä katsoa kun porukka poistuu liikkeestä monien kenkäparien kanssa. Jääkö meille mitään? Onneksi sain jonossa edes juttuseuraa.


Pelastava ritari saapui viimeisen odotustunnin sisällä juustohampparin ja limun kanssa. En ole eläessäni ollut yhtä onnellinen juustohampparista. Poikaystävä sai tästä kyllä aikamoiset pisteet. Minä taas sain kateellisia katseita kanssajonottajilta.


Kolmen tunnin jonotuksen jälkeen ovelle päästyämme, saimme kuulla, ettei heillä ole pahemmin ollutkaan 38-kokoisia kenkiä alunperinkään. Ei naurattanut. Kengänkokoni on 37,5, joten 37 saattaa välillä mahtua ihan hyvin. Toivoa siis oli. Onneksi kuitenkin löysin itselleni yhdet 37-kokoiset puputennarit satasella, muuten olisin ollut todella pettynyt. Onhan ne hieman naftit, mutta mahtuvat kuitenkin ja ehkä ne venyvät vielä pikkaisen - nahkaa kun kerta ovat. Suutarillakin voi tarvittaessa poiketa. Olisi sinne muutakin vietävää...


Tänään sitten piipahdin Eläinystävä-, Lapsi-, Kädentaito-, yms.messuilla. Sinne ne viimeiset rahat sitten upposivatkin. Uskaltaako tässä tilitietojaan enää katsoakaan.


Mietin pitkään ostavani Roottorille Kivikisin, mutta ei tässä kämpässä ole tilaa ja joka vuosihan ne tulevat uudelleen myymään niitä noille messuille, joten kiire ei ole. Mistä sitä tietää, vaikka joskus sekoaisin taas ja päätyisin itse huovuttamaan Roottorille pesää. Ostin heiltä kuitenkin Hide:n pehmikkeeksi jämävillasta punotun... maton... tyynyn... kuudella eurolla.
Lemmikkipuolelta ostin myös perus leluhiiriä, jotka Roottori vei melkein käsistä kun sain ne laukusta ulos. Niistä onkin pitkään ollut pulaa kun M&M ei osaa myydä oikeanlaisia ja Faunattaret ovat hankalissa paikoissa!
Niin rakkaita, ettei edes kuvauslainaan meinannut saada.


Käsityömessujen puolelta mukaan tarttui söpöisiä neppareita ja kissanaiselle sopivaa Käpysen trikoota. Miau. Nyt pitää kyllä hieman hidastaa tämän kangashamstrauksen kanssa. Lupaan pysyä kaukana kaikista kangaskaupoista puolisen vuotta. Yritän ainakin!
Olisin halunnut myös ostaa Kooky Gemsin tarvikeylijäämiä, mutta en keksinyt paikanpäällä mitä ottaisin ja mitä niille tekisin. Niinpä päätin säästää hermojani, rahaa sekä tilaa ja olla ottamatta yhtään mitään. Eiköhän tätä askarteluromuakin ole jo ihan riittävästi.


Outlet-puoli oli tänä vuonna tosi tosi huono! Lumenella ei ollut mitään mielenkiintoista - ei siis ihme, että sielä mahtui kerrankin kävelemään. Davidilla oli pari hassua urheilutoppia, mutta en jaksanut sovittaa. Rosebudillakaan ei ollut mitään mielenkiintoista. Pläh... Löysin yhdet korvikset ja siinä se sitten olikin.


Model exposta ei saanut oikein kunnon messualeja, muuten olisin ehkä saattanut ostaa lisää Citadelin maaleja. Törmäsin kuitenkin ilmoitukseen syksyllä minua lähellä alkavasta pienoismallikurssista, joka voisi olla mielenkiintoinen. Muuta mielenkiintoista sielä ei sitten ollutkaan. Paitsi melkein kokonainen noppasetti (4€), jonka ostin Taalle. Yksi noppa uupuu, joten en ihan päässyt tasoihin hampparipisteiden kanssa. :D


Lapsimessut taas... No, paljon lapsia... Kiersimpä senkin kuitenkin huvikseni. Tosi paljon vaan ihan pienten lasten tarvikkeita ja vaatteita. Vähän isommille lapsille ei näkynyt oikein mitään mielenkiintoista. Olisihan sieltä saanut pussillisen legoja suht halvalla, mutta en jaksanut alkaa tonkimaan.

Tämän vuoden messut olivat aika turhat ja huonot, vaikka mukaan tarttuikin yllättävän paljon tavaraa. Varsinkin Outlet expo ja käsityömessut olivat pettymys. Huomena en suostu liikkumaan mihinkään!English:

Translation thingy coming up soon. I'm so tired at the moment and it's hard to think straight. <3

Comments

 1. Ihanat nuo tennarit, aivan mahtava löytö! Parikat ovat sen verran tyyriitä, että tuskin tulisi normaalihintaisena ostettua.

  Täytyy joskus itsekin käydä katsastamassa nuo messut. Ihastuin noihin kuoriaisneppareihin! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep. Omistan nyt kolmet Parikan kengät ja yhden laukun. Vain yhdet olen ostanut täysihintaisina.

   Suosittelen lämpimästi näitä sekamessuja, mutta en kyllä tänä vuonna. :D Toivottavasti ensivuonna on hieman mielenkiintoisempaa.

   Delete

Post a Comment