DIY: Goth up your shoes

Ostin viime kesänä vahingossa kirpparilta kahteen kertaan samat kengät ja älysin mokani vasta tehdessäni kunnon inventaariota kengistäni. Moka sattui, koska toisella ostokerralla kuvittelin, että en ostanutkaan niitä ensimmäisiä. Taidan siis olla jo saavuttanut sen määrän kenkiä, että enempää ei tarvita, kun kerta kaikki eivät pysy mielessä.



Tämä hassu kömmähdys mahdollisti kuitenkin sen, että sain päästää luovuuteni taas valloilleen. Spraymaalasin korot hopeiseksi ja tuputtelin vesiohenteista hopeamaalia ja mustaa päälle, että sain niistä kulahtaneen näköiset. Ei siis haittaa, jos maali ei pysykään tai saa kolahduksia koska se on jo valmiiksi ”kulunut”. Kiinnitin niitit pikaliimalla, joka tuskin tulee pitämään, joten pitää varmaan ostaa kakskomponenttiliimaa. Olisin ruuvannut niitit kiinni, mutta kenkä oli liian paksua lyhyille ruuveille ja en millään haluaisi mennä ostamaan extra ruuveja.



Liimailun jälkeen kaivelin askartelulaatikkoani ja löysin muutaman paksun ketjunpätkän ja kaksi pääkallokorua, jotka ompelin kengät reunoihin kiinni. Olen ihmetellyt kyseisten pääkallokorujen olemassaoloa jo pitkään, sillä tällaiset piraattimaiset pääkallot eivät ole ollenkaan mieleeni, joten olen onnellinen, että keksin niille viimein jonkin sopivan paikan, jossa ne eivät häiritse.

Mitä tykkäätte?


In English:
Last summer I accidentally bought the same shoes twice from flea market. This funny accident allowed me to release my creativity and DIY the other pair.
I spray painted the soles with silver spray paint and dabbed some black and other silver paint to make them look worn out. Then I glued the studs because the screws were too short. I'm not sure that the superglue I used is going to hold, but I'll buy better glue eventually. After that I dug through my crafts boxes and found the skull pendants and chains which I sew on. I'm glad I found a place for those skulls for I've been struggling with that because I really don't like the design. But here they look ok.
What do you think?

Comments

  1. Tosi hienot! Kenkien tuunailu on mukavaa puuhaa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!
      Niin se kyllä on, ja kun jo pieni yksityiskohdan muutos vaikuttaa niin paljon. :)

      Delete
  2. Hyvännäköset tuli! Mahtava idea tuo korko-osan maalaus; mulla on yhet samantyyliset kengät ruskeilla pohjilla, ja kun en ruskeesta väristä tykkää niin tää vois auttaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että heräsi ideoita! Ja toivotaan että auttaa asiaa. :)

      Delete

Post a Comment