Step by step drawing: SoraKyllä, arvasit oikein. On tullut pelailtua vähän Kingdom Heartsia. 
Oikeastaan, tämä kuva syntyi siitä, että mieheke pelasi. Koin vaan semmoisen 'nyt on pakko saada kynä ja paperia äkkiä' -hetken. Kuva oli niin selvänä mun päässä ja ulostautui sieltä melkein täydellisenä kerrankin ilman minkäänlaisia asento referenssejä! Nyt voi olla ylpeä itestään.


Yes, you guessed right. I've been playing Kingdom Hearts. 
Technically this picture got started while I was watching my boyfriend play. I got this picture in my head and had to get it out. It manifested on the paper almost the same as it was in my head. Without using any pose references! Finally, I can be proud of myself.
Gosh, I'm not gonna translate all this. There are millions of tutorials in English out there so you'll just have to settle for them or you can try your luck with google translate, but it doesn't work well with Finnish. Feel free to ask if you have any questions though.


Käsin piirretty kuva päätyi Photariin, jossa irrotin sen valkosesta taustastaan. Tämä osuus on aina ihan yhtä tuskaa ja en voi kertoa, miten se tehdään helposti, kun joudun aina itse tappelemaan sen kanssa.
 

Sitten perusvärit omille layereilleen. Ihan vaan siksi, jos haluaa muuttaa jotain väriä kesken kaiken, niin se onnistuu helposti. Kun on tyytyväinen värivalintoihinsa, ne voi painelemalla CTRL+E yhdistää samalle tasolle.


Monen monta layeria tavallisella mustalla säädettynä 'multiply' ja oisikohan sielä muutama 'overlay', pehmeillä ja kovilla siveltimillä, 'gaussian blurrilla' höystettynä. Ainiin, ja läpinäkyvyyden avulla säädetty haluttu tummuusaste. 
Samaan tapaan valkoisi layereitä mutta 'soft light' asetuksella.
Väriä näihin on saatu käyttämällä 'clipping maskeja', jotka ovat tosi hyödyllisiä, kun haluat muuttaa jonkin väriä helposti.


Edellistä 'clipping mask' -vinkkiä käyttäen väritin myös ääriviivat.


 Tältä se näyttää koottuna tässä vaiheessa. Mukaan on päässyt vielä kasa tollaisia huippuvalopilkkuja ja punertavaa sävyä poskiin, nenään, kyynärpäihin sekä polviin.


Sitten taustaväri ja sen tekstuuri. Kuva on periaatteessa valmis, jos tykkää siitä näin kirkkaana ja sinisenä.


Kuitenkin itse tykkään tehdä koko kuvaa koskevan värien säädön erillisille layereille. Tän kanssa voi leikkiä vaikka ikuisuuden. Ja siinä se sitten olikin. :)

Saako tästä mitään selvää? Kiinnostaako ketään?


Comments

  1. Mua kiinnostaa aina muiden tutoriaalit! Tää oli yksinkertaisesti hyvä. Hyvältä näyttää.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. :) Välivaihekuvat/tutot on mustakin kivaa katottavaa niin näkee vähän miten muut työskentelee.

      Delete

Post a Comment