DIY: Gothic bagMinulla on goottisormet.
Ostin Uffilta parilla eurolla kivan pienen mustan laukun. Laukku oli ehjä, siisti ja sopi kaiken kanssa. Ihan tämmöinen perus kiva. Menisi varmaan monelle muotibloggarillekin semmoisesta perusveskasta. Ehkä. En minä tiedä.


No oli miten oli, minun käsissäni siitä lähti erinäisiä osia ja tilalle tuli niittejä ja pääkalloja. Vaikka laukussa ei sinänsä ollut mitään vikaa tuollaisenaan, tuunasin sen silti. 

Tälle ei kyllä paljoa hintaa tullut. Kassi oli sen pari euroa, niitit on ostettu Cybershopista -50% alennuksesta ja tuo oli vain murto-osa niiteistä, nahka maksoi joku 3€ ja siitäkin yli puolet käyttämättä. Tussit, maalit, liimat ja polttotyökalu löytyi jo ennestään. On siis aika pirun halpa goottilaukku. Joku pitsireunus tuohon läppään voisi olla vielä kiva lisä.


Taaskaan en älynnyt ottaa välivaihekuvia, kun tekemisinto jyräsi päälle. Onneksi tämä ei kovin monimutkainen ole, mutta kysykää toki, jos jokin vaihe tai käytetty materiaali ihmetyttää.English:

I've a gothic touch.
I bought this little black bag from a flea market. The bag was intact, clean and goes with almost everything. Just a regular okay looking bag. Some fashion bloggers might even use it too. Maybe. I don't know.
Be that as it may, in my hands this bag ended up losing some parts and gaining some studs and a skull. The bag was totally fine on its own but I ended up modifying it anyways.
Making this bag was quite cheap. The bag cost me couple of euros, studs were on sale and the leather I used for the skull cost 3€ and I only used less than half of it. All the paints, glues and burners that were used in the making of this I already had. So as I said, quite inexpensive goth bag. Some lace on the flap might be a nice addition, don't you think?
Once again I have taken no step-by-step pictures because of the urge to finish this was too harsh and didn't let me take a break. This isn't very complicated thing to replicate, but if you have any questions concerning the materials used here or how something was made, please do ask.

Comments

 1. Niin hieno! Tuo kallo on siis nahkalle maalattu/poltettu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Joo on. Ensin poltettu (rusehtavat osuudet), mutta se meni vähän pieleen, sitten tussilla (mustat) ja lopuksi nahkamaalilla (valkoiset).

   Delete
 2. Niin hieno etten kestä ♥_♥

  ReplyDelete

Post a Comment