30

"Age 30 transition
Daniel Levinson suggested that the first phase of early adulthood comes to a close around twenty-eight to thirty, when 'at about 28 the provisional character of the twenties is ending and life is becoming more serious... the age-thirty crisis.' between age 28 and 32', stressing that 'it is not uncommon, at the approach to the thirties, to tear up the life structure one put together to support the original dream of the twenties,' and to start anew—'to create the basis for the next life structure. When 'the Age Thirty Transition' is a difficult one, 'in a severe crisis [s/]he experiences a threat to life itself, the danger of chaos and dissolution, the loss of hope for the future."



30v kriisiä ei vielä onneksi ole näkyvissä. Tässä on nyt kriiseilty ihan tarpeeksi kaikenlaista muuta pitkin vuotta. Ellei sitten hirveää muuttohinkua ja sisustusmaniaa lasketa? 

Mutta, pitikin sitten osua pyöreät tälle vuodelle! Mitäänhän sille ei mahtanut. Olin suunnitellut jo pidempään pitäväni hieman isommat synttärit, mutta maailmantilanteen takia ne jäivät. Vaikka vanhenemisestani on jo melkein kuukausi aikaa, haluan silti kirjoittaa ylös miten se sujui. Kuka nyt ei haluaisi muistella miten asiat sujuivat vuonna 2020?


Vanhin sisko kävi osan perheensä kanssa synttäreitä edeltävänä viikonloppuna hieman istuskelemassa. Äiti soitti ettei viitsi tulla tänne koronakeskukseen kun ei ole mitään tuotavaakaan – lahjan kun olin saanut jo kesällä (♥Dremel ^).

Sunnuntaina piti hakea Taan kanssa synttärilahja, eli kokovartalopeili, mutta sitä ei ollutkaan varastossa. Vähän harmittaa, koska sille olisi tarvetta, mutta ehkä sitten joskus. Synttäripäivän aamuna Taa kävi hakemassa toisen lahjaidean: Jeffree Starin Blood Lust -paletin. Vaikka violetti tuottaa minulle ristiriitaisia tunteita, paletti on oikein kiva. Olen tässä ahkerasti käyttänyt sitä totuttaakseni itseni violettiin. Loppupäivästä mentiinkin sitten salille, jonka jälkeen katsottiin Räyhä-Ralph valloittaa Internetin, jonka aikana kaveri kävi pyörähtämässä että sain annettua tälle lahjan – meillä kun on synttärit muutaman päivän välillä.


Seuraavana viikonloppuna oli tarkoitus pitää drikki-ilta, jossa oltaisiin tehty ja maisteltu erilaisia drinkkejä. Se tuntui idealta, jonka järjestelystä olisi vähiten haittaa, mikäli kukaan ei tulisikaan. Kakun kuluttaminen kahdestaan olisi ollut työläämpää verrattuna alkoholiin. Kutsuin viisi, joista paikalle kuitenkin tuli vain yksi pitkäaikaisimmista kavereistani. Päädyimme naureskelemaan teinikuville ja facebook-stalkkaamaan entisiä tuttuja drinkkien ohessa. Oli hauskaa. Kiitos kun kävit H. ♥ 

Comments

  1. Paljon onnea! 🎉 Drinkkien maistelu ja facebookstalkkaus kuulostaa ihanan rennolta ja hauskalta! 😄 Ehkäpä muuttomania voi olla jotain oman elämän rakenteiden ravistelua, kuten tuossa alun sitaatissa ehdoteltiin? Musta on ihan järkevää tehdä säännöllisin väliajoin tsekkauksia, että onko elämä edennyt sellaiseen suuntaan, joka tekee onnelliseksi ja josta nauttii. Jos ei, sitten vaan korjausliikkeitä. 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos! Joo mulla ainakin oli ihan mukavaa, vaikka se nyt ei ollutkaan se, miten olin suunnitellut kolmekymppisiäni viettävän.
      Välitsekkaukset on kyllä järkeviä ihan kaikilla elämän alueilla, oli sitten kyse jostain perustavanlaatusesta tai ihan vaan vaatekaapin sisällöstä. En kyllä tiedä onko tällä mitään tekemistä iän kanssa kun tuntuu että olen kriisissä jonkin asian kanssa ihan kokoajan ollut jo teini-iästä. :'D

      Delete

Post a Comment