Polychromos

Olen rakastunut. Palavasti. En kuvan naiseen, vaikka sekin oikein ihana mimmi on. Syvällinen rakkauteni kohde on Faber-Castellin Polychromos värikynät. ♥


Selkäpiirtäni kylmää aina kun nään näitä ihanuuksia käytettävän värityskirjoihin. Ei. Nämä kynät ansaitsevat sen, että niillä luodaan jotain ainutlaatuista. Kellä edes on varaa ostaa näitä värityskirjaa varten? Lompakko itki verta ja köhisi kuolleita pölypalloja kuukausia näiden ostamisen jälkeen. Mutta olen senverran tyytyväinen, että melkein voisin myydä muut kynäsettini pois, ellen olisi tälläinen tunteellinen hoardaaja, joka antaa välineitään pois vaan jos ne ovat täysin kelvottomia.Nämä kynät ovat oikeasti melkein orgasminen kokemus. Levittyvyys, sävyn paikkaansapitävyys, kerrostettavuus, pigmenttisyys... Valonkestosta minulla ei ole hajuakaan, mutta se ei toisaalta ole minua pahemmin ikinä kiinnostanutkaan. Ei taiteen tarvitse kestää aikaa. Haalistukoon jos on haalistuakseen.

Kuvahan ei ole pelkästään tehty Polychromoseilla, vaan siinä on mukana peite- tai vesivärejä, akryylimaalia, kuivapastellia ja ties mitä muuta siihen lätkinkään. Olisin tappanut kynän, ranteeni ja mielenkiintoni tuolla määrällä mustaa aluetta. Tämä on myöskin muistaakseni ensimmäinen piirros kyseisillä kynillä ja tehty suurimmaksi osaksi viimevuoden puolella.In English:

I'm in love! Big time. Not with the girl in the picture, even though she's a fine girl, but with these pencils: Faber-Castel Polychromos. ♥ They are the best coloured pencils ever! They're not cheap by any means, but they're definitely worth every penny. So much so that I could even sell all my other pens if I weren't such a hoarder.
The picture is the first one made with these pens, if I recall right. It's not all made by using these. I would have killed my pencil, my hand and also lost my mind if I had coloured that much black using these. Along with Polychromos I used acrylics, watercolours, dry pastels and lots of others stuff were used too.

Comments

Post a Comment