Birthday wishlist 2022

Hyvää lokakuuta! Illat pimenevät ja päivät kylmenevät, joten on hyvä aika haaveilla kaikenlaista. Listasin hieman materiahaaveita tulevien synttäreiden kunniaksi, vaikka mitään en oikeasti tarvitse. Paitsi ehkä lämpöisiä sukkahousuja kun sähkön hinta kohoaa ja toimistossakin on kylmä...



Alessandro Barbucci on kuulunut yksiin ihailemiini kuvittajiin jo vuosia, joten the Gremillet Sisters sarjakuvat olisi ihana löytää englanniksi. Suomeksikin käy ja löytyy helposti, mutta jotenkin tuntuu kököltä lukea sarjakuvia suomeksi. Elämästä pitää tehdä hieman haastavaa ja haaveilla juuri siitä mitä on hankalampaa saada, eikö vain?

Kaikki päivittäiskäyttöön kelpaavat laukkuni hajoavat käsiin ja tarvitsisin uuden, että voin viedä muut suutarille ja olla fiksumpi ensikerralla ja viedä niitä tulevaisuudessa vähän fiksummilla aikaväleillä huoltoon, eikä vasta sitten kun kaikki ovat hajalla. Osa ei enää ole pelastettavissa edes, joten uusi laukku on siltäkin osin perusteltu. Tuo Bannedin raidallinen iskee nyt jotenkin Beetlejuice vibojensa takia kovaa. Haaveilen salaa myös Loungeflyn Beetlejuice -laukusta, mutta en ole varma onko se hieman liikaa. :D

Aroma diffuuseri olisi ihana kuivaan talveen sängyn viereen stressin sekä kuivien silmien ja nenän lievittäjäksi. Ostin jo joskus Tigerista halvalla kokeeksi yhden (jota kutsun aromapilluksi sen muodon takia), mutta halvalla ei hyvää saa ja se täytti jo kokeilutarkoituksensa. Nyt haluaisin jonkun nätin ja toimivan kuten Mujin diffuuserin. Tyyrishän se toki on, mutta jos jotkut alet sattuisivat kivasti loppuvuoteen. Koskas ne Kampituspäivät ovatkaan...

Kuolaan kovasti edelleen frenologia -pään ja anatomiamallien perään. Molemmat ovat ihan hirveän hintaisia, eli jos löytyisi edes joku kaljupää, josta voisi itse askarrella niin sekin olisi kiva. Kissan luuranko (ei mikään korvallinen naamiaiskaupan lelu) olisi myös ihana, mutta arvaappa vaan maksavatko nekin mallit ihan hirveitä. Oikean kokoisesta luurangostakin haaveilen, mutta haaveena taitaa pysyä ja pitkään.

Linnunjalkatarjottimesta olen haaveillut myös pitkään. Siitä tulee mieleen lievät Baba Yaga vibat ja saattaisin asetella sen päälle näin ollen ehkä pienen lyhtytalon... tai kasvin, tai tarjoiltavaa.

Kovasti kaipaamani piirustusnuketkin ovat rantautuneet viimein Suomeen ainakin Suomalaiseen kirjakauppaan. Nämä tosin näyttävät aika hajoavaisilta ja hieman hassuilta, mutta varmaan ajaisivat asiansa ja helpottaisivat kummallisten asentojen ja lyhennöksien piirtämisessä.

Muuta kivaa, mitä mieleen tulee on tekokynnet, kivet, taidekirjat (esim. The Style of Loish), David Attenboroughn Yksi elämä, yksi planeetta -kirja sekä Posca -tusseja. Tarvitsisin edelleen myös kameraan jonkun objektiivin, jossa olisi huonekuvaukseen soveltuva polttoväli. Kaikki noitamainen ja kansanuskoihin liittyvä kiehtoo myös, mutta en tarkemmin osaa sanoa, mitä tällainen voisi olla. Ehkä jotain printtivilttejä, kirjoja tai vaikka kalenteri.

Eipä kai sen ihmeempiä. Mistä sinä haaveilet nyt? :)

Comments