Halloween 2017


Meillä juhlittiin halloweenin merkeissä viime viikonloppuna. Toivottavasti pystytään järjestämään myös tulevina vuosina, sillä nämä tuntuvat olevan minulle ainoa mahdollisuus naamiaisiin.


Parasta illassa kuitenkin oli nähdä omia ja Taan kavereita. Moni oli jaksanut panostaa asuunsa, mikä oli hienoa. Itse ajattelin mennä helpolla ja pukeutua Sandmanin Deathiksi. Asua varten piti ostaa vaan ankh-koru ja peruukki. Ostin toki uuden mustan topinkin, sillä en omistanut kuin yhden spagettiolkaimisen niiden huonon saatavuuden vuoksi. Mustalle peruukillekin tulee jatkossakin käyttöä aina kun haluan näyttää gootimmalta. Mustaksihan en siis enää omaa kuontaloa halua värjätä sen vaivalloisuuden vuoksi, vaikka viihdyn mustassa tukassa enemmän kuin hyvin.


Koristeluun en tänä vuonna jaksanut panostaa. Edellisinä vuosina ostetut koristeet pääsivät toki esille, ostin muutaman uuden koristuksen ja kattauksesta tuli mielestäni ihan hauska, mutta minkäänlaista oikeaa aivotoimintaa ei taustalla ollut. Moni mieltää jo peruskoristeeni halloween tavaraksi, joten...Kaikki energia meni leivontaan. Tein bileitä varten rocky roadia ja muffinsseja. Rocky road meni hyvin kaupaksi kun taas muffinsseja jäi vähän turhan monta, mutta onneksi nekin kaikki on jo syöty. En varmaan ole tehnyt muffinsseja sitten yläasteen eli ne olivat vähän räpellys.


Vieraatkin tuntuivat viihtyvän. Taan kaverit varmaan hieman paremmin, sillä hänellä on yhtenäinen kaveripiiri kun taas minulla yksittäisiä kavereita ja minun on vaikea jakautua kaikkialle yhtäaikaa. Tämän takia en ehtinyt yhtäkään kuvaa ottamaan kun piti emännöidä ja yrittää jutella hieman kaikille. Taa otti muutamat kuvat, mutta ei ole vielä tutustunut tarpeeksi kameraan ja kuvausolosuhteet olivat hankalat.


Suurin osa vieraista kaikkosi puolen yön paikkeilla ja viimeisimmät viihtyivät juttelemassa johonkin neljään. Hieman myöhempään kuin olin suunnitellut, mutta ei haittaa. Harvoin täälä kukaan käy ja seuraavana päivänä ei ollut kiire minnekään. Minulla ainakin oli ihan hauskaa.

Juhliko kukaan muu Halloweenia vai onko bileet vielä edessä?


In English:

We hosted a Halloween party last weekend like we did on last year. I was dressed as Death from Sandman because it didn't require much. Only things I had to buy were the wig and the ankh necklace. I also purchased a top for this look, since I only had one a bit worn out spaghetti top because they are really hard to come by. Many of our guests had dressed up, which was a happy surprise.
I made some Halloween themed rocky road and muffins. The last time I made muffins was when I was in junior high school, so it's been some time, but they tasted ok nonetheless. 
I had fun and I do hope our guests enjoyed themselves too. Most of our guests bailed somewhat at midnight and the last of them somewhere around four a.m. 
I truly hope we can have the party next year too because this seems to be the only time I can dress up / cosplay.
Did you celebrate Halloween?

Comments

 1. Kiitos vielä kivoista juhlista! Ne rocky roadit oli ihan parhaita! Harmi kun en kerennyt asuun panostamaan juurikaan :c

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seuraaviin sitten! :D Oli ne korvakorut jo aika luovaa.

   Delete
 2. Kivalta näyttää! Varsinkin toi kalloasetelma <3 Ja musta tukka sopii sulle tosi hyvin! Mä oon haaveillu rocky roadsejen tekemisestä, nammm.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiitos! Rocky roadsit on niiin helppoja tehä ja maistuu aina hyvälle. Harmi vaan että ne on ihan hirveitä kaloripommeja. :D

   Delete
 3. It looks like an amazing fun party.

  ReplyDelete

Post a Comment