OOTD


Olen suoraan sanottuna asunut Killstarin Lunar-tunikassa viimepäivät. En enää tiedä, kuinka monta päivää se on ollut päälläni. Se on mukavin kaapistani löytyvä vaate. Tilasin sen Backstreetin alennuksesta kokona S, mutta myyjä soitti ja kysyi haluaisinko saada pakettini nopeammin ja kokeilla kokoa XS, joka heiltä löytyi jo varastosta. Olin hieman huolissani siitä, mahtuuko ahterini pienempään kokoon, mutta myyjä ystävällisesti mittasi minulle vaatteen ja näimpä suostuin. Peloistani huolimatta se menee hyvin päälle, eivätkä saumatkaan näytä venytetyiltä. Ainoastaan kuvio venyy hieman hassusti, mutta se ei minua haittaa. Olen niin lyhyt, ettei kukaan katsele niin alas.


Toinen samassa paketissa tullut vaate oli Killstarin Mendes-legginssit, jotka myöskin ovat aivan ihanat. Olen suorastaan rakastunut tähän valitettavan ökykalliiseen vaatemerkkiin. Tässä vielä perjantain asu, jossa nuo legginssit ovat käytössä. Taisin säikäyttää olemuksellani parit mummot bussissa.


Hiuksistakin muuten lähti väri hetkeksi. En kokenut juuriin asti ulottuvaa kirkasta sinistä ihan omakseni. Ajattelin aloittaa puhtaalta pöydältä ja värjätä sen ehkä haalean vaalean siniseksi. Pitää vielä kaivella värilaatikkoa. Lupasin Taalle, että värjään punaiseksi taas, mutta ensin käytän muut värijämät pois.English:

It's like this Lunar-kimono from Killstar is glued on me. I've been wearing it a lot these past few days. It is the most comfortable piece of clothing in my wardrobe. I'm wearing size XS and it's super stretchy. I ordered it in size S, but the owner of the store called me and asked if I was willing to try out smaller size that they already had in stock so I could get my package a bit sooner.
I also ordered Killstar Mendes-leggings. They too are super comfy. I wore them on Friday and I think I might have scared couple of grannies with my outfit.
I also dyed my hair again. That shade of blue all the way to my roots wasn't really my thing. I might dye it blue again but a bit lighter this time. I promised Taa to dye it red, but first I'll get rid of the leftover dyes.

Comments

 1. On kyllä upea tuo tunika! Suuressa piheydessäni ei minun vaatekaappiini ole Killstaria eksynyt, vaikka muutamasta vaatekappaleesta haaveilenkin *___*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä näin kalliiden vaatteiden ostaminen aikamoisen psyykkaamisen takana on. :D Mutta voin sanoa, että nämä vaatteet ovat joka pennin arvoisia.

   Delete
 2. Hieno OOTD~

  Ja pepitakuva tuli sillo tiistaina, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Ja hienoa, että postimies sai sen perille. :)

   Delete

Post a Comment