Alternativeblogimiitti

Ajateltiin Marun kanssa herätellä tätä blogiskeneä vähän ja järjestää miitti. Olisi kiva tutustua samankaltaisiin ihmisiin, ehkä luoda tiiviimpää yhteisöä ja kuulla äänet tekstin takana.


Ajankohtana Lumous Gothic Festival -viikonlopun lauantai ja paikkana siis Tampereen keskusta. Tarkempi paikka, kellonaika ja miten miittaillaan sovitaan lähempänä tapahtumaa yhdessä kaikkien miittiin osallistuvien kesken. Oltiin vähän mietitty piknikkiä, mutta katsotaan nyt mitä ihmiset ovat mieltä ja millainen sää on.

Liity Alternativeblogimiitin Facebook-tapahtumaan!


In English:

We're having a meetup for alternative bloggers at Tampere next month. If you're in Finland you're more than welcome to attend! If you can't understand Finnish just ask me and I'll tell you when, where and how. :)

Comments

 1. Todella hyvä idea ja itse ainakin olisin aikeissa osallistua! ^^ Osuu tuo seuraava kesäloma pätkäkin juuri samaan kohtaan.

  ReplyDelete
 2. Aijai kun kuumottelisi osallistua itsekin! Jos toivun kyseistä lauantaita edeltävästä reissusta saatanpa tehdä päiväreissun Tampereelle : D Vähän tosin jännittää koska en ole käynyt koko kaupungissa muuten kuin Särkänniemessä joskus pentuna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tre on onneksi vanha kaupunki, jossa kadut on melkeen piirretty viivottimella 90 asteen kulmiin, eli eksyminen ei ole helppoa. :'D Älä riehu liikaa edeltävällä reissulla että jaksat mukaan!

   Delete

Post a Comment