Halloween haul


Hieman naurattaa. Miten sekaisin voinkaan mennä kivoista serveteistä? Kaapissa on nyt joku 15 pakettia. No, meillä on servettejä esillä koko ajan ja niitä kuluu aina kun joku on kylässä, joten mikäs siinä jos nyt ”muutaman” paketin ostan. Pärjääpähän koko vuoden. Ensimmäinen paketti kuvassa on Juhlamaailmasta, samoin kuin nompparellit, loput Tigerista.


Kuten arvata saattaa, niin Tiger on se ensimmäinen kauppa, josta mukaan kertyi sylitolkulla kamaa. Ihmekös, kun se on ensimmäinen kauppa palvelemaan tällaista halloweennälkäistä. Kaikki muu oli hieman metsästyksen takana vielä lokakuun alussa. Pullo on viimevuodelta ja ajanut kastelukannun virkaa, mutta niitä myydään tänäkin vuonna, joten päätin lisätä sen kuvaan.


Tulevat halloween illanistujaiset kaipaisivat vanhojen säilytyksessä keltaiseksi muuttuneiden pahvilautasten ja mukien tilalle jotain, josta syöminen ei kammota liikaa, joten pahvijuttuja oli pakko ostaa.


Ihana suklaarasia löytyi Hong Kongista. Suklaa ei ollut mitään ihmeellistä, mutta suuria odotuksia en tälle pahemmin edes asettanut. Kausisuklaat ovat aina hirveitä, mutta rasia inspiroi liikaa.


Lushin kausituotteet taas houkuttelisivat ja päätyisivät varmasti ostoskoriin, jos minulla olisi kylpyamme. Body Shopilta sen sijaan kotiutin comebackin tehneen kurpitsaisen suihkusaippuan ja käsirasvan. Body butter jäi vielä kaivelemaan mieltä, mutta sormet ristissä odottelen, että joku älyää sellaisen synttärilahjaksi minulle hommata. Muuten pitää itse.


In English:
I'm slightly amused by my lust for napkins. How many do I really need? We do use them all year round though so maybe this is justifiable.
Flying Tiger Copenhagen is one of the best places to satisfy early Halloween needs because it's the only place you can easily get a lot of stuff this early in October. Every other place keeps you waiting. Most of the stuff is from there. The coffin shaped candy box, skull napkins and sprinkles are from elsewhere.
The only thing I really needed were the cardboard plates and mugs. Those are for the annual Halloween party we're hosting. Everything else is just me going crazy.
Lush had some awesome looking (and smelling!) Halloween soaps and bath bombs but as I do not have a bathtub (yet) I bought none. Instead I bought the limited edition Vanilla pumpkin soap and hand cream from The Body Shop. I'm still lusting after their body butter and secretly hoping that someone would be smart enough to buy it to me as a birthday present.

Comments

  1. Tarviin ehkä tuommoisia nonparelleja! Tosi söpöjä olis vaikka ihan mokkapalojenkin päälle :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mokkapaloista tulis paljon vinkeempiä!
      Mulle tuli hirvee tarve laittaa nompparelleja nyt jokapaikkaan kun löyty kivoja. Pitää ehkä ostaa toinenkin paketti kun on synttärit ja ne halloweenbileet niin puolet ainakin menee niihin. :'D

      Delete
  2. Oi toi suklaarasia näyttää tosi kivalta! En oikeen tykkää ostaa halloweenina muita karkkeja kun suklaita, kun peruskarkit eivät ole yhtä paljon makuuni. Ja sitähän ne juuri ovat, halloweenkääreissä vain :D

    Naureskelin myös itselleni, kun sekosin kallosirottimista ja pääkallolaseista. Tulen ihan naurettavan hyvälle tuulelle kun käytän niitä päivittäin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ite en välitä oikeastaan kauheasti ylipäätään suklaasta. :D Joskus vaan on tyhmä eikä halua muistaa omia mieltymyksiään ja sitten ostaa kaikkea missä vaan on kiva paketti.

      Delete

Post a Comment