Dresses and dusty pens


Kun on pukeutunut viimepäivinä vaan puolilikaisiin ja huonoihin vaatteisiin muuton ja vanhan asunnon siivoamisen vuoksi, oli jotenkin syntisen kiva laittaa viimein päälleen jotain, jossa tuntee olonsa mukavaksi. Tässä asu viimeviikolta. Paita/tunika on itse tehty Käpysen MIAU & MOURR jerseystä, jonka ostin kädentaitomessuilta. Hame on New Yorkerista ja harness sekä kaulakoru Restyleltä. Vaatekaappiini on eksynyt nyt yllättävä määrä kissa-aiheisia vaatteita. Sieltä se hullun kissaihmisen leima nyt vaan haluaa puskea kaikkien näkyville. 
Toinen, mitä vaatekaappiini on eksynyt viimeaikoina, ovat valkoiset kukkamekot. Sinne menee viimeisetkin goottiuteni rippeet. :D Vaikka kukkamekot nyt viehättävätkin jostain ihmeen syystä, olen käyttänyt niitä lähinnä juhlissa. On helpompi sonnustautua kukkamekkoon kaikenlaisiin sukujuhliin, joita tässä nyt onkin ollut aika paljon, niin ei tarvitse kuunnella: "Eikö sun tule kuuma tossa?"


Kaiken muuttohölinän ja isompien juhlien jälkeen voi viimein alkaa arki ja voin taas ehkä kaivaa kynät esille. Jotenkin ei innostaisi piirtää, mutta jos en pakota itseäni, menee taas kuukausia ennen kuin saan mitään aikaiseksi, enkä halua sitä. Jotta pääsisin käyntiin, ajattelin uudelleenpiirtää jotain vanhempia kuvia, niin näen samalla kehitystäni ja ehkä se herättää innostuksen taas. Sitten voisinkin keksiä uuden pikkuprojektin, joka pitäisi minut aktiivisena. Minulla on jo jonkinlainen idea hautumassa, mutta jos teille tulee ideoita piirustusprojekteihin, niin otan mielelläni vastaan.


English:

When you've been wearing half dirty and unimportant clothing for days in a row because of the moving and cleaning, it's a magnificent feeling to put on something you feel comfortable in. This outfit is from the last week. The shirt/tunic is self made from Käpynen fabric which I bought from Arts & Crafts fair. The skirt is from New Yorker, the harness and the necklace are from Restyle. Lately my wardrobe has been luring kitty themed clothes in like there was tuna cans in there. The other thing I've been obsessed about lately are white flower dresses. There goes the last of my goth points. :D It's just so much easier to put on a flowery dress on when you're visiting parties filled with relatives you rarely ever see. It saves you all those odd comments like "Isn't that hot to wear?" 
After all the parties summer comes with and after all this moving stuff it's good to go back to normal everyday routines and dust your pencils. I don't feel like drawing at all, but I really need to push myself to do it so that the break wouldn't go on too long. To get myself inspired, I've decided to redraw some of my old works. It is always inspiring to see how much you've improved. After I get my inspiration back, I'm planning on starting a small project again to keep me drawing regularly. I already have an idea, but if you have one too, I'm always more than happy to hear it out.

Comments

Post a Comment