Kuulumisia

Hei! Miten menee? En ole pitkään aikaan päivitellyt ihan vaan kuulumisiani täälä blogin puolella.


Jos totta tosin puhutaan, niin elämään ei tällä hetkellä kuulu mitään ihmeellistä. Henkisesti en ole parhaimmillani, mutta en nyt halua levittää pahaa oloa. Elämä on lähinnä kotona möllöttämistä, viikoittaisia salikäyntejä ja opinnäytetyökoordinaattorin höpinöitä kuunnellen. Olen lukenut, pelannut, jutellut verkon välityksellä ihmisille, kiertänyt työaikaan kirppiksiä, halloweenshoppaillut ja tehnyt DIY juttuja, katsellut kauhean määrän sarjoja ja ihmetellyt elämää.

Syksy on tullut ja nautin jok'ikisestä rahisevasta lehdestä kengän alla, viileähköstä raikkaasta tuulenpuuskasta ja pilvien takaa pilkottavasta vielä hetken lämpöisestä syysauringosta. Ollaan Taan kanssa käyty nauttimassa ilmasta ja keräilemässä samalla roskia pientareilta kun Pokemon Go ei jaksanut enää motivoida tarpeeksi ulos. Ihan hirveästi löytyy tupakantumppeja.


Perinteiset halloween-juhlat on tänä vuonna peruttu, mutta se ei silti ole halloween-fiilistäni vienyt. Kävin shoppailemassa pienen kasan koristeita ja sisustustuotteita. Varmaan vietetään halloween sohvan kulmassa kahdestaan katsoen jotain kauhuleffoja. Syksyltä on muutenkin peruuntunut kaikki normaalitekemiset kuten messut ja tapahtumat. Tämän lisäksi jätin Inktoberinkin väliin, ehkä muutamaa kuvaa lukuunottamatta.

Roottorillekaan ei kuulu mitään uutta. Ellei sitten vanhenemista lasketa. Selkeästi huomaa, ettei se ole enää sama nuori kissa, vaan vaativa vanhuuden partaalla oleva eläin, joka ulkoistaa mielellään turkinhoidon harjalle ja tulee sohvalle viereen. Ruoka-ajat ovat sen päivän tärkein osuus, joista se jaksaa muistuttaa kovaan ääneen kellontarkasti. Myös ihmisten ruoka kelpaisi. Nyt syksyn tullen on sisään lentänyt paljon pulleita kärpäsiä, jotka ovat pitäneet sen energisempänä kesän kuumuuden tuoman apatian jälkeen, vaikka nukkuuhan se paljon edelleenkin.


Koulukin etenee taas, vaikkakin hitaasti. Keksin viimein opinnäytetyöaiheen, sain ohjaajan ja tein viimein projektisuunnitelmankin valmiiksi. Opparin valmistumisella ei tosin ole kiire, sillä minulta puuttuu edelleen harjoittelupaikka, jonka hakeminen pitäisi taas aloittaa. Eli valmistuminen siirtyy jokatapauksessa ensivuoteen. Koronan tuomat työelämämuutokset eivät oikein tue harkkapaikkojen saamista yhtään ja motivaatio itse hakutekstien kirjoittamiseen on aika alhainen vaikka työmotivaatiota löytyisikin. Olen MeetFrankin kautta lähinnä nyt seuraillut paikkoja, sillä se tuntuu olevan ainoa paikka, jossa junioireillekin on tilaa.

Koronan tuoma kotihiireily on tuonut elämääni takaisin kirjat. Viimeksi luin Michael Crichtonin Jurassic Parkia englanniksi. Teksti oli mukavan helppolukuista ja hauska vertailla kirjaa leffan kanssa. Normaalisti luen enemmän kauhua ja fantasiaa, mutta välillä scifi menee oikein hyvin. Seuraavaksi luen varmaan Katukatti Bobin, että saan sen hyllystäni pois. Tämän jälkeen vuorossa olisi Taru Sormusten Herrasta englanniksi, sillä olen lukenut sen suomeksi useampaan otteeseen, niin miksen paneutuisi myös Tolkienin alkuperäiseen sanaan.


Podcastitkin löysin vasta koronan myötä. Niitä on mukava laittaa taustahälyksi, kun on menossa nukkumaan. Nukahtaminen on minulle hyvin haastavaa ollut nyt varmaan useamman vuoden jo, joten makaankin sängyssä pahimmillaan tuntikaupalla. Kaverit tuntevatkin minut siitä, että jos yöllä ei nukuta, niin olen se, joka vastaa aina viesteihin. Mutta niin ne podcastit... Tällä hetkellä koluan läpi sellaista kuin Spirits, mikä käsittelee mytologiaa, legendoja ja kansanperinteitä juontajien ollessa pienessä maistissa. Ihan hauskaa siis. Aiemmin kuuntelin Potterlessia. Kohta pitäisi taas etsiä uutta kuunneltavaa.

Tilattiin myös Disney+. Ihan hirveästi mielenkiintoista katsottavaa sielä ei ole, sillä vilkaisulla mitä sitä olen ehtinyt tutkimaan, mutta vaihtelu tekee hyvää ja uskon, että saan sieltäkin katsotuksi rahansa arvoisen summan leffoja ja sarjoja. Netflixistä alkaa mielenkiintoiset sarjat loppumaan kesken ja HBO:n tarjonta on aina ollut vähän meh muutamaa mahtavaa yksilöä lukuunottamatta.

Eikai tässä muuta. Elintaparemontti jatkuu, mielenterveys on mitä on ja oppari muhii. 

Mitä sinne kuuluu? Olisiko teillä jotain postausideoita?

Comments

  1. Aivan ihana tuo sun hiusten väri! <3 Jurassic Park -kirja pomppasi nyt omallekin kirjalistalle tämän myötä. Netflixistä tuli katsottua juuri loppuun Ratched josta tykkäsin kovasti, mutta hitsi kun nyt pitää taas keksiä jotain uutta katsottavaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti ♥
      Mä en oo vielä ehtiny sitä Ratchedia katsomaan, mutta löytyy listalta. En oo ihan innoissani siitä näyttelijästä niin oon ollu varovaisin mielin. Me katotaan nyt The 100 uusinta kautta, mutta tää sarja on... aikamoinen... :D

      Delete
  2. Munkin pitää kyllä hehkuttaa tota sun hiusten väriä, aivan ihana! Ja toi huulipuna. <3 Multa löytyy Taru Sormusten Herrasta-kirjat suomenkielisinä kirjahyllystä, mutta en oo koskaan saanut loppuun luettua. Lainasin nyt englanniksi kirjat, jospa se motivoisi lukemaan, sillä englanninkielinen proosa kuulostaa nätiltä. Podcastit on parhautta, kuuntelen niitä aina lenkillä ja arjen askareissa, lempparit on kaikenlaiset true crime-podit. Oon tässä muuten tekemässä vinkkipostausta synkkiin Netflixiin sarjoihin ja elokuviin liittyen, jospa sieltä löytyis jotain katsottavaa. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti. ♥
      Mä en oo jotenki päässy yhtään mukaan true crimeen. :D En tiä miks kun kaikki muut tuntuu hehkuttavan sitä. Ehkä se on sitä kun laitan podcastit pyörimään kun yritän nukahtaa niin tarttee jotain helpompaa kuunneltavaa.
      Toivotaan että sulta tulee jotain uutta Netflix katottavaa. Veikkaan kyllä, että oon kolunnu jo kaiken itseäni kiinnostavan läpi jo, ja että olisi aika siirtyä johonkin uuteen palveluun. :'D

      Delete
  3. Komppaan muita, aivan ihana toi hiusten väri! 😍 Ja upeeta, että olette kävelyllä keränneet roskia! Pitäisi itsekin tehdä tuota, eikä vain viipottaa menemään. Toivottavasti löytyy pian joku mielenkiintoinen harjoittelupaikka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ♥ Toivotaan, että jaksan jossain välissä taas alkaa kirjoittamaan hakemuksia.
      On siinä viipottamisessakin puolensa :D Eipähän ainakaan mene 10min 3metrin matkalle.

      Delete

Post a Comment