Omedelbar

Normaalisti en näin suoraan mitään mallistoa tai yritystä halua mainostaa, varsinkaan ennen kuin olen päässyt sitä ihan fyysisesti hiplailemaan, mutta nyt täytyi tulla hihkumaan Ikean uudesta OMEDELBAR-mallistosta. Mallisto on tehty yhteistyössä Bea Åkerlundin kanssa, joka on ilmeisesti tunnettu stylisti sekä pukusuunnittelija ja on tehnyt yhteistyötä mm. Madonnan ja Lady Gagan kanssa. Nimi ei minulle sanonut mitään ja kyseiset julkkiksetkin ovat vähän mjääh, mutta mallistosta löytyneet teaser-kuvat kolahtivat sen verta kovaa, että nimi jää kyllä muistiin.


Gotiikkaa ja vanhaa glamouria twistillä tihkuva mallisto on kuin luotu minulle. Musta-valko-punaista ja raitoja. Voiko Ikealta enää kauheasti parempaa toivoa? Näytin Taallekin ja mies totesi heti, että näyttää ihan minulta. Noita raidallisia laatikoita ja laseja on ainakin pakko saada!

Mallisto tulee myyntiin maaliskuun alussa ja on saatavilla vain rajoitetun ajan. Eli maaliskuun alun suunnitelmat on lyöty lukkoon ja loppukuu varmaan istutaankin sitten pimeässä kämpässä syöden nuudeleita. Onneksi Ikeaan menee suora ovelta-ovelle bussiyhteys täältä viikonloppuisin, eli eipähän tarvitse sentään hermojaan menettää matkustamiseen ja kassien kantamiseen. Nuudelitkin on ihan jees... Tai voisi vaikka pitää nestepaaston taas.

Mikä on mielipide? Juu? Ei?


In English:

I normally wouldn't advertise any collection or company this boldly without even having the ability to see the products IRL first, but now I just couldn't resist. The new upcoming collection from Ikea is like it's made for me. OMEDELBAR is made in collaboration with Bea Åkerlund, who apparently is a famous stylist and has worked with Madonna and Lady Gaga. I've never heard of her before this. Might be because I'm not a fan of either Madonna nor Lady Gaga.
Slightly gothic feel and the old glamour with a twist really makes this this collection perfect. Rich reds, whites, blacks and bold stripes are just divine. I need to get at least the striped boxes and glasses!
The  collection is to be released in couple of months and I just can't wait. I'm glad that there's a bus straight from our apartment to Ikea. No need to lose my nerves over travelling or to break my back while carrying all these things back home.
What do you think? Yes? No?

Comments

 1. Toi on kyllä niin sun tyylinen mallisto! Pitäis kyllä joku päivä itsekin seikkailla Ikeaan, kun tarvitsen kallolle sen kuvun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä näin kivoja kupuja jossain muuallakin, mutten taas kuollaksenikaan muista missä... Ehkä se palaa joskus mieleen.

   Delete
 2. Oooo, I'm feeling enticed I want some more black and white boxes. I might have to pay a visit to my local Ikea store.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I truly hope those boxes are durable and the right size for my need.

   Delete
 3. Pakko todeta, että saan kyllä paremmat vibat kävelemällä paikalliselle kirppikselle, kuin tästä, vaikka pidänkin raidoista ja punaisesta yhdistettynä mustaan ja valkoiseen, niin näyttää liian kitsiltä silti :/ voi tuolta joku kiva juttu kuitenkin löytyä, jonka voisin omaankin asuntoon ottaa, mutta näin äkkiseltään ei tullut vielä sellaista fiilistä, että tuo on pakko saada.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseäni ei kitch aina haittaa. Joskus se on vaan plussaa. :) Tuo kenkä-vaasi on kyllä siinä rajalla, että meneekö yli vai ei.

   Delete
 4. Oo vau, kiitos vinkistä! :) Noi huulet ja ruusut ei muhun iske, mutta mustavalkoraidat ja punainen väri yleensäkin kyllä. Noista malliston jutuista jäin himoitsemaan erityisesti noita raidallisia bokseja, hapsuvarjostinta (mihin ihmeeseen mä sellasen laitan :D), valokirjainta, rahia ja silinterimaljakkoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ees uskaltanu laittaa sitä hapsuvarjostinta tähän koska tänne ei mahu enää yhtäkään valaisinta. :D Yritän unohtaa koko jutun olemassaolon.

   Delete

Post a Comment