Home decor 2017: Bedroom

Vähän sisustuspostausta taas vaihteeksi. Tämän piti tulla jo aikapäiviä sitten, mutta sain sen ulos vasta nyt. Venähdys johtuu tauon lisäksi myös siitä, että halusin odottaa, että saamme taulut seinälle. Nämä porakonehommat jumittaa jotenkin aina.


Tavaraa on tullut lisää kuin sieniä sateella. Onko se nyt ihmekään kun viettää suurimman osan ajasta kotona niin siitä haluaa tehdä mahdollisimman viihtyisän ja muuttuvaisen. Tästä pääsee vertailemaan, miltä täälä näytti vuosi sitten. 

Postaus on jaettu osiin, jotta sitä olisi mukavampi lukea. Ensimmäisenä esittelen makkarin, joka on lempihuoneeni selkeän ja synkeähkön ilmeensä vuoksi. Se on ehkä eniten minua ja Taan kädenjälki jää vähän näkymättömäksi.


Makkariin nyt ei kauheasti huonekaluja kerry, mutta sinne laitettu hylly kerää sitäkin enemmän tavaraa itseensä. Kirjojen lisäksi hyllyyn päätyy kaikenlaista kuriositeettia yhä vaan enemmän ja enemmän, mutta vielä on hyvin tilaa.


Joku ei näköjään osaa pyyhkiä pölyjä ennen kuvien ottamista...


Sain viimein rakennettua täyttämälleni rottarumilukselle kodin. Dioraamaa tehdessäni älysin miten kivaa tämän tyyppinen näpertäminen on. Kumpa saisin jostain käsiini jonkun halvan nukkekodin tai keksisin jonkin muun dioraama-projektin.


Poranteriä ostaessamme bongasin Clasulta kivoja kaapin kahvoja, jotka oli ihan pakko kotiuttaa, vaikka niille ei sinänsä tarvetta ollutkaan. Eli vaihdoimpa sitten Expeditin vetolaatikoihin ja kaappeihin nupit. Taalla kesti hetki älytä, kun ne ovat niin huomaamattomat – no ihmekös, mustaa mustalla. Rakastan tällaisia huomaamattomia pikkuisia yksityiskohtia.

 
Ihan ensimmäistä kertaa ikinä oma työ on päässyt omalle seinälle kehystettynä! Tavoitteena olisi saada enemmänkin omia töitä seinälle, mutta tämän lisäksi ei ole tullut tehtyä sellaisia, mitä haluan oikeasti katsella päivästä toiseen.


Ostin makkariin vielä valkoisen vaihtopäiväpeiton, jonka olisi tarkoitus saada hieman maalia tai kangasväriä pintaansa ennen sängylle päätymistä. Isot puhtaat valkoiset pinnat (seinien lisäksi) kun eivät oikein ole minua. Ja lisäksi, valkoinen tasainen pinta + mahdollinen kissan oksennus... Eeeee-ei.

Lampusta en älynnyt ottaa kuvaa, mutta se on edelleen sama punainen, jonka tein joskus. Toimii mielestäni hyvin noiden punaisten laatikoiden kanssa ja sitoo kämppää yhteen värillään ja retrohtavuudellaan.

Seuraavaksi vuorossa keittiö. Sieltä pitää raivata vapun jäljet vaan ensin pois. :D


In English:

Home decor post for a change. I was supposed to get this out sooner but I had that little break from blogging and wanted to wait till we got the pictures up on the walls. 
A lot of new stuff has found its way here, which shouldn't come as a surprise to anyone for I spend most of my time at home and want to make it as cosy and alterable as possible. Click here to see how our apartment looked a year ago. 
The home decor post comes in ~4 parts, so that it would be easier to read. In this first part I'll show our bedroom, which is my favourite room for its clean and dark aesthetics. It's the most me, so Taa's hand print doesn't really show there. 
There aren't a lot of furniture in our bedroom. Only a bed, some furniture for the cat (one of which acts as an nightstand) and a bookshelf. Besides books, the shelf has become a place for my curiosities, like the not-so-pretty taxidermy rat that I made couple of years ago. Which btw has finally gotten itself a scenery! While making the diorama, I realised how much I enjoy these kinds of projects. 
Other people have been framing my drawings and paintings for ages but this is the first time I have ever framed my own work and put it on my wall! For a long time my goal has been to get more of my pictures framed, but I haven't made any (besides this one) that I'd stand to look at every day.
I also bought a new cover for our bed. It is white and waiting for some paint before it gets on our bed. Plain white surfaces aren't really me and are very risky when you have a cat who has a tendency to puke on soft surfaces. 
The ceiling lamp didn't show on any of the pictures but it is the same red one that was there before. It goes well with the red boxes on our shelf and really brings together this room with the others with its colour and that retro vibe it has. 
Next: the kitchen.

Comments

  1. Ihanan näköistä! Tykkään kun tuo värimaailma on niin harmoninen ja rakastan noita kaikkia pieniä yksityiskohtia. Omasta kodista on lähinnä vain tullut karsittua pientä tavaraa löytämättä kuitenkaan kauheasti mitään tilalle. Tahtoisin että täälläkin näyttäisi vähän jännemmältä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla karkaa välillä käsistä toi tilpehöörin levittely. :D Nyt oon saanu aika kiitettävästi pidettyä esillä olevien määrän siedettävänä. Ainakin siis makkari näyttää hyvältä.

      Delete

Post a Comment