Winter break

Joululoma alkoi syvällä helpotuksen huokaisulla. Viimein olisi aikaa itselle, perheelle ja harrastuksille. Edes yksi etätehtäväkään ei haitannut, sillä sen palautus olisi vasta tammikuun puolella – saisin tehdä kaikessa rauhassa ja huolella. Ikkunasta näkyvä lumikin oli ihan kivaa vaihteeksi.


Joululoman alku sujuikin ihan mukavasti. Kävin suvun perinteisillä pikkujouluilla pyörähtämässä vahingossa. En muistanut kyseenomaisia bileitä, mutta olin suunnitellut meneväni porukoilla käymään juuri tuolloin. Samalla reissulla sain myös äitin ajelemaan Kantolaan, jossa ostin itselleni jouluksi hieman oletkaunis.fi:n outletin hemmottelujuttuja. 

Kotona ilahdutettiin toisiamme ottamalla tonttuovi käyttöön joulukalenterina. Itse täytin ovea lähinnä karkilla, mutta mukaan mahtui myös vaihtelun vuoksi muutama kotityö- ja hemmottelukuponki, mausteita, pähkinöitä ja pikkukivaa. Taa ei kauppaan pahemmin ehtinyt, joten olen saanut rohkaisevia paperilappuja, viattomuustodistuksen, karkkia ja kerran tonttu oli käskenyt Taata ostamaan kuulemma mansikoita ja kermavaahtoa. Tällainen hupsuttelu tekee ihan hyvää aikuisiälläkin. Ainakin parempi vaihtoehto kuin kaupan suklaakalenteri.


No, kuten ennustinkin, stressitasojen laskeminen johti sairastumiseen. Juuri ennen joulua iski hirveä flunssa kuumeineen päivineen. Meidän piti käydä oopperassa katsomassa Oopperan Kummitus, mutta reissu peruuntui. Jouluksi olin itse kuumeeton jo, mutta Taa oli vielä hieman heikkona. Pääsimme kuitenkin porukoilleni ja takaisin ehjinä. Eipähän tarvinnut viettää joulua masentavasti kaksin taas.

Joululahjat olivat ihan kivoja. Mukaan mahtui taas se yksi turha lahja, joka pitää jotenkin saada kämpästä ulos, mutta muuten en valita. Siinäkään lahjassa ei ole muuta vikaa, kuin että meillä on jo niitä useampi ennestään.


Joulun jälkeinen viikko menikin sitten köhien. Tulipahan ilmainen pakotettu vatsalihastreeni, jos siitä jotain hyvää pitää keksiä. Vuoden vaihtumista vietettiin katselemalla kissan kanssa raketteja ja pelaamalla Taan kanssa Don’t Starve Togetheriä, joskaan ei olla vielä kovinkaan hyviä siinä. 

Viime tiistaina oli ensimmäinen oikeasti köhätön päivä. Silloin yritin ensimmäisen kerran julkaista tätä, mutta en ole ehtinyt. Joudun kyseisen viikon kuluttamaan etätehtävän tekoon, että saisin edes jotain tehdyksi. Palautus oli sunnuntaina. Vielä olisi yksi viikko itselle ja niille harrastuksille ennen kuin täytyy taas astua oravanpyörään ja oppiminen täyttää arkeni. Olen suunnitellut ompelevani muutaman jutun ja piirtäväni paljon, mutta saas nähdä saanko mitään oikeasti aikaiseksi.  Huonolta näyttää vaikka ollaan vasta maanantaissa.


Toivottavasti teillä rakkaat lukijat on ollut mukavampaa! ♥


In English:
My winter break started really good. It seemed like I had all the time for friends, family, hobbies and for myself. It went well for couple of weeks: I managed to see my family and relatives, we used the elf door as a christmas calendar by filling it every day with candy and other small stuff, and so on... 
But then, as you might have guessed, my stress levels came down which usually mean getting ill and this time was no different. For a couple of weeks I had a terrible flu, but at least I managed to spend the christmas at my parents. I also got some nice presents.
The New Year's I spent watching fireworks with the cat and playing Don't Starve Together with Taa.
I was supposed to post this last week but school assignment (I was supposed to do much earlier but couldn't because I got the flu) has kept me busy. 
I hope you have had much better winter break than I ♥

Comments

  1. Aika perinteinen, toisille tuntuu iskevän nuhakuume joka ikinen joulu! Toivottavasti saat rentouduttua loman vikoina hetkinä, ainakin itselläni sitä vikaa että tuppaan vapaapäivät liian täyteen muka tärkeää toimintaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jep! Kyllä nää pari päivää on tässä olleet sentään ihan mukavia kun kasasin torstaille kaikki ne muka tärkeät jutut. Toivotaan että saan viikonlopun vielä vietettyä samaan malliin.

      Delete
  2. Ihan hirveesti on tuntunut olevan flunssaa liikkeellä :( meilläkin oli omista sukulaisista melkein puolet flunssassa juuri aattona.. Kaippa se stressin laukeaminen myös monilla aiheuttaa flunssailut, kiireisenä kun ei ole aikaa sairastaa :'D
    Toivottavasti olosi on parempi ja olet saanut tehtyä mukavia juttuja :) kaunis meikki tuossa viimeisessä kuvassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! ❤ Kyllä tässä on tullut otettua tuota menetettyä lomaa oikein kunnolla kiinni ja nautittua viimeisistä vapauden hetkistä täysillä.
      Tosiaan, hirveän moni on ollut kipeänä!

      Delete

Post a Comment