Fake septum and black lips

Vanhan kuvan uudelleenpiirtäminen edistyy tuskallisen hitaasti. Tuntuu kun en saisi siitä yhtään parempaa kuin edellinen on, vaikka tämä onkin täyttä sontaa. Se on jo keskeneräisenäkin selkeästi parempi. Mielestäni se vaan ei riitä. En koskaan ole pitänyt itseäni perfektionistina, mutta älyän kyllä, miksi jotkut tekevät tämän virheoletuksen kohdallani. Joskus vaan haluaisi ylittää omat odotuksensa itsestään ja sillä ei ole mitään tekemistä perfektionismin kanssa.


Piirtämisen saralla siihen en ehkä nyt pysty, mutta olen tehnyt kyllä muuta hurjaa ja totutellut mahdollisesti tuleviin hurjuuksiin. Ostin vastikään mustan huulipunan (NYX) ja feikkinenäkorun. Musta huulipuna on ollut minulle aina jonkinlainen kammotus. Siis ei pahassa mielessä. En vaan ole uskaltanut ikinä näyttäytyä tai edes kuvitella näyttäytyväni julkisesti mustatuin huulin. Nyt parin päivän totuttelun jälkeen, olen aivan rakastunut. Keräsin myös aimo annoksen katseita viime kauppareissulla. 


Mustan huulipunan lisäksi olen pitkään jo pyöritellyt ajatusta nenäkorusta, mutta se arveluttaa niin monella tapaa. Ensinnäkin, olen niitä joiden nenä vuotaa aina ja kokoajan. Oli se sitten flunssaa, ärtyneitä limakalvoja, allergia tai liian tulista tai kuumaa ruokaa. En oikein tiedä mitä reikä sierainten välissä tykkäisi tästä ja kuinka paljon saisin olla pyyhkimässä korua valuvasta räästä. Niistämisestä korun kanssa puhumattakaan. Sitten on taas ne sonni-kommentit, joiden tiedän tulevan vähintäänkin sata kertaa vanhempieni suusta. Olen kyllästynyt ideaan jo ajatuksen tasolla. "Haahaa, tosi hauskaa iskä." Taidan siis nyt ainakin väliaikaisesti tyytyä tähän ympäri nenää pyörivään irtorenkaaseen, jonka voin suosiolla jättää pois Hämeenlinna-reissuilla ja pahimpina räkäkausina.

Täälä on muuten ihan tuskaisen kuuma ja meikit sulaa naamalta. Odottaako kukaan muu syksyä?English:

Redrawing an old picture takes me way more time than I would have wished. It feels to me like it's no better than the old one, even though it undoubtedly is even in its unfinished state. It just isn't enough for me. I want it to be so much better. Some make the misinterpretation that I'm a perfectionist, and I can understand why they think that way. But I'm anything but that. I just want to exceed my own expectations from time to time. This time I can't seem to be able to do that.
Even though drawing isn't going so well, I've been pushing my boundaries elsewhere. Wearing black lipstick in public has been something I've not dared to do until now. It took me couple of days to get used to it and now I'm hooked. I also bought myself a fake septum jewelry because I thought it was a good way to try out what having a septum would be like. I'm afraid of having one for many reasons. The biggest reason is because I suffer from runny nose more than most people. The second biggest reason is that I know I'd have to listen to people making bull comments. You know, bulls have nose rings and knowing my dad's humor... Yeah... No. I'm already annoyed. So, I'm going to use this fake piercing for now and keep on dreaming.
Btw, it's hot and my makeup is melting. I'm I the only one longing for autumn?

Comments

 1. Ihania kuvia! Mulla on kanssa jäänyt erinäisten nenälävistysten hankkiminen juuri siihen, että flunssaa tai sen tapaisia on vuoden ympäri. :D Ällöttää ajatus turstautella lävärirei'istä räkää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tai sit pitäis vaan ruveta ryystään se räkä takasin niinkun jokkut tekee. Tosin pelkkä ajatus siitäkin ällöttää, unohtamatta sitä kuinka ärsyttävää semmosen kuuntelu on.

   Delete
 2. Mistä noin ihanat verhot on kotoisin? Sulle sopisi septum :) Itekin mietin sitä jossain vaiheessa, ja kokeilin myös ns. feikkirenkaalla eikä näyttänytkään hassummalta. Mutta sitten kuiteskin aattelin, että ehkä oon kuitenkin jo liian vanha uusille naamalävistyksille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Verhot on Ellokselta. En jotenkin jaksa uskoa, että löytyvät tosin enää valikoimasta...
   Eikai muutamalle siistille reiälle voi olla liian vanha? Septumhan on ollut muodissakin viimeaikoina. ;)

   Delete
 3. En oota syksyä varsinaisesti, vaikka pidän kyllä siitäkin. Itelläkin nenä on aina tukossa ja helteellä varsinkin menee vähintään toinen sierain niin tukkoon, ettei henkeä saa. En tiedä miksi kuuma ilma saa nenän vuotamaan, kun ei niin käy kuitenkaan saunassa <.<

  Nätti huulipuna, itelle en voisi kuvitellakaan, mutta tuohan sopii siulle hyvin. Ei se hyppää ainakaan kuvista ollenkaan pahasti silmille vaan näyttää hyvin nätiltä ja asuun sopivalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika jännä että menee tuolleen tukkoon. Ei sitten vaan johdu mistään allergiasta? Pölyä kun on usein kuumalla ja kuivalla enemmän ilmassa.

   Juu ei tuo huulipuna kyllä ihan joka asuun sopisikaan, toisin kuin tavallinen punainen.

   Delete

Post a Comment