Alternative bloggers meet-up and how’s summer going

On. Niin. KUUMA. 
En minä, vaan tämä ilma.


 Kolme päivää putkeen musiikkilistaa ja pään sisältöä on ominut Caravan Palace – Lone Digger.

Tämä tulee nyt muutaman päivän myöhemmin kuin alun perin suunnitelmissa oli, koska olen vaan yrittänyt pysyä hengissä… Kesä on sujunut tähän asti ihan hyvin. Olen tehnyt muutaman kurssin, nähnyt mahdollisimman montaa kaveria, käynyt ahkerasti juoksemassa, yrittänyt piirtää, nähnyt hieman sukulaisia ja laajennettua sukua, yrittänyt kirjoittaa tänne, tehnyt omia pikku projekteja, käynyt tapahtumissa ja museoissa, ehtinyt vielä rentoutua kirjan ääressä sekä tyhjentää päätä Youtuben ja Netflixin syövereihin. Aloitin jopa kirjoittamaan lyhyttä tarinaa, mutta saa nähdä näkeekö se ikinä päivänvaloa.


Sitten oli vielä lisäksi alt blogimiitti. Pelättiin Marun kanssa, että joudutaan istuskelemaan kaksistaan, mutta porukkaa tulikin ihan sopivasti. Kiitos kaikille paikallaolleille, oli kiva nähdä! Järjestetään joskus uudestaan ja toivotaan että muutkin pääsevät mukaan. :) 


Oli kuuma päivä, niin kuin nyt lähiaikoina kaikki päivät ovat olleet, mutta selvisin ilman palamista. Kotimatkalla kuitenkin VR yllätti ja sain muistoksi mojovan mustelman. Sen kerran kun sitä lafkaa päätän käyttää. Muistampahan ensikerralla liikkua taas bussilla. 


Ennen miittiä ja sitä mustelmaa pyörähdettiin muutamalla kirpparilla ja Dark Marketissa, josta mukaan lähti laukku, kangasmerkki ja luunpalasia, joista ajattelin tehdä korvikset ja mitä kivaa nyt mieleen tuleekaan. Jostain syystä marketti ei tänä vuonna kyllä innostanut tarjonnallaan. Olisi niin himottanut osallistua Lumoukseenkin, mutta ihan kaikkeen ei ole varaa. Ehkä ensikesänä.


Loppukesään on suunnitteilla matkustamista, lisää kirjoja, lenkkeilyä, pelejä ja piirtämistä. Tuntuu melkein niin aktiiviselta, että koulu saattaa alkuun tuntua enemmän lomalta kuin loma itsessään. Periodin vaihtuessa sitten kuollaankin tuskaan. Mutta sinne on onneksi vielä aikaa! 


Mitäs teidän kesään? :)


In English:

It is so HOT in here! This is mad, Finland is supposed to be a cold and gloomy place, not 30 degrees and sunny all the time! At least I haven't gotten sunburn – yet.
Instead, I've been very active on my holiday: I've attended couple of courses, met with my friends, drawn a bit, visited some museums, read couple of books, went running many times, played some games, seen my family and extended family, finished some little projects and I've also managed to watch the entire content of Youtube and Netflix (at least it feels like that). I've also been addicted to Caravan Palace - Lone Digger for couple of days and listened to it nonstop. 
In addition to that, we organised an alternative bloggers meetup with Maru. It was fun and I'm sure we'll do it again someday. :) The meetup took place at Tampere at the time of Lumous festival and Dark Market. I didn't attend to Lumous, even though it would have been fun, maybe next year. But we visited the market where I bought a bag, patch and some bones, which I'm going turn into earrings. Back on my way home Finnish train corporation decided to  reward me with a huge bruise. A nice reminder not to use trains.
The rest of my summer I've planned to fill with more drawing, books, jogging, games and some trips.
What about you, how's your summer going? :)

Comments

  1. Harmi kun en päässyt miittiin! En ole ikinä ollut blogitapahtumissa, olisi niin kiva nähdä muita bloggaajia! Toivottavasti järjestyy uus miitti jossain vaiheessa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täytyy yrittää järjestää taas jossain vaiheessa ellei joku muu saa aikaiseksi! :) Toivottavasti säkin pääset sitten paikalle.

      Delete
  2. Oon kyllä niin tyytyväinen että uskallettiin ja saatiin vihdoin aikaiseksi järkätä toi miitti, kun oli niin pitkään pohdinnassa! :)

    ReplyDelete
  3. Looks fantastic everybody meeting up in person.

    ReplyDelete

Post a Comment