Sea Mermaid

Mä olen vihreä! Tarkoituksellisesti ensimmäistä kertaa elämässäni. Vahinkovihreitä on ajoittain ollut, kun sininen ei ole ottanut takatukkaan kunnolla tai pohjaväri on ollut liian ruskea, mutta ne on olleet enemmän homeisia sävyjä.


Vielä aamulla olin turkoosi Schwarzkopf Live 097 Sea Mermaidin pettäessä odotukset täysin. Pohjasävyni oli neutraalin sävyinen erittäin vaalea, noudatin ohjeita kerrankin täysin ja silti lopputulos oli turkoosi. Pesin ensin hiukset, laitoin aineen kosteisiin hiuksiin ja annoin vaikuttaa enimmäisajan. En voi suositella, ellet sitten yritä saada turkoosia aikaiseksi, enkä kyllä ehkä siinäkään tapauksessa tähän tarttuisi ensimmäisenä. Aineen ainoat hyvät puolet oli koostumus ja se, miten hyvin se imeytyi hiuksiin. Pestessä väriä ei valunut juuri ollenkaan ja tyynykin säilyi puhtaana. Kestoa en jäänyt testaamaan, koska väri ei vastannut sitä mitä hain takaa. 


Liven joku sininen ja punainen väri olivat joskus muinoin ihan hyviä ja niitä ostin Anttilan alelaareista, eli en nyt koko tuotesarjaa halua vielä lytätä. Tämä vihreä väri vaan ei ole sitä mitä lupaa, eli ei siis tätä enää ostoskoriin. 

Tällä kertaa pelastus tuli sitten Crazy Colorin ja Herman’sin purkeista. En jaksanut enää luottaa yhteen merkkiin, joten otin sitten kaksi samalla kertaa. Directionia kun ei Cybershopista saa. 


Vähän on sellaiset fiilikset tämän värin kanssa, että haluan vaan mennä asumaan kunnon rämeelle, heittää vaatteet menemään ja sihistä likaisena ohikulkijoille. :D 

Onko teillä ollut vihreää väriä päässä? Miten viihdyitte sen kanssa? 

In English:

I’m green! First time ever it’s deliberate. 
In the morning my hair was turquoise because of Schwarzkopf Live 097 Sea Mermaid, which was supposed to be green but turned out turquoise, even though I followed the instructions and my base colour was very light. I really can’t recommend this product at all. 
I saved the colour by mixing Herman’s Amazing (Olivia) and Crazy Color (Emerald Green). I would have used La Riche Directions but the nearby alternative store doesn’t sell that. 
I’m not really sure how I feel about this green. I want to move to a swamp and live there naked  and dirty, hissing at passers-by. :D 
How about you, have you ever had green hair? Did you like it?

Comments

 1. Hienon näköinen fleda vaikka Schwarzkopf heittikin vähän kapuloita rattaisiin : D Mun hiukset ovat kantaneet aivan hirvittävän montaa eri väriä, mutta kunnollista vihreää ei taida kuulua joukkoon. Latvat ovat kyllä joskus vihertäneet ja turkoosi vahingossa saanut väärää sävyä, mutta se kirkas vihreä puuttuu. Yritin kyllä joskus kunnon tummanvihreää, mutta jostakin syystä hiukseni vääntyivät aina vain sinisiksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo vihreä ei ole oikeastaan ikinä kuulunut mulla edes harkintalistaan ennen tätä. Tulipahan kokeiltua. :D Ehkä se keltanen sävy ei vaan halua tarttua niin sininen jää vaan jäljelle.

   Delete
 2. No ei kyllä ihan kohdannut purkin väri lopputuloksen kanssa :'D näin käy itsellä harmittavan usein :/ Olen ajatellut että, johtuu huonontuneesta hiuslaadusta kun ei aina tartu, saattaakin myös olla vain kehnon laatuisia värejä :/ mutta ihanan sävyn sait loppujenlopuksi hiuksiisi ^_^ sopii hyvin sinulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se voi olla sekäettä jos ei tartu. Huono väri, vääränlainen pohjasävy tai käsittely ja vääränlaatuinen hius. Kuka näistä väreistä tietää. Itsellä ei kyllä ikinä ole näin pahasti mennyt metsään. Markettien punainen on aina ruskeampaa kuin lupaillaan ja jotkut värit ei vaan tartu millään. Onneksi hiukset voi useimmiten aina värjätä uudelleen jos lopputulos ei miellytäkkään. :)

   Delete
 3. Olen aikoinaan värjännyt liven punaisella ja lopputulos oli silloin aivan kamala. Hyvä jos se on sinun kohdallasi toiminut, mutta itse en uskalla enää heidän väriin koskea. :D

  Tosi kiva kyllä tuo lopullinen vihreä! Muiden shokkivärejä katsellessa tekee mieli tarttua itsekin väripurkkiin, mutta jos nyt pysyisi kuitenkin tässä blondissa kun vihdoin sain punaisen karkoitettua..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvät muistikuvat Liven punaisesta saattavat myös johtua siitä että alla oli jo aika montaa muuta punaista. :D Pitää ehkä kokeilla ihan testimielessä sitten kun värjää taas punaiseksi, että millainen se onkaan pelkiltään.

   Delete
 4. Musta toi vihreä toimii sulla hyvin ja jokin radikaalisti uusi väri vaatinee aina totuttelua. Tohon vihreän sävyyn tulisi ihanasti syvyyttä varmasti toisella värjäyskerralla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo pitää varmaan vielä uusi värikerros lisätä. :)

   Delete

Post a Comment