Looking back at 2017

Vuosi 2017 on blogin kirjoittamisen osalta ollut hieman väkinäinen ja ainakin yksi kuukauden mittainen taukokin mahtuu mukaan. Mutta muuhun elämään on kyllä mahtunut pientä tekemistä kokoajan. Kuvat eivät ole sitten aikajärjestyksessä, eli älkää ihmetelkö.


Tammikuu

Sivusiilin kasvatusprosessi oli sellaisessa vaiheessa, että pätkäisin viimein pitkän puolenkin polkkamittaan. Ostin myös itselleni Faber-Castell Polychromos 120 -kynän setin pitkän haaveilun jälkeen. Vietettiin Taan kaverin häitä.


Helmikuu

Maalasin jättimäisen jääkarhumaalauksen loppuun. Ystävänpäivänä käytiin Sushi Wagocorossa syömässä laadukkaampaa sushia, joka oli kallista, mutta maukasta. Kävin pikaisesti mökkeilemässä Hämeessä ja uittamassa mageita uikkareita paljussa.

Maaliskuu

Maaliskuussa käytiin Lohjalla, jossa kiivettiin tonttuvuorelle ihastelemaan maisemia. Pyörähdin myös Rengossa ja äiti löysi minulle kallonpuolikkaan.


Huhtikuu

Blogi joutui kuukauden tauolle että pystyin keskittymään täysillä kaikkeen mitä ympärillä tapahtui. 

Pidettiin treffi-ilta ja käytiin syömässä Gaijinissa pitkän kaavan mukaan. Vietin paljon aikaa nähden kavereita ja pelaten.  Piipahdin myös messukeskuksen väenpaljoudessa ja olin pettynyt hieman messuihin, vaikka käteen jäikin taas paljon tavaraa. Roottori kävi hammaskiven poistossa.

Kyllästyttäni työttömyyteen lopullisesti hain viimein kouluihin - artenomiksi ja it-tradenomiksi. En oikeasti tuntenut olevani valmis takaisin koulunpenkille, mutta jotain oli pakko tehdä etten tulisi hulluksi.Toukokuu

Hyvästelin pitkään palvelleet maiharini, jotka näyttivät päällisin puolin hyviltä edelleen, mutta hajosivat saumoista hörppien kaiken veden aina sisään kostealla. Luin ahkerasti pääsykokeisiin.

Kesäkuu

Kävin kaksissa pääsykokeissa ja koin itseni aivan liian vanhaksi. Hankin kahdet uudet silmälasit, söin paaaljon jäätelöä ja smoothieita. Juhannus oltiin Taan kaverin mökillä.


Heinäkuu

Pääsin kouluun. Pisteet olisivat riittäneet molempiin, mutta ensimmäisellä valinnalla mentiin eli minusta tuli tietojenkäsittelyn opiskelija. Otin käyttöön Taan vanhan läppärin ja sekosin tarroista. Kipeänä tein reissun Tampereelle Dark Markettiin. Oli toiset Taan kaverin häät. Vanha pöytäkone sai liitää ja uusi tuli tilalle.


Elokuu

Chillailua, kaverien näkemistä. Allas Sea Pool tuli kokeiltua. Käytiin myös siskon ja sen pojan kanssa Korkeasaaressa. Koulukin alkoi. Ensimmäiset koulupäivät olin ihan tappoflunssassa ja vitutti pakolliset tutustumisleikit normaalia enemmän tämän takia. Piti myös juosta bileissä, ettei jäänyt ihan ulkopuoliseksi. 


Syyskuu

Fuksien virkistyspäivä, fuksiaiset ja lisää biletystä. Ahkeraa opiskelua. Habitare + antiikki messut ja maailman upein sormus. Perinteinen kissojenyö reissu Taan kanssa.Lokakuu

Inktober oli hankalaa sulauttaa koulun kanssa yhteen. Fiilistelin paljon ruskaa, mutta en ehtinyt ottamaan siitä kuvia. Ostin ekan peruukkini halloweenbileitä varten. 27-v synttäreitteni kunniaksi käytiin syömässä aasialaista ja katsomassa Blackheartball burleskiesitys. Kolusin myös kauneus ja terveysmessut. Sitten olikin ne halloweenbileet. 

Marraskuu

Marraskuussa alkoi oikeasti joululahjojen metsästys. Vietettiin kouluryhmän pikkujoulut. Olo oli tosi masentunut ja turha.


Joulukuu

Paljon tenttejä, kun kurssien loppu alkoi häämöttää. Pyörähdin perinteisissä suvun pikkujouluissa. Taalla oli leiri Hämeenlinnassa, joten käväistiin siinä samalla porukoilla. Sisko sai vauvan ja minusta tuli nelinkertainen täti. Kävin ennen joulua moikkaamassa perhettä ja uutta vauvaa. Joulu vietettiinkin sitten Taan porukoilla. Sitten on vielä tämä tonttuovisekoaminen, josta jo muutama tietääkin ja te loput saatte myöhemmin kuulla lisää.


Kiteytettynä: paljon aasialaista ruokaa, kirppiksiä, kavereita ja perhettä. Tukan väri on vaihtunut muutamaan otteeseen. Koulun ja arjen yhteensovittamisen opettelua. Mieli on pomppinut ylös ja alas kovempaa kuin Lintsin laitteet. Ei mikään paha vuosi, mutta on niitä parempiakin nähty. Toivottavasti seuraava vuosi on parempi.

Hyvää uutta vuotta 2018 teillekin!! Olkaa nätisti niiden rakettien ja alkoholin kanssa!


In English:

Recap of the year 2017. Some form of translation coming up soon so stay tuned and in the meanwhile enjoy the pictures that btw are not in chronological order.
Happy New Year!!

Comments

 1. Voi miten ihanaa kuvasatoa sulla on kertynyt viime vuodelta! Ja tuo sormus antiikkimessuilta on kyllä ihan huikea! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. :) Se on kyllä vuoden paras ostos (koneen lisäksi).

   Delete
 2. Wow tota sun taidetta! <33 sait musta kyllä lukijan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti kesällä tulee tehtyä enemmän :,D

   Delete

Post a Comment