Project Charity Cats; The 2nd auction roundup and a raffle

Olen vähän myöhässä tämän kanssa. Eniveis... Kissakoti Kattilalle kertyi huutiksesta yhteensä 242€ ja tämähän tarkoittaa sitä, että yhteensä kuvilla saimme kansaan 465€! Huhhuh, olipas hyväntekeväisyyttä. En vielä tiedä, aionko tehdä tämmöistä toiste enää, mutta aika näyttää.

Koska mentiin taas tavoitteiden yli, eli ylitettiin edellisen huutiksen summa, suoritan taas uuden arvonnan. Viimein sain itseäni niskasta kiinni ja kuvattua arvonnan palkinnon, joka koostuu tällä kertaa käsin tehdystä pikku pussukasta ja kangassiirtokuvasta, jotka mätsäävät kivasti toisiinsa. Pussukka on enemmänkin tunteella, kuin taidolla tehty, joten jos olet himo-ompelija, ei tämä ehkä ole ihan sinulle. :D Molempien koko pyörii siinä n. A5:n paikkeilla.


Samat säännöt kuin viimeksi, eli arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen arpojen määrän (kts. tarkennus alapuolelta). Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 29.5 asti. Arvonnan suoritamme Roottorin kanssa maanantaina ja voittaja julkaistaan erillisessä postauksessa.

Arpojen määrä riippuu siitä, kuinka moneen kohtaan voit sanoa kyllä:
1 arpa: Olit blogini julkinen lukija (=näyt lukijalistassa) ennen arvonnan alkamista. (Tämän postauksen julkaisemisen jälkeen liittyneet eivät saa lukijapistettä)
1 arpa: Lähetit kuvan/kuvia projektia varten.
1 arpa: Mainostit projektia blogissa, facebookissa tms. (Pystyttävä todentamaan pyydettäessä)
1 arpa: Osallistuit huutoihin. (Ei tarvitse olla viimeinen huutaja)


Tarkoittaa siis sitä, että jos olet vaikka lukija, lähetit kuvan ja kävit huutamassa piirustusta, lisään nimesi kolmesti arvontaan. Tai. Lähetit monta kuvaa ja mainostit projektia blogissa ja facebookissa, saat yhteensä kaksi arpaa. Jos taas et ole tehnyt mitään noista, etkä ole lukija, et valitettavasti tällä kertaa voi osallistua arvontaan. Tämän arvonnan tarkoitus on olla kiitos lukijoilleni ja projektiin osallistuneille.


Viimeinen kiitos kaikille ja onnea arvontaan. <3

Comments

  1. Ihan mahtava summa kertyi, onnittelut! :) ♥ Osallistun kahdella arvalla; olen pidempi aikainen lukijasi ja lähetin kuvia projektia varten.

    ReplyDelete
  2. 3. arpaa :) lukija, lähetin kuvan ja mainostin

    viivi.korpela@hotmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment