InkTober 2016: 03-09

Neljän päivän lupaavan putkeni rikkoi flunssa. Miesflunssani sairastin tyttömäisesti sohvan pohjalla syöden (mahtavan poikaystäväni tekemää) pannaria ja katsoen nuoren Carrie Bradshawn seikkailuja, enkä valitukseltani jaksanut tarttua kynään. Paperi olisi varmaan ollut täys räkää, mikäli olisin edes yrittänyt. Minun piti korvata flunssainen laiskotteluni piirtämällä seuraavana päivänä kaksi kuvaa, mutta en sitten jaksanutkaan. Hyvä kun sain muina päivinä piirrettyä edes yhden kuvan. Joskus näin.
Eli, tässä on nyt kuvat viime viikon maanantaista tämän viikon maanantaihin.

On the fourth day I got a flu that broke my row. I suffered my flu like a man and didn't really manage to do anything from my moaning but watch young Carrie Bradshaw's adventures and eat pancakes that my boyfriend had made for me. So, I missed a day. I thought about drawing two pictures on the next day but I was lucky to even finish one. 
So, here are the pictures from last Monday to this week's Monday.


03. Ruttotohtori / Plague doctor

04. Linnunkallo / Bird skull

05. Monster High Rochelle Goyle

06. Jumanji

07. Silmämunatyttö / Eyeball girl

08. Beetlejuice

09. Stranger Things Demogorgon

Comments

 1. Vittu nää on niin hienoja kaikki!! Tykkään eniten Beetlejuice kuvasta <3 Ihan hävettää noi mitä oon ite yrittänyt nyt väsätä... jää kyllä niin monta päivää välistäkin... melkee tekis mieli vaan antaa olla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä nyt vielä luovuta! :D Hyvää harjotusta. Ja sitäpaitsi puolet näistäkin on semmosia joita melkein hävetti ladata tänne.

   Delete
  2. Se on se oman paskan haukkuminen taas :D Onhan tää oikeesti tosi hyvää harjoitusta ja eihän nyt joka päivä voi mestariteosta syntyä. Mä oon jäänyt NIIN jälkeen tässä vaan jo nyt, että ihan ahdistaa. Mun pitää vaan keskittyä siihen, että tekisin ees jotain. Sen pitäs riittää.

   Delete
  3. Joo, mutta se, että aikoo laittaa niitä nettiin luo tietty jonkinlaiset laatupaineet. Mäkin skippasin tässä nyt päivän eilen. Ja toisenkin ellen saa tässä nyt heti paperille jotain kun illalla ei enää pysty...

   Delete
  4. No niinpä niin...tuttua. Musta tuntuu, että jätän vaan sit suosiolla laittamatta. Oon muutenkin rikkonut jo kaikki haasteen säännöt haha :D

   Delete

Post a Comment