InterPällit

Ah, internet ja creepyt ihmiset.

Ajattelin, että olisi kiva joskus jutella ulkomaalaisten kanssa ja saada ehkä kansainvälisiä kavereita. Uusi tuttavani mainitsi itse käyttävänsä InterPals-nimistä sivustoa/appia, joten päätin myös kokeilla. Viestimäärä oli päätä huimaava ensimmäisten minuuttien aikana liittymisestäni. Suurin osa yhteydenotoista oli – kuten arvata saattaa – täyttä roskaa.

Olen nyt ollut sivustolla muutaman viikon ja kerännyt tyhmiä keskusteluja, ällöttävimpiä aloituksia ja muuta sellaista yhteen. Pahoittelen jo etukäteen postauksen pituutta. Toivottavasti jaksatte, sillä osa näistä on täyttä kultaa!


Opin aika nopeasti että kannattaa lopettaa keskustelu siihen kun aletaan kehumaan. Seuraavaksi nimittäin mennään usein henkilökohtaisuuksiin, aletaan kysellä ällöttävyyksiä tai kehutaan kaikkea mahdollista loputtomasti. Noinkin viattomat aloitukset kannattaa siis jättää tuohon.

Sain myös suoraan ylitsevuotavia omituisia rakkaudentunnustuksia:


Näiden poikien runolliset lahjakkuudet menevät nyt ihan hukkaan ja copypastesormi laulaa turhaan.

Eräs sitten taas halusi selvittää värinkäyttösalaisuuksiani:

Mitä tuohon voi edes vastata? No öö, värioppia oon opiskellu ja piirrelly koko elämäni joten... Tuliko nyt kielimuuri vastaan vai mitä häh?

Seurasta haluttiin jopa maksaa ja antamani vastaus ei kelvannut vaan ruvettiin jankkaamaan, ettei suhteessa oleminen mitään merkkaa. Vastasin tähän vielä että kyllä merkkaa aivot omistavalle aikuiselle korkeakoulutetulle ihmiselle. Ja siis tää onkin oikee sivu tollasten hakemiseen.


Ymmärsi kuitenkin yskän.

Ei niinkään junttia, mutta musta ei paras aihe ottaa esiin alternativeihmisten kanssa heti alkuunsa:



Okei ehkä tuo "do other things" on hieman junttia, koska olen aika varma mitä tällä meinattiin.

Tämä sitten taas on jo junttia:



Profiilissa lukee relationship status: In relationship, ja flirttailutäppäkään ei ole päällä. Opettele lukemaan.

Löysin myös uuden pet peeven: kaikenlaiset pikkunimittelyt.



Mikä on sun agenda? En olis susta kiinnostunu noin muutenkaan vaikka tunnettais. Oon 100% varma tästä.

Näiden agendaa ei tarvitse arvailla. Suoraan asiaan...

Kyseenalaistin hetken kielitaitoani, mutta ehkä vika ei ole minussa. Päätin siis vastata parhaaksi näkemälläni tavalla ja johan irtosi juttua:



Pysy kaukana musta outo hiustenkoskettelijalimailija, mä käyn salilla nykyään ja osaan lyödä.



Öööö? No, sä et sitä tunne joten mitä tuohonkaan vastaisi.


Ei tarkoittaa ei ja kyllä olet vieras vielä parin päivän jälkeenkin. Ei, se ei tee susta vihollista, jos ei olla kavereita. Mitä helkuttaa?! Tämmöstä päiväkotitasosta keskustelua jaksa kukaan. Viimeinen niitti oli epätoivoinen "mikset sä vastaa" ininä kun en heti ehtinyt vastaamaan.

Ei, se ei oo mielenkiintosempi aihe jäänmurtamiseen. Koska seksi on ollut ensimmäinen hyväksyttävä puheenaihe kun yritetään hankkia kavereita? "Moi, mä oon Eni. Mitä kuuluu? Älä ota tätä tarjouksena mut ootko harkinnu kolmenkimppaa? :P " Toimiiko? Ollaanko nyt pitkäaikasia kavereita? 

Taas hetki jolloin sain epäillä kielitaitoani. Haukkuiko se mut just hemmotelluksi, koska en arvostanut nimeni väärinkirjoitusta? Vai haukkuiko se itsensä pilallemenneeksi? Emme ikinä saa tietää, koska en jaksa kysyä. Että terve vaan Timo.


Alkuun olin varma, että bikineistä puhuminen oli vaan hassu heitto ja se oli ok, mutta kun aihe kääntyi toisen kerran takaisin, aavistelin sen olevan jokin fetissijuttu. Jossain vaiheessa paloi käämit. Tästä siis puuttuu alun keskustelut kokonaan, mutta voitte kuvitella kuinka usein ne bikinit sieltä puskivat esiin.


Että sellasta. Tuli mieleen se, kun harrastin joskus teininä seksikinuajien trollaamista Suomi24 sivulla. Melkein voisin palata vanhan harrastukseni pariin tälläkin sivulla, mutta olen jo hieman liian vanha, mielikuvitukseton ja kyynistynyt, eikä sietokykyni ole enää samalla tasolla ääliöitä kohtaan. Menkää pliis jonnekin seksinhakusivulle tai rajatkaa profiileja "looking for" -kategorian mukaan.

Roskaa siis, mutta ei mitään vakavaa. Mukaan on toki mahtunut ihan mahtaviakin ihmisiä! Pitää vaan seuloa hyvin kenelle sitä aikaansa oikein jaksaa antaa. Osa roskasateesta helpottui kun vaihdoin profiilikuvan rumempaan ja hymyttömään kuvaan, sekä sen myötä, kun estin eniten törkyä suoltavat maat ja rajoitin ikärajasta yli 40 vuotiaat pois. Seuraavaksi sitten kaksoisleukakuva photoshopatun vauvan kanssa jos ei muu auta.

Joten, hei sinä aivan upea nainen sielä! Mitä sulle kuuluu? Ootko sä *insert väärin kirjotettu nimi* harkinnu kolmenkimppaa? :P Really you are the girl is my dream!!!!

Comments

  1. Haha apua :D Mut onneks sieltä on kans löytyny järkeviä tyyppejä. En ymmärrä, miks kaikkialla pitää kinuta seksiä tai puhua älyttömyyksiä, missä hyvät tavat. Eri asia just jos oltais jollain seksinhakusivuilla. Toivottavasti tuolla ei pysty jakamaan kuvia, sieltä vois tulla mielenkiintoista sisältöö kans. :O :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehkä ne seksisivut sit vaan on sausageparty pääasiallisesti niin pitää levittäytyä muuallekin.
      InterPals on vähän alkukantanen paikka, eli voi jakaa kuvia, mutta se ei oo niin helppoo. Niitä makkarakuvia siis odotellessa. :D

      Delete
  2. Erinomaista sisältöä! Tästä minä nautin! :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sitä saa välillä nauraa ittensä tuolilta alas noiden kanssa. :D

      Delete
  3. Ai kamala :`D Nää tälläset ihmiset on jotain niin hirveetä, varmaan valtaosa koittaa "huumori" mielessä heitellä tollasta kun ei mihinkään järkevämpään osaa aikaansa käyttää, mutta valitettavasti toiset taitaa myös olla niin saatanan juntteja et kuvittelee tosissaan, että joku lämpeis tollaselle. Oli miten oli, kuvottavaa toi on ja tulee aika surullinen olo siitä, onko enää kunnon ihmisiä olemassakaan...??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo oon törmänny myös noihin ketkä oikeesti herää takasinvittuiluun ja haluaa sen jälkeen ihan vilpittömästi tutustua ja selittelee omaa tekemistään just tylsyydellä. Eipä se tosta toiminnasta kuitenkaan kauheen kivaa tee vaikka voissa paistais. :D Ihan lohdutuksena, kyllä niitä fiksujakin löytyy vielä ♥

      Delete
  4. Apua, tää oli ehdottomasti hauskin postaus mitä oon aikoihin lukenut. Noissa on niin monta juttua, mitkä menee vaan yli oman ymmärryksen. Aikamoisia käytöskukkasia :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Kuinkakohan moni noista on yhtä tahdittomia livenäkin?

      Delete
  5. Tosi ufoa porukkaa! En vaan tajua, että jos on tarkoitus etsiä kavereita, miksi jengi vaivautuu ehdottelemaan muuta. 🙄 Toivottavasti sieltä löytyy kivojakin tyyppejä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuola voi hakea myös treffiseuraa, mutta se määritellään profiilissa. Siksi osa ilmeisesti eksyy limailemaan.
      Mutta joo, ihan fiksuakin porukaa on onneksi osunut kohdalle!

      Delete

Post a Comment