Gothic window shopping

Katselin taas Jade The Libran halloween hunting videota ihailun, kateuden ja lopulta masennuksen peittämin silmin. Vau! Jo elokuussa! Miksei Suomessa?

Sitten muistin Marun viimeviikolla(?) lähettämän kuvan Finnmarin pääkallokynttilästä. Ehkä tänä vuonna voisikin olla jotain. Olisikohan mahdollisesti jo nyt, koska syksymallistot alkavat hiippailla sivuille? Tokihan ihan tavallisia mustia hienoja juttuja on paljon ja itse suosinkin niitä, mutta ajattelin olla listaamatta sellaisia, koska nämä "statement tavarat" ovat mielenkiintoisempia ja hankalampia löytää.

Selasin Jotexin, ja yllätyksekseni sielä oli enemmän, kuin muutama goottikotiin sopiva esine, joista saatoin ehkä muutaman napsauttaa omaan ostoskoriini. Olisin varmaan ottanut enemmänkin, mutta rahat ja tila loppuu. En laittanut kuvaan kaikkia, joten kannattaa käydä tutkimassa.


Grimson kynttelikkö | Root kynttilälyhty | Lost koristehahmot | Skeleton seinäkoriste | Burn kynttilälyhty | Black Devil kynttilänjalka | Blair Witch kynttilänjalka


Ellokselta löytyi lähinnä vaan hirveähintaisia, mutta ihania koristetyynyjä. Tuo musta käärmetyyny on unelma! ♥ Haaveeksi se saakin jäädä, ellei hinta tipu jossain välissä reilusti. Minulla on selkeästi kamalan kallis maku.


Fossils | Anaconda | Eye see you


H&M:llä oli syksyyn liittyviä kuoseja muutama, lähinnä kurpitsoja ja sieniä. Löysin myös muuten kivan ötökkätyynyn, mutta karsastan pahasti kultaista. Vekeltä en löytänyt kuin feikkikalloja, jotka nekin ovat ihan hienoja välillä, varsinkin tämä yksilö. Hemtexiltä löytyi vain kultainen käärmetyyny. Jos tyynynpäällisten kuviot olisivat olleet mustia, valkoisia tai hopeisia, olisin niille antanut mielelläni kodin. Jätän kuitenkin kultaisen teille muille, joille se sopii.


Kirjailtu tyynynpäällinen (H&M) | Kuviollinen puuvillakaitaliina (H&M) | Sonnin pää (Veke) | koristetyyny Serpentes (Hemtex)


Mistä muualta ei-alternativeliikkeestä kannattaisi halloween-/syksy-/goottikamaa alkaa katselemaan?

Disclamer: none of the pictures in this post are mine. No copyright infringement intended.


In English:

I was watching Jade the Libra's halloween hunting video filled with adoration and jealousy and finally with sadness. Halloween stuff already on August! Why don't we get anything this cool ever.

But then I remembered the picture of a skull candle Maru send me last week and I got curious. The season is changing so why not...? I searched through some stores and to my surprise found couple of interesting things that might be suitable for gothic or halloween decor. Nothing much though. Jotex was by far the happiest surprise and I ended up ordering something from them.

Comments

  1. Ihana kooste näistä tähänastisista tämän vuoden bongauksista! Suhtaudun jotenkin tämän vuoden halloween-valikoimaan tosi luottavaisin mielin - toivottavasti syksy ei tuota pettymystä. Voisin kuvitella, että naamiaisasujen ja juhlakoristeiden sijaan tarjolla olisi enemmän sitä ympärivuotiseen käyttöön relevanttia tavaraa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainakin voisi toivoa, ottaen maailmantilanteen huomioon.

      Delete

Post a Comment