Birthday wishlist 2019

Synttärit lähestyy taas ja teki mieli hieman koota ajatuksiaan siitä, mitä haluaisi lahjaksi, tai mitä tällä hetkellä oikeastaan tarvitsee. Äiti kun on jo kuukauden yrittänyt tiedustella, mutta olen voinut antaa vastaukseksi vaan kuuluisaa "emmätiiä". Pää lyö aika tyhjää, enkä oikeastaan haluaisi nyt mitään ihmeempiä. Selittänee myös hyvin sen, miksi olen tämän kanssa tavallista myöhemmässä. Synttärit olisi jo ensiviikolla.

Kännykkä
Nykyinen vetelee viimeisiään tilan, akunkeston, toiminnan ja kameran suhteen. Hyvä kamera sekä instan ja spotifyn toiminta olisi ne tärkeimmät aspektit oikeastaan. Muulla ei kauheasti väliä.

USB kondomi/datablokkeri
Koska akku kuluu nykylaitteissa aikalailla, enkä haluaisi matoja, jos sattuukin tarvitsemaan latausta matkanpäällä.

Valopöytä
Edelleen olisi kova tarve. Pitää ehkä ostaa vaan lednauhaa ja askarrella itse… Eli pelkkä ledinauhakin kelpaa! Lasi löytyykin jo.

iPad ja Procreate
Okei, nyt mennään jo sille haaveilusaralle. On tullut kauhea himo piirtää digitaalisia kuvia tienpäällä, eikä aina vaan kuulakärkikynäpiirroksia. Tämä kombo olisi siihen halvin ja paras mahdollinen ratkaisu. Padi siinä maksaa eniten, Procreate on sentään vaan jotain 10 egen luokkaa.

Silikonisiveltimet (kuvassa vasemmalla alhaalla)
Niin pienet kuin mahdollista. Ne olisi hyviä massatyöskentelyyn, mikä kiinnostaisi nyt, mutta innostus on lopahtanut välineiden puutteen vuoksi. Omilla sormilla kun on vaikea työskennellä ja ottaa pannuun yrittää kokoajan hyödyntää ties mitä roskaa työvälineenä.

Hammaslääkärivälineitä (=niitä koukkuja)
Samaan hommaaan kuin ylempikin. En ajatellut niillä hampaita ronkkia. Näitä voisi myös käyttää, jos innostuisi joskus putsaamaan jotain kalloa, mutta katsoo nyt haluanko kerrostalossa tällaista harrastaa.

Lushin saippuoita
Koska peseytyminen on kivaa, ja vielä kivempaa, jos saippua tuoksuu hyvälle. Mitä vaan sitruksista niin olen myyty!

Tigerin lepakon muotoinen välipalakulho!
En löydä sitä enää mistään ja tarvitsisin muutaman! Saa ostaa vaikka 5.


Sukkiakin aina tarvitsee ja ponnarit on taas kaikki hävinneet jonnekin. Kasvonaamiot, maalauspohjat, maalit ja muu sellainen kuluva juttu kelpaisi myös. Skannerikin hajosi! Eli uusi olisi ihan kiva, mutta koska edelleen salaa haaveilen A3 kokoisesta ja muutenkaan ihan mikä vaan romu ei kelpaa, niin...
Pääasiassa käytännöllistä ja hieman teknologia- ja harrastuspainotteista nämä tämän vuoden haaveet. Tästä voi sitten ammentaa jouluksikin. En varmasti ehdi siihen mennessä keksimään mitään uutta ja koska sanoitan haaveitani näin myöhään, niin todennäköisesti saan vain tuon kännykän ja datablokkerin, koska niistä olen aukonut päätäni jo koko kesän ja poikakaverilla tulee korvista ulos kohta. :D Hups!

Onko teillä yhtään mielenkiintoisempia haaveita?


In English:
I'm so late with this wish list post. My birthday is already on next week and my mom has been tormenting me with the question of what I want for my birthday for like a month now and all I could answer her was the famous "dunno". But I don't really want or need anything except for a new phone. I managed to squeeze out this list though: 
A new phone, USB condom, light table, iPad+Procreate (because I'd really love to draw something other than pencil sketches abroad), silicone brushes (these would be perfect for polymer clay), dentist tools (also for polymer clay), soaps from Lush (anything citrusy and I'm sold) and the bat shaped snack bowl from Flying Tiger Copenhagen (I really need this!).
Also, I'm always in need of new socks and hair bobbles. Face masks, canvases, paints and other consumable stuff would be great too. I'm also in need of a new scanner for the old one broke, but I'd rather get it on my own...
Do you have any interesting dreams and wants at the moment?

Comments

  1. Uuu toi Procreate on tosi hyvä toive ja kannattaa oikeesti joskus se hankkia! Itse kun sen ostin niin se muutti kokonaan mun jopa digitaalisen piirtämisen kokemukset! Sillä voi tehdä sellasii asioi, mitä en koskaa kuvitellu tekeväni! Ja just et voit ihan missä vaan tehdä niitä piirrroksia kun ei oo se jäätävä kone ja piirustuspöytä mukana, haha! Se on todella sen rahan arvoinen! Sekä sovellus että Ipad ja kynä. Mun luonnoksii muuten näkee instagramista nimellä Sarahsillustrations_ :D Ja tuu katoo mun blogiki jos kiinnostaa <3

    https://pieniruskeatytto.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Täytyy varmaan ite sitten harkita ihan kunnolla sen hankkimista tai odottaa joulua. :D

      Delete
  2. Pakko tuolla huutelemaan, että tuo tigerin lepakkokulho on aivan ylisöpö !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harmi ettei niitä ole yhtään enää Helsingissä :'D

      Delete

Post a Comment