Drawing: Raven

En jaa piirustuksia enää niin usein, koska minusta ei tunnu siltä, että niistä olisi tarpeeksi sanottavaa, mikä kiinnostaisi muitakin. Piirustukseni eivät ole poliittisia, eivät ota kantaa mihinkään, eivätkä taitoni ole mitään päätähuimaavaa. Niissä ei ole mitään hurjia jippoja, yllättävää tai maailmaa mullistavaa. 

Kärsin myös hieman oleellisen alustan puuttumisesta. Instagram ei oikein sovellu piirustusten jakamiseen, DeviatArt on täys taidevarkaita ja paskaa, Artfoliin en vielä ole jaksanut liittyä, muut kanavat tuntuvat vähän meh ja blogin yleisö ei ehkä ole täälä näiden vuoksi.


Tässä korona-ajan itsetutkiskelussa olen kuitenkin älynnyt sen, että se ei haittaa. Jaan mitä ja jaan ja missä jaan. En pyri saamaan rahaa tai yleisöä tällä. Teen tätä koska se on mukavaa ja haluan kehittää itseäni. Pelkkä harrastus. Tapa saada ajatuksia ulos ja energiaa purettua. Luotua jotain.



Jakamisen perimmäiseksi ajatuksena on se, että olisi ihanaa, mikäli edes yksi ihminen joskus saisi minusta sellaista inspiraation puuskaa ja halua kehittää omia taitojaan, kuin itse sain aikoinani muilta.


Loppuun vähän itse kuvasta. Suurin inspiraation lähde on ollut Bakshin Spicy City -sarjan Raven ja mausteena My dad wrote a porno -podcast, jota olen nyt öisin kuunnellut. Koska miksikäs ei? Värivalinnat ja anatomiavalinnat ovat tietoisia, eli olen hyvin tietoinen esimerkiksi ihon savisesta olemuksesta. En tavoitellut realismia.

Comments

  1. Hieno piirros 😊 Minun mielestä olet kyllä taitava ja ihailen sinun omaleimaista tyyliä, niistä tunnistaa helposti, että ovat juuri sinun teoksiasi 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ♥ Ihana kuulla ja hyvä jos tunnistaa! Itteä pelottaa välillä että onko mulla yhtenäistä tyyliä ollenkaan.

      Delete
  2. Samaa mieltä Spireidan kanssa, sulla on tosi tunnistettava ja upea tyyli! Mä tykkään ainakin tällaisista taidepostauksista, kiva katella kun jotkut osaa taiteilla! :) Musta on mielenkiintoista myös seurata jonkin luomuksen syntyprosessia, miten se vaihe vaiheelta tulee lopulliseksi versiokseen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ♥
      Vaihekuvat ja kehitystarinat on mustakin tosi kivoja, itse en vaan muista ottaa alkuvaiheilta kuvia ja sitten tuntuu hölmöltä alkaa kertoa keskeltä.

      Delete
  3. Upea piirros! Mun mielestä nämä ovat osa sua ja on kivaa kuulla ja nähdä, mitkä asiat on inspiroineet sua johonkin luovaan. :) "Kuulla" eli siis lukea, mutta tajuat varmaan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Kiitti. Joo ilman näitä kokonaiskuva musta jää tosi kapeaksi. Senverta kuitenkin kiinteä osa.

      Delete

Post a Comment