Inktober 2017


Lokakuu saapuu ja minusta tuntuu kuin viime lokakuusta olisi vasta viikkoja? Vastahan osallistuin Inktoberiinkin!

Piirtäminen on taas jäänyt haaveilun tasolle toteutuksen sijaan. Piirrän enää lähinnä tylsillä tunneilla tai jos keskittyminen vaatii jotain oheisnäpertämistä. Eli mitään oikeaa ja valmista ei synny – vain luonnoksia.


Tuleva Inktober tuskin saa minua piirtämään kauheasti laadukkaampaa/harkitumpaa jälkeä, mutta ainakin yritän. Ja tuleepahan sitten luonnoksia, joita voi hyödyntää, kun planeetat ovat taas kohdillaan ja kaipaa inspiraatiota.

Selasin muutamia erillisiä listoja Inktoberia varten, mutta mikään ei itsessään iskenyt – virallinen Jake Parkerin lista oli tylsä sekä vaikea ja muut löytämäni listat alkoivat toistaa itseään puolen välin tienoilla, joten tein niistä oman sekoitukseni. On helpompaa, kun aiheet inspiroivat ja keksit piirrettävää helposti.


Laitan kuvia tänne varmaan kerta viikkoon – niinkuin aiemmillakin kerroilla – ja instassa (@enikcc) voi sitten seurata projektia hieman reaaliaikaisemmin. En sinne ehkä kaikkein huonoimpia laita, mutta katsotaan.

Aiotko itse osallistua? Pistä linkkiä kommenttiboxiin että pääsen seuraamaan!In English:

October begins tomorrow and I feel like the last October was just couple of weeks ago. I just participated in Inktober and now I have to do it all over again!
School has been on the way of my drawing and all I’ve drawn in these past weeks is just sketches and doodles when lectures are dull or I need some help with concentrating. Nothing real or polished. I doubt Inktober makes any difference on quality of my works, but at least I would be drawing more regularly. I think it’s a good gateway of merging my hobby and school.
Jake Parker has made an official prompt list for the challenge and there are many other lists to choose from, but I found none of them appealing enough so I mixed them up and made my own. It's easier with topics that interest you and and you don't really have to think what to draw.
Are you going to participate in Inktober? Hit me with a link so that I can stalk your drawings!

Comments

  1. Olisipa vaan aikaa tuohon, mutta luulen etten millään ehdi! :< Innolla oottelen mitä kaikkea ihanaa saat taiteiltua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voithan sä tehä vaikka niinkin, että piirrät kuukauden ajan samalle A3 paperille jotain pientä kerrallaan. :) Tää on kyllä haastavaa kun on kaikkea muutakin tekemistä, mutta onneks tätä ei tartte ottaa ihan tosissaan. Jos joku päivä jää niin sitten jää.

      Delete

Post a Comment