27


Tämä syksy on ollut rankka. Pitkä aika työttömänä on tehnyt loven immuunijärjestelmääni ja mähmäinen kouluympäristö ei auta asiaa yhtään. Tuntuu kuin olisin koko ajan kipeänä, nimittäin flunssa iski taas.

Torstaina täytin 27. 

Juhlistimme sitä edellisenä viikonloppuna käymällä Ravintola Kaisaniemessä Blackheart ball - Dark Masquerade burleski showssa, mikä ehkä ansaitsee ihan oman postauksensa.


Muuten en sitten virallisesti synttäreitä juhlinut. Sain Taalta huomattavasti etukäteen lahjaksi syyskengät, jotka näkyy ekassa kuvassa. Perjataina vietin omaa laatuaikaa I Love Me -messuilla ja lauantaina porukat, sisko ja siskonpoika piipahtivat kahvilla. 


Messuilta mukaan jäi iso kasa tavaraa. Kuvasta puuttuu vielä kirsikan tuoksuinen Hurraw! -huulirasva ja lahjoiksi menevät tavarat. Jeffreen tuotteita oli ihan turha yrittää haaveilla, kun en kestä kirkuvia faniteinejä läheltä ja fanimassa oli sellainen, että jopa minä koin oloni hieman klaustrofobiseksi.

Nyt koitan selvitä flunssasta, tehdä kasan koulujuttuja, jatkaa inktoberin kunnialla loppuun ja valmistautua halloween bileisiin. Ostin halloweenia varten ihka ensimmäisen peruukinkin, mutta ei spoilata vielä.


Mitä teille kuuluu?


In English:

This fall has been exhausting. The long time being unemployed has made a hole to my immune system and foul school environment hasn’t been helping at all. It feels like I’m sick all the time. I have the flu again.
On Thursday I turned 27.
We celebrated it by attending to a Blackheart Ball – Dark Masquerade burlesque show last weekend. I think it deserves its own post.
Otherwise I didn’t celebrate my birthday at all. Taa bought me shoes for my birthday when we were shopping together. It was like a month ago. On Friday I spent some personal quality time at the I Love Me fair and on Saturday my parents, sister and nephew dropped by.
I bought a lot of stuff from the fair. The picture is missing a cherry scented lip balm by Hurraw! and the items I bought as presents for others. Jeffree Star was at the faire too, but there were too many screaming fangirls, which I can’t stand, so I never got even close to the booth. The atmosphere near the booth was so crowded that even I felt a bit claustrophobic.
Now I just try to survive the cold, do a lot of school stuff, finish the inktober and prepare for Halloween party ahead. I bought my very first wig for the Halloween, but let's not spoil the surprise yet.
How are you doing?

Comments

 1. Paljosti onnea synttäreiden johdosta! Söpöt syyskengät, onko noissa millainen korko? Mistä toi lepakkoheijastin on?Jotenkin missasin kokonaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. :) Semmonen noin 5cm korko (korko 7,5 ja pohjan paksuus ~2), eli täydellinen pitkällä seisomisella. Heijastin oli titiMadamilta ja niitä oli maailman söpöimpänä pinkkinäkin! Mutta päätin olla tylsä ja otin turvallisen värisen.

   Delete
 2. Olen selkeästi vanha, kun en tiedä yhtään kuka tämä Jeffree on, mistä jotkut tuntuvat olevan hyvinkin innoissan, ja mitä hän on tehnyt =D Ilmeisesti on joku henkilö meikkimerkin takana, mutta en käsitä mistä tuo fanitus? Onnittelut vanhenemisesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :)
   Ei mullakaan ollut pari viikkoa sitten muuta tietoa, kuin että ne on kivoja meikkituotteita. Nyt opin, että sielä on joku tyyppi merkin takanakin ja hän tekee jotain youtube videoita. Opin myös sen, että sillä on ihan kamala määrä äänekkäitä faneja.

   Delete
 3. Onnea ja paranemisia! Kivat noi kengät, pitäisi itsellekin löytää mustat kengät syksyä ja talvea varten. En ole ikinä noilla messuilla käynyt, mutta kiinnostaisi kovasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Munkin tarttee vielä löytää kunnolliset talvikengät kun kuoppasin maiharini. Nää on hitusen liian ohkaset talveen, enkä usko että mahtuu villasukkaakaan väliin.
   Messut on ihan hauskoja jos ihmismassa ei haittaa. :)

   Delete
 4. Myöhästyneet onnittelut vielä tätä kautta ^_^ <3
  Kivan näköiset kengät olet löytänyt ja tuo kakku on aivan mielettömän herkullisen näköinen <3_<3 naaaam

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥
   Ulkonäön lisäksi kengät on myös aivan ihanat käytössä.

   Delete

Post a Comment