2018 Halloween party


Tämän vuoden halloweenin teemana olivat pelit.


Oma asuni meni hieman oman makuni rajoilla liian cosplayaamiseksi. Rahaa siihen ei onneksi kulunut melkein yhtään. Kallein asia taisi olla sukkahousut. Oikeasti peruukki, mutta se löytyi jo ennestään, joten sitä ei lasketa. Mekko löytyi Fidasta alle 4e. Jouduin sitä ottamaan hieman sisään paikoitellen ja näin ollen sain pienet rypytyksetkin tehtyä hihoihin, jotka eivät edes näy koska essun olkaimet menevät siihen päälle. Sukkahousut ovat juhlamaailmasta, essu on tehty pesussa pilalle menneestä verhosta ja koru sekä essun pääkallo ovat kaapeissa ikuisuuden kovettuneiden massojen jämiä. 


Vieraiden pukeutumisinnostus oli tänä vuonna aika vähäistä, mutta ei se mitään. :) Arvasin tämän ja tein kasan sims plumbobeja vieraille ihan varaksi, jos joku vaikka innostuu. Pääasiana meidän juhlissa ei ole naamiaiset vaan itse ajanvietto ja juhlien varjolla naamiaisista innostuville tarjoutuva mahdollisuus. 


Oli kakkua ja kukkaa ja ties mitä koristetta. Värjäsin jopa sitruuna-lime limua siniseksi. Taan kaverit alkavat tulla varmaan vanhaksi kun loppuillasta jäljellä oli vaan omia tuttujani joiden kanssa sitten pelailtiin Huhupuheita.


Roottorikin oli nätisti ja käytti hienosti omaa asuaan suurimman osan iltaa. Palkittiin sitä antamalla taukoa krakasta aina kun se päätti mennä syömään tai nukkumaan. Roottorin ja Taan asut kuuluvat yhteen.


Arvaatko mihin peliin Taan ja Roottorin asut liittyvät? Osallistuitko itse mihinkään kemuihin?


In English:
This year's unofficial theme for the Halloween party was games.
My costume is a bit too cosplay for my liking. It cost me only couple of euros and the most expensive part was the stockings if you don't count the wig, which I don't because I had it in my wardrobe already. I made the apron, skull and the necklace myself.
I knew most of my quests wouldn't have time/money/energy to get costumes so I made some sims plumbob headbands for those who still wanted to dress up but couldn't for what ever reason.
Predator's and Taa's costumes belonged together. Predator was pretty ok with his costume and the party. We took the tie off every time he ate or went to sleep.
Did you attend to any Halloween parties? Can you guess from which game Taa's and Predator's costumes are?
 

Comments

  1. Harmittaa ihan älyttömästi, ettei tänä vuonna ollut halloweenbileitä. Asukin olis ollut valmiina! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Äää! Harmi! Mikskä olisit pukeutunu?
      Jos olisin yhtään tienny paljo meille tulee porukkaa niin olisin voinu Jaananki kutsua ja se raahata sut mukanaan. :'D Muttakun melkein kukaan ei tienny tuleeko kun vasta viimemetreillä.

      Delete
    2. Se on salaisuus kunnes tulee uusi mahdollisuus pitää asua. :P Harmiteltiin Jaanan kanssa, ettei ollut perinteisiä bileitä tänä vuonna Kalliossa ja melkein järkättiin omat täällä mun luona, mutta hän muisti, että olikin jo lupautunut muihin ei-halloweenjuhliin silloin. Noooh, eihän tässä ole enää kuin 51 viikkoa seuraavaan halloweeniin! :D

      Delete
  2. Kiva idea pukeutua Aliceksi, voisin itsekkin joskus harkita samaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Todellakin! Olis mahtava nähdä kuinka sä toteuttaisit tän.

      Delete

Post a Comment