Gothic, smart, casual


Tarvitsin viikonlopuksi jotain smart casualia, jossa voisi juosta niin kaverin synttärioluilla, 10-v hääpäivillä kuin päivällistämässä Taan sukulaisilla. Jotain, joka on siistiä, mutta ei kuitenkaan pönöttävää tai oman tyylin vastaista. Pienoisen kriisin jälkeen päädyin tällaiseen kokonaisuuteen.


Lauantaina takkivalinta oli kyllä musta trenssi, mutta se oli senverta kylmä, että kaduin valintaani jo ulos astuessani. Sunnuntaina olin sitten fiksumpi ja laitoin suosiolla nahkatakin.

Kynsilakat ovat jäänteitä keskiviikon treffi-illalta. 


Me ollaan Taan kanssa otettu tavaksi tehdä yhdessä jotain kodin ulkopuolella vähintään kerran kuussa. Ei tarvitse olla mitään isoa ja budjettia räjäyttävää. Nytkin käytiin vaan syömässä Memphisissä hampparit, lainattiin pari leffaa ja kierrettiin joku kumma toritapahtuma rautatientorilla, josta mukaan tarttui tuo kissasormus.

Näytän muuten normaalia lyhyemmältä parvekkeellamme korkean kaiteen vuoksi. Vaikka eihän sitä pituutta ole muutenkaan kuin vaivaiset 158cm. Parveke kaipaa kovasti mattoa ja kalusteita että siitä olisi muuhunkin kuin omakuviin ja pyykin kuivaamiseen. En kuitenkaan vielä viitsi sinne haalia kamalasti tavaraa sillä ensivuonna alkaa julkisivuremontti, jonka piti olla jo tänä vuonna.English:

I needed something smart casual this weekend. Something that would be appropriate for my friend's birthday celebration at a pub, Taa's friend's 10th wedding anniversary celebration and dinner at Taa's parents. After a small crisis I ended up wearing this.
On Saturday I wore a black trench coat, but it was way too cold. On Sunday I played it smart and chose the leather jacket instead. 
Nail polish is from Wednesday when me and Taa had a date night. We ate burgers at Memphis, rented some movies and visited a weird marketplace at railway station where I bought the kitty ring.

Comments

 1. Great outfits! *.*

  www.glamretrostyle.com

  ReplyDelete
 2. Nätti asu! Jotenkin tosi kiva kontrasti tuon topin ja neuletakin välillä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) En olisi ikinä uskonut niiden sopivan yhteen ellen olisi kriiseissäni mennyt kokeilemaan.

   Delete
 3. Mä en yleensä pidä pääkalloista vaatteissani (tietysti muille sopii, kun riippuu tyylistä) mutta tuo toppi jostain syystä iskee, se on tosi magee ja voisin kuvitella itsenikin ylle! Tuo ihanaa asennetta tuohon muuten melko tyttömäiseen kokonaisuuteen. Sulla on ihanan persoonallinen blogi, pidän banneristasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Itse en edes muistanut, että tässä paidassa oli kalloja.

   Delete

Post a Comment