InkTober 2016: 01-02

Lokakuun ensimmäiset kaksi päivää takana. Haaste alkoi suhteellisen kivuttomasti. Jo toisena päivänä ryhdyin hurjaksi ja kokeilin ensimmäistä kertaa piirtää ihan oikealla musteella, vaikka sanoinkin etten ryhtyisi tähän. Ei se niin kamalaa ollutkaan kuin kuvittelin. Musteeni ja mustekynäni valitettavasti eivät ole piirtämiseen tarkoitettuja vaan äidiltäni pöllittyjä toimistovehkeitä, joten jää nähtäväksi, kuinka paljon niillä jaksan leikkiä.
Ehdotelkaahan lisää piirustusaiheita! :)


Two days of October have now passed and the challenge has started quite painlessly. On the second day of the challenge I went wild and tried to draw with real ink even though I said I wouldn't. It wasn't as hard as I thought it would. Though my ink and pen are made for writing rather than drawing. I borrowed them from my mom.


01. Hocus Pocus: Sarah Sanderson
Yhdennäköisyys Sarah Jessica Parkerin kanssa ei ollut se pääpoitti tässä.
Resemblance to Sarah Jessica Parker wasn't the point of this drawing.


02. Para / Troll cat
Yritin kuvitella, miltä oma parani näyttäisi. Para on suomalaisessa kansanperinteessä tunnettu apuolento.
I tried to imagine what my para would look like. Para (troll cat) is a creature in Finnish folklore. It's some kind of helper/familiar.


Comments

 1. Upeita, varsinkin tuo jälkimmäinen on hurjan söpö :D muste on kyllä työvälineenä ihan paras, kun se on niin monipuolinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä se todellakin on. Pitäisi ehkä katsella ensin jotain tutoriaaleja, että uskaltaisin lähteä kokeilemaan sillä enemmän.

   Delete
 2. Hauska tuo jälkimmäinen :) Pitäis itsekin ottaa osaa tuohon, mutta saa nähdä jaksaako

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Voihan sitä keksiä vaikka myöhemmin itselleen oman haasteen jos nyt lokakuussa ei nappaakaan.

   Delete
 3. Muste on aina kiehtova elementti. Tosin olen enimmäkseni juuri piirtänyt tussilla, kun olen innostunut piirtämään, joten ehkä pitäisi sanan kiehtovan tilalle laittaakin sana: rakas elementti.

  Noita-akan luudassa on kyllä liian lyhyet päät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsehän olen enemmän aina ollut värikynäihmisiä. Tosin viimeaikoina suurin osa piirtelystä on tullut tehtyä koneella.

   Mitkä päät? :D Se on paljon käytetty markettiluuta.

   Delete

Post a Comment