DIY: skull fanSe alkoi kurkkukivulla. Lopulta makasin sohvalla katsellen muumeja ja naureskellen poikaystäväni hiipuneelle muumitietoudelle. Jokainen nauru aiheutti kauhean yskänpuuskan. Elimistöni yritti epätoivoisesti päästä ylimääräisestä limasta eroon. 

Kerran vuodessa se flunssakin on näköjään sairastettava. 


Huomasin myös, että sekainen pöytäni kannustaa minua kyllä tuunaamiseen ja askarteluun, mutta koulutöiden tekemisessä ja piirtämisessä se on vaan enemmän este. Inspiraation kukkanen ei jätä rauhaan, mutta pelkään, että se kuihtuu kokonaan pois, mikäli siivoan pöytäni.

Kaiken romun keskeltä sain aikaiseksi paljon, mutta nyt esittelen teille vaan viuhkan, jonka maalasin. Viuhkatuunauksen idea on peräisin kaukaa – toisin sanoen kymmenen vuoden takaa, kun päätin piirtää omakuvan. 


Paljon on muuttunut. Mutta jotkin asiat eivät tunnu muuttuvan millään, mikä saa minut hymyilemään.In English:

I had the flu and I've been very unmotivated in doing my schoolwork because my desk is a huge mess. But the mess has its upsides – it's a great source of inspiration, and I've been doing a lot of crafts. I fear that if I clean it up, I'll lose all my crafting energy.
The idea for this fan came from a ten year old drawing. A lot has changed over these years but some things never change. It makes me happy.

Comments

 1. Wau, tosi upeaa jälkeä taas! Mulla on vaan tasan yksi tavallinen musta pitsiviuhka. Pitäisikin kaivaa se nyt käyttöön taas kesäksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Kivoja on tosi hankala löytää, joten ei niitä keräännykään kauheasti :)

   Delete
 2. Vau tosi hieno! Mulla on vaan jotain turistiviuhkoja, ihan nättejä mut huonolaatuisia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Ei tämänkään laadussa kyllä kauheasti kehumista ole. :)

   Delete
 3. Viuhka on magee ja niin on sun tukkakin! ^-^

  ReplyDelete

Post a Comment