DIY: Goth up your winter coat

Hei taas! Viimeisimmästä postauksesta on kulunut varmaan kuukausi...

Nopea pieni DIY-idea tähän vikaan puristukseen talvesta. Talvitakin varastoon ripustamisesta kun ei ihan vielä kannata haaveilla kuitenkaan.


Kivannäköset toppatakit maksavat ihan hirveästi ja ne eivät ikinä ole niin lämpöisiä kuin toivoisi. Onneksi sen halvan ja tylsän takin voi sentään tuunata.


Tämä muutamisen vuotta käytössä ollut perustakki sai rinnuksiinsa pari niittiä ja olkavarsiin vanhat kengänsoljet, lisäksi vaihdoin karvan valkoisesta mustaan. Ainoa muutos, joka tässä maksoi mitään, oli karva. Kaikki muu oli revitty irti jostain vanhoista vaatteista. Ei tästä mikään maailmoja mullistava tullut, mutta nyt se poikkeaa edes vähän kaikista muista henkkamaukkapalleroista ja toivottavasti antaa teille jotain ideoita.


Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että talvi riittää jo ja saisi loppua vaikka heti. Vihaan talvea. Inhoan lunta ja kylmä ei ole kivaa. Onneksi lumi on jo aika hyvin kadonnut pk-seudulla. 



In English:
Just a quick DIY idea for these last moments of winter. I don't know about your country's weather but at least in Finland it is still cold enough.
Good looking (and also warm) winter coats cost a lot! Luckily you can always add some rivets, studs and straps to those cheaper and boring looking coats. I also changed the fur from white to black, and that was the only change that cost me anything. Studs and straps are from some old clothes.
This wasn't a big change, but I hope it inspires you and looks at least a bit different from every other H&M jacket.
Personally I'm sick and tired of winter and hope that it ends as soon as possible. I hate cold and snow. At least the snow is mostly gone.

Comments

  1. Ihanan näköinen muokkaus. ^_^ Hyvä muistutus siitä jälleen kuinka tuunaamalla voi saada todella onnistuneen ja uniikin lopputuloksen, ja ennen kaikkea saattaa itse päästä todella halvalla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Ja aina ei tartte ostaa uutta, jos kyllästyy vanhaan.

      Delete
  2. Oikein kivan näköinen! Diy-puuhastelulle aina support :) Ja ihan rehellisesti suostuisin maksamaan aika harvan alt-merkin takeista, usein melkoisia rimpuloita jotka eivät Suomen talveen sovi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti, ja näimpä! Aika moni on jotain rimpulaa fleece-kangasta, eikä vuorista tietoakaan.

      Delete

Post a Comment