Summer of 2019

Hei taas pitkästä aikaa! On ollut kauhea ikävä teitä ja blogosfääriä. 


Loma on nyt viimein ohi ja tässä sitä totutellaan taas arkeen. Vika rutistus koulunpenkillä! Onneksi oppitunnit eivät ole ihan aamusta, joten aikarytmin korjaamiseen ei tarvittu unilääkepurkkia ja kuolettavaa kofeiinimäärää. 


Kesän aikana ehti tapahtua paljon, mutta blogiin se ei kuitenkaan päätynyt, koska koko ajan tuntui, ettei ole ehtinyt lomailla kunnolla. Kamera on jotenkin vaan jäänyt pöydälle ja tekstiä ei synny kuin päivyriin. Isoimpana osana blogittomuuteen vaikutti uusi kisu, joka muutti koko talouden päivä- ja elinrytmin. 


Toinen kisu ei sitten lopulta meille jäänyt Roottorin säikähtelykohtausten vuoksi. Oltiin varauduttu siihen, että jos yrityksestä ei tulisi mitään tai se vaatisi kaikilta aivan liian pitkää sopeutumisaikaa, olisi kissasta parempi luopua. Näimpä se siis matkasi uuteen kotiin. Olen varma, että se oli paras päätös kaikkien kannalta. Mutta en silti kadu, että kokeiltiin. Kyseinen kissa ei jokatapauksessa ehkä ollut se paras vaihtoehto Roottorin seuraan koska oli isompi, samaa sukupuolta ja saman ikäinen. Alkuun meni ihan lupaavasti ja hyvin, mutta lopussa alkoi mennä vaan huonompaan ja hieman vaarallisempaan suuntaan, joten vedin leikin kesken ennen kuin mitään pahempaa ehti käydä. Oltiin jo kolmesti ensiavussa kun Roottori ei oikein osaa hallita itseään peloissaan. Pidemmällä totutteluajalla tästäkin olisi ehkä jotain tullut, mutta sen yhteensovittaminen kouluarjen kanssa olisi ollut vaan katastrofaalista.
Toivon sille kisulle kaikkea hyvää jatkoon. ♥


Kotona on ollut rauhallista kaiken tuon jälkeen. Kun Taalla alkoi loma, pyörähdettiin pitkän viikonlopun mittaisella reissulla Saksassa. Onnistuttiin menemään juuri sen käristyskupolin alla. Onneksi, sillä viilentyminen hotellihuoneen ilmastoinnin alla oli parhautta ja sää oli nätti koko matkan. 

Saksanreissulta en tänne kauheasti jaksa nyt sepustaa, mutta pakko kyllä sanoa, että Berliinin goottikaupat ovat jotain ihan muuta luokkaa kuin Suomen. Darkstoren vaatevalikoima oli huikea ja miehillekin löytyi tarjontaa hyvin. Wonderland 13 oli iso ja tilava, sekä hieno noin kauppana, mutta tarjonta oli omaan makuun vähän meh. Korsetteja oli kivasti, ja jos haluaa Suomeen sopimattoman talvitakin, niin niitä kyllä löytyi. Mystica, jota kaupungista löytyy peräti kaksi kappaletta, oli kanssa kiva ja täälä tarjonnan parhautta olivat laukut, asusteet ja sisustus. Törmättiin sielä toiseen suomipariskuntaankin.


Heti Saksan jälkeen näinkin sitten muutamaa opiskelutoveria ja käytiin pakohuonepelissä. Se oli muuten ihan hauskaa, mutta puolessavälin iski kauhea väsymys ja aivot vaan jumittivat. Oli ihan muutamasta sekunnista kiinni ulospääsy, sillä oltiin jo ratkaisun äärellä kun aika loppui.


Kesään mahtui myös paljon muuta. Opiskelun ja kissojen hoitamisen ohella olen tavannut kavereita aina jaksamisen ja heidän aikataulujensa mukaan, käynyt muutamassa museossa ja kasvitieteellisessä, vieraillut lapsisynttäreillä sekä Taan porukoitten mökillä, Darkmarketissakin tuli pyörähdettyä, hankin viimein hiustenleikkuun, Don’t Starve Together on tullut hyvin tutuksi ja paljon on söhelletty eri suuntiin, sekä tehtiin myös pikainen päivän Tampere-reissukin Taan kanssa. Insta on ollut se pääasiallisin somekanava ja tuntuu, että olen muodostanut siihen lievästi epäterveen riippuvuussuhteen näin kolmea tiliä hallitessa.


Eka kesä muuten ilman pyörää! Syksyn aleista on kai pakko metsästää sellainen ensivuodelle. Omasta hajosi taas vaiheet ja satula oli ruostunut paikalleen, joten päätin viimein luopua rotiskosta. Sielä se nyt taitaa kerätä pölyä kaiken muun romun kanssa porukoitten varastoissa - kuten kaikki muukin hylätty tavara.


Siinäpä koko kesä kai pähkinänkuoressa olikin. Koulu alkoi taas, ja jos aika kuluu yhtä nopeaan, niin kohta se jo loppuukin. 

Miten teidän kesä meni? ♥



In English:

Long time no blogged! I’ve missed you guys so much and blogging too. 
My vacation is now over and it’s time to get used to the student life. Last year ahead of me! 
So, summer was crazy. A lot has happened, but I’ve not shared much here for I’ve been so tired and busy and really didn’t feel like writing. Also, the new kitty was quite a job. In the end he didn’t end up staying with us because Predator was so afraid of him and took it out on us, so we decided it was best for everyone that the newcomer finds a different home, which he did. 
Everything has been pretty peaceful after that. 
In the beginning of Taa’s holiday we went to Berlin. It was when there was this whopping heatwave, and I’m so glad about that because the hotel room air conditioning was heaven. I would have died if we would have had to suffer that heat at home. 
I’m not going to spend the time telling you about our trip, but one thing I do have to mention. Berlin’s alternative stores are divine compared to Finland’s. I’m sorta speechless. 
Right after our trip, I went to an escape room with my schoolmates. That was fun even though I felt a bit tired at the end and we didn’t manage to escape in time. 
There’s so much to tell about this summer. Besides those couple of courses I’ve been doing and feeding kitties, I’ve meet up with friends as much as possible, visited some museums and botanical garden, partied at kiddie party and visited Taa’s parents’ summer house, played too much Don’t Starve Together and done a lot of crazy stuff. In addition to that all, we also had time to make a daytrip to Tampere with Taa. And I’ve also developed somewhat unhealthy relationship with Instagram by having three different accounts. 
This was also the first summer without a bike! Mine broke and I’ve been waiting for them to go on sale so that I can buy one for next year. 
So that was my summer in a nutshell. School started and if the time keeps going this fast, it’ll be over soon enough. 
How was your summer? ♥

Comments

  1. Tosi kiva koontipostaus kesästä! Ja hyvin sopii tuo uusi hiustyyli sulle, alkoi nyt itsekin tehdä mieli vähän napakampaa polkkaa ja takasiiliä :D

    ReplyDelete

Post a Comment