Housewarming party


Tuparien järjestäminen venyi, sillä kaikki viikonloput oli buukattu pitkälle täyteen. Näin loppukesästä on aina kauheasti tapahtumia. Viimein tuli sopiva aika järjestää jotain, mutta näköjään kaikilla muillakin on täydet kalenterit, joten vierasmäärä jäi vähäiseksi, mikä ei toisaalta haitannut. Vähän jäi kyllä harmittamaan, että omista kavereistani vain kaksi saapui paikalle ja toisenkin oli poistuttava aika aikaisin hoitamaan äidillisiä velvollisuuksiaan. Mutta kuten olen jo tähän ikään mennessä oppinut, mitä enemmän ihmisiä, sen hankalampaa on kalentereja sovittaa yhteen.


Kämppä on kokenut pientä ehostautumista sitten sisustuspostauksen. Olkkarin matto on löytänyt paikalleen ja sohvatyynyjen määrä on lisääntynyt, joten sohva-alue näyttää nyt paljon kutsuvammalta. Kettukarkki-kuosisia verhoja on viimein lyhennetty ja Tampellan liian lyhyet verhot saivat väistyä niiden tieltä.


Ilta meni mukavan rauhallisesti alkoholin, juttelun, syömisen ja pelailun merkeissä. Telkkarissa pyöri monta erää Marvel vs. Capcomia ja Injustice: Gods Among Ussia. Olen näköjään aika hyvä hakkaamaan nappeja, sillä en hävinnyt kertaakaan. Sitten kokeiltiin myös muutama kierros Tsuroa – jossa taasen olin aika huono – ja Huhupuheita. Kellon lyödessä kymmenen, siirryimme lähibaariin muutamalle, etteivät naapurit häiriinny.


Krapulaa en tälläkään kertaa kärsinyt, vaikka alkoholi virtasi omaan tottumukseeni nähden runsaana. Sitä jäi vielä niin paljo, että en tiedä, miten ihmeessä saadaan se kulutettua pois. Haluaako joku tulla viettämään iltaa? Mansikka-punaviinimarjapiirakkaakin on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä.


English:

Finally we had an empty weekend to throw a housewarming party. End of the summer comes with lots of happenings and our calendar has been full. I think it's the same with our friends for not many quests arrived, which didn't really bother me much. What bothered me a little was that only two of my friends attended, and also one of them had to leave early to fulfill her motherly duties. I know it's hard to find a time that suits everyone.
Our apartment has changed a little after the home decor post. Living room got a new carpet and more cushions and looks a lot cozier now. I also changed the kitchen curtains.
Our housewarming party went quite peacefully. We ate, drank, talked and played some games like Marvel vs Capcom, Injustice: Gods Among Us, Tsuro and Telestrations.
At ten o'clock we decided to let our neighbours sleep and moved over to the nearest bar.

Comments

  1. Tuo piirakka näyttää niin hyvältä! Ja ihanan harmoninen värimaailma siellä, tuntuu siltä että en ikinä itse saisi moista aikaiseksi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. :) Oli varmaan ensimmäinen piirakka joka onnistui tänä vuonna. Jostain syystä on ollut nyt tosi huono tuuri kaiken leipomisen kanssa.

      Delete

Post a Comment